Partyflock
 
­ Nederland

Hardstylez, een spectaculair concept in een nieuw jasje!

gepubliceerd door , op
Hardstylez, een spectaculair concept in een nieuw jasje!
20 april 2007
Vrijdag 4 mei zal er in discotheek Vernes in Schagen wederom in samenwerking met de helderse organisatie Hard Knowledge een spettererende editie van Hardstylez zijn! Na langer dan een jaar afwezigheid acht de organisatie de tijd weer rijp om terug te komen met het concept waar zij eind 2003 mee begonnen waren! Een combinatie van de nieuwste hardstyle afgewisseld met wat ouder werk en een vleugje Jump en Oldschool zal deze avond de boventoon voeren! En waar anders als in discotheek Vernes kan je deze combinatie van muziekstijlen zo perfect tot hun recht laten komen. Na het succes van de afgelopen editie is de lat weer een stukje hoger gelegd en beloofd deze editie voor elke bezoeker een waar spektakel te gaan worden!

Het is de organisatie gelukt om de betere namen binnen de hardstyle te strikken zodat ieder die van de Hardere Style houdt voorzien kan worden van de allerbeste klappers! Voor het eerst in Schagen komt Dj Da Pauli langs, deze jonge Dj uit Leeuwarden is bekend als een van de Dj’s die zich daar heeft toegelegd op Jump en Hardstyle, en er gaan maar weinig feesten voorbij zonder dat je zijn naam op de line-up vindt. Het is dan ook de bedoeling dat deze artiest de avond op een waardige manier zal beginnen met wat jump zodat de mensen alvast in de sfeer voor wat hardere shit kunnen komen!
Na de spetterende set van Da Pauli worden de draaitafels moeiteloos overgenomen door onze Helderse helden Chop-e en Jeroom, die ons in het verleden en recent nog op Jump Freakz de voetjes van de vloer deden springen en deze avond zullen zij wederom laten zien waar hun naam voor staat: Keihard Beuken. Zij waren ook de 2 dj’s die Den Helder trots deden zijn met hun optreden op Flockers!

Dan is het de beurt aan zonder enige twijfel een van de Headliners deze avond, niemand minder dan Trilok & Chiren & Trilok & Chiren! Deze mannen hebben eigenlijk geen introductie meer nodig, maar om de mensen alvast wat honing op het brood te smeren: expect no mercy van deze twee heren, want zij zullen met hun Mythica sound het spreekwoordelijke dak er dik af gaan blazen! Om het feest op een spetterende manier tot zijn einde te brengen heeft Hard Knowledge niemand minder dan Bass-D weten vast te leggen! Verwacht geen normaal setje van deze pioneer in de Hardcore, want speciaal voor Hardstylez gaat deze man terug naar zijn roots en zijn Style deze avond zal varieren van Happy hardcore naar knetterharde oldschool! Om het allemaal nog een tikje gekker te maken is ervoor gekozen om er ook een MC neer te zetten, en dit zal dan ook meteen één van de beste van Nederland zijn, namelijk MC Da Mouth of Madness!

Overbodig om te zeggen is dat de locatie met zijn perfecte ligging, soundsysteem en de inmiddels beruchte full colour laser meer als geschikt is voor dit evenement en dat een ieder die hier nog aan twijfelt deze editie dan ook zeker mee moet gaan maken zodat het tegendeel bewezen kan worden! De organisatie heeft er buiten alles om ook voor gezorgd dat de locatie speciaal voor deze avond aangepast gaat worden en dat de bezoeker op het gebied van show, licht en geluid niets tekort gaat komen! De entree deze avond zal eu10 bedragen en iedereen die 16 jaar of ouder is, is vanaf 10 uur meer als welkom!

9 opmerkingen

ziet er verder wel netjes uit dit feest! helaas is Schagen ietwat ver voor me.
laatste aanpassing door een beheerder
vernes blijft een klote tent
laatste aanpassing
Uitspraak van wesley:bye: op vrijdag 20 april 2007 om 13:11:
vernes blijft een klote tent

Dat zij ik ook altijd maar sinds er hc wordt gedraait is het wel leuk daaro goede sfeer geen gezeik, gerel etc. en je kan het ook gezellig maken.

Ps. zo te zien ben je er ook nog nooit geweest met en hardcore/style feest daaro:S:S
laatste aanpassing
Werkzaam bij Hard Knowledge
Artiest {SHOWLIST artist 63717, 51237, 36142, 57698, 57699, 2602}
Hardstyle en Hardcore feestjes zijn altijd vet in de Vernes... Goed geluid,licht,laser en sfeer... Wat wil je nog meer?

Wij gaan iig knallen!
Artiest {SHOWLIST artist 29841, 22933}
Uitspraak van Trilok op vrijdag 20 april 2007 om 16:03:
Hardstyle en Hardcore feestjes zijn altijd vet in de Vernes... Goed geluid,licht,laser en sfeer... Wat wil je nog meer?

Wij gaan iig knallen!

en zo is het Tommy!
...
laatste aanpassing
Uitspraak van Trilok op vrijdag 20 april 2007 om 16:03:
Goed geluid,licht,laser en sfeer... Wat wil je nog meer?

:yes:
Artiest {SHOWLIST artist 2483, 63717}
Uitspraak van C-style op zaterdag 21 april 2007 om 20:48:
wat een spektakel zeg!

Dat heb jij goed ingeschat!!

Wordt zekers weer gezellig!!