Partyflock
 

Heat; rockin' with the best

gepubliceerd door , op
Heat; rockin' with the best
20 april 2007
De lente is al even bezig en we zijn hard op weg naar de zomer. De temperaturen stijgen. Deze avond zal Heat the The Level opwarmen naar topische temperaturen. Zet 5 mei in je agenda want het is tijd om het ultieme partygevoel te delen met je mede partygangers. Een knallend feest, een geweldig decor, enerverende visuals, spectaculaire belichting en een ultiem vette line-up: Don Diablo, Lucien Foort, Rockid and Patrix Johnson.

Laat komen is er deze avond niet bij!!! Lucien Foort wil je niet missen, deze inmiddels zeer bekende DJ die op veel festivals heeft gestaan zal om 23:00 uur al achter de decks gaan staan. Met zijn wereldwijd bekende progressive en techhouse stijl zal hij zorgen voor het eerste kookpunt van deze avond. Lucien heeft niet zomaar tracks, Lucien heeft hele vette tracks. Hij zal de ene na de andere vette track de zaal in pompen!

Om 1:00 zal DJ Patrix Johnson de avond overnemen en zal hij ervoor zorgen dat je niet stil kan blijven staan. DJ Patrix Johnson zal vanavond laten horen waarom hij de resident is vam Club The Level al meerdere malen heeft hij de dansvloer in vuur en vlam gezet. Ook vanavond zal hij je avond laten rocken. En als je goed luistert hoor je mischien wel een van zijn eigen nieuwe producties.

Don (stand up) Diablo, ook wel bekend als Don ‘Sleep is the enemy’ Diablo, zal om 2:00 de decks overnemen van DJ Patrix Johnson. Don Diablo staat in het rijtje van de 5 meest bekende DJ’s van ons land, hij mag op deze bevrijdingsdag niet aan onze hete Heat line-up ontbreken. Don Diablo wordt zeer gewaardeerd door zijn fans, door zijn Electro & Punk muziek maakt deze artiest zich wereldwijd steeds populairder. En vergeet zijn producties niet na stand up net in de top 40 te hebben, staat de volgende al klaar.... Pain is temporary, Pride is forever! Ook deze avond zal hij een brandende set neerzetten.

De avond zal vanaf 03:30 afgesloten worden door Rockid. Een dj die zijn strepen verdient heeft door een voor Nederlands begrip ongebruikelijk traject te volgen in zijn carrière. Dj Rockid is in 1996 begonnen met zijn dj-carrière en draaide als 16 jarige als een van de jongste dj’s op R&B-parties. In 2002 keerde Rockid voorgoed terug naar het clubcircuit waar hij als dj sterker terug kwam door alle ervaring op gedaan in de voorgaande jaren. Zijn stijl was als geen ander een mengeling van R&B Latin, Dance & Funk. Deze muziekstijlen worden op een originele manier aan elkaar gemixed en zo nu en dan afgewisseld door trucjes om het publiek mee te krijgen. De laatste anderhalf uur zal het dak er af gaan in de The Level....

Kortom een vette avond die je zeker niet mag missen, beleef het bij Club The Level en vier deze bevrijdingsdag met een lekkere, hete en knallende party.

Je vindt de The Level aan de luthersestraat in Arnhem.
www.thelevel.nl http://thelevel.hyves.nl/

2 opmerkingen

Turn up the HeaT!
 
Beterz don en lucien foort. ben benieuwd :-p
laatste aanpassing