Partyflock
 
­ Nederland

Utrechtse DJs veroveren de Winkel van Sinkel

gepubliceerd door , op
Utrechtse DJs veroveren de Winkel van Sinkel
17 april 2007
FeestTwisted Cultures · Pre Queens Night Friendly Session
Datumzaterdag 28 april 2007
WinactieTwisted Cultures actiegesloten
LocatieWinkel van Sinkel Site
Twisted Cultures is het nieuwe maandelijkse concept dat in de Winkel van Sinkel plaatsvindt. Inmiddels heeft Twisted Cultures eerder gestaan in locaties als de Monza non Solo te Utrecht, De Rechter te Eindhoven, Ocean Diva te Amsterdam en het Amsterdam Dance Event. Nu heeft het rondzwervende evenement een thuisbasis gevonden in het monumentenpand de Winkel van Sinkel in hartje Utrecht langs de Oudegracht. De locatie is inmiddels ook al genomineerd voor de “Nachttempel 2007”.

Twisted Cultures heeft in de eerste twee sessies DJs over de vloer gehad als Steve Rachmad, Bart Skils, Nuno dos Santos, Baggi Begovic, Miss Monica en Darko Esser. De derde editie is op 28 april, traditioneel gezien een ontzettend moeilijke datum voor een feest. De dag erna gaat iedereen los op koninginnenacht in de stad en de clubs, de dag daarna nog even tijdens Koninginnedag. Toch wil Twisted 3Some de 28e niet voorbij laten gaan en wil zij vooral de Utrechtse feestbeesten tegemoet komen.

Geen internationale grootheden, geen dure nationale helden, maar gewoon locale helden die eens wat meer in de spotlight gezet mogen worden. DJ Bono is een van Utrechts bekendste DJs die een residentie heeft in de Monza bij Dierentuin en SuperSunday, een eigen avond heeft in de Winkel van Sinkel, regelmatig te gast is in de Havana en Quignon. DJ Bono draait back to back met zijn goede vriend en collega DJ, Ignacio. Ook deze goedlachse grote man draait met regelmaat in de Quignon, Storm, Monza en is programmeur in de Havana. Ignacio won vorig jaar de Corona DJ contest in Nederland en werd derde wereldwijd.

Winston Wolf is ook een Utrechts talent die al jaren meegaat in de undergroundscene en draaide zo op Addiction en Nexus, in de Utrechtse undergound clubs (die helaas niet meer bestaan) en op populaire events als Sixpack in de Central Studios. Winston Wolf draait back to back met UP. Als een van de organisatoren van het in Utrecht legendarische Nexus wist hij zich te vestigen als Goa DJ. Momenteel organiseert UP zijn eigen 4x4 feesten voor de Goa fans in de regio Utrecht in underground locaties als Db’s.

Shinji Wasabi & DJ Wijnand zijn een nieuw Utrechts DJ duo die in de nabije toekomst de show zullen gaan stelen. Shinji Wasabi zit momenteel ook nog eens in de producersstoel en brengt bijzondere minimal tracks uit die bol staan van de herkenbare retro sounds uit de jaren 80, zoals zelfs de Nintendo sounds van toen. Shinji Wasabi weet als oud werknemer van de Winkel van Sinkel precies wat het publiek leuk vindt en wil horen. Dj Wijnand is inmiddels al te horen geweest op onder andere het bekende Lipgloss in de Monza. Dit duo zal zorgen voor een verrassende minimal set.

Wesdex is in Utrecht ook geen onbekende meer. Met zijn eigen Magnetronik feesten in de Poema RAW en gastoptredens bij de Tivoli in Utrecht. Mr. Pink die back to back draait met Wesdex draait al jaren, maar dit jaar werd het tijd dat hij de privé-feesten achter zich liet en zich ging richten op het grotere publiek. Hij won in 2006 de Talentenbeurs DJ Contest en is nu resident bij Twisted Cultures.

Naast deze Utrechtse helden zijn er twee Amsterdamse talenten aanwezig die vaker in Utrecht hebben gedraaid en zullen zorgen voor een daverend eind van de avond met soulful funky techno. Greg Sno & Liam C. zijn producers en DJs van de eerste orde die in korte tijd Nederland zullen veroveren.

Dus voor slechts 5 euro kunnen de feestbeesten in Utrecht genieten van de beste house, minimal, progressive, deephouse, goa en techno. Hou je nog wat geld over voor Koninginnenacht en Koninginnedag. Al met al dus een prima tijdsbesteding voor de zaterdagavond.

7 opmerkingen

Alweer een overval in Utrecht?

:o
Jep maar ze nemen niets mee....
Ze laten alleen een mega vette sfeer achter!
Kan aan mij liggen maar Pinxt had hier best tussen gepast lijkt me zo
Werkzaam bij {SHOWLIST organization 926, 664, 610}
Artiest Wesdex
Uitspraak van Gerald op dinsdag 17 april 2007 om 18:47:
Pinxt

zéker !
kan niet iedereen tegelijk neerzetten nietwaar....

next friendly session maybe?
 
Dj Wijnand is inmiddels al te horen geweest op onder andere het bekende Lipgloss in de Monza

het bekende lipgloss?
nooit van gehoord8)

daarentegen kennen we wijnie wel van de efters en zn O&N knalset..AAAAIGHT!

we gaan die winkel is even barbaars doen schudden op zn grondvesten.:)