Partyflock
 
­ Nederland

Chain Reaction, Partycentrum Sunrise Den Haag

gepubliceerd door , op
Zaterdag aanstaande is het zover, het nieuwe concept Chain Reaction van Z-Events en Elusive zal plaatsvinden in Sunrise Partycentrum in Den Haag. In dit nieuwe partycentrum gelegen in het laakhavengebied, zal het eerste dance- event georganiseerd worden sinds de opening van het pand in oktober 2006. Een primeur dus.

Helaas werkt de gemeente Den Haag wat betreft de sluitingstijd niet echt mee en mag het feest maar tot 05:00 uur duren. Dit heeft tot gevolg dat Nosferatu niet kan afsluiten met zijn early rave set wat in de planning stond voor deze avond. Dit betreuren wij zeer!

De time table is als volgt:
23:00 - 00:00 Robbie Magura
00:00 - 01:30 Trilok & Chiren & Trilok & Chiren
01:30 - 03:00 Kevin Kaos vs Thilo
03:00 - 04:00 Gizmo
04:00 - 05:00 Alpha²

Camera's
Het is toegestaan om tijdens het evenement fotoapparatuur mee naar binnen te nemen. Hieronder wordt verstaan: digitale fotocamera's met een normale lens, telefoons met fotocamera en wegwerptoestellen. Het is dus niet toegestaan om professionele fotoapparatuur mee te nemen!

Legitimatie
De minimum leeftijd is 16 jaar. Bij twijfel kan er aan de ingang gevraagd worden je te legitimeren. Neem daarom een geldig legitimatiebewijs mee zodat je geen risico loopt op deze grond geweigerd te worden. Een rijbewijs, paspoort en Nederlandse identiteitskaart zijn geldige legitimatiebewijzen.

Openbaar vervoer
Het is ook mogelijk met het openbaar vervoer af te reizen naar Partycentrum Sunrise. Vanaf station Hollands Spoor is het een kleine 10 minuten lopen. Loop richting de Waldorpstraat ( gelegen aan de achterkant van het station). Loop vervolgens richting de Megastores en loop de Waldorpstraat helemaal uit totdat je niet verder kan. Aan het einde van de straat ligt Partycentrum Sunrise.

Auto & Parkeren
Partycentrum Sunrise is ook per auto uitstekend te bereiken. Er is voldoende parkeergelegenheid rondom Partycentrum Sunrise en is bovendien gratis.

Kaarten
Tickets zijn nog te verkrijgen via www.ticketservice.nl , de reguliere verkooppunten van de Free Record shops, bij Midtown Den Haag en via de website: www.elusiveagency.com Tickets kosten € 17,50 (ex fee) en aan de deur € 20,-

7 opmerkingen

jaja denk dat ik er wel ff tijd voor ken maken :P

:bounce:
 
fucking zonde dat Nosferatu er niet is
Artiest {SHOWLIST artist 8798, 85633}
Z-Events, Elusive (Y)

netjes hoor
laatste aanpassing
 
Alpha² (Alpha Twins)

vet!!!