Partyflock
 
­ Nederland

VibeLicious!

gepubliceerd door , op
VibeLicious!
2 april 2007
Zaterdag 7 april is er wederom een overheerlijke editie van VibeLicious! in Mansion! Een van de meest luxe uitgaansgelegenheden van Amsterdam. De DJ's zullen wederom zorgen voor een overheerlijke vibe en zullen weer alles uit de kast halen om Mansion op zijn kop te zetten. De line-up is dan ook een lekkere mix van soulfull lounge en house. DJ's Franky Rizardo, Hombre de la Costa en Daniel Beasley vermaken je in de clubzaal; Jay Serano, R. Montpellier en Chappell on the mic boven in de lounge. Samen zullen ze zorgen voor een ultieme sfeer die ervoor zorgt dat je deze avond niet snel zal vergeten.

Tijdens de VibeLicious! avonden in Mansion draait het dan ook allemaal om de sfeer! Het recept voor deze sfeer is de combinatie van soulfull lounge en house! Deze combinatie komt voort uit de perfecte samenwerking tussen VibeIndustries de kracht achter Freakend in de Panama, en SoulSessions Agency. SoulSessions Agency kan gezien worden als een van de vooraanstaande agency’s op het gebied van soulfull house in Nederland. Met eigen events in Zussen te Utrecht, StereoSushi te Antwerpen en artiesten welke nauw samenwerken met niemand minder dan Gene Farris (USA), is de organisatie van VibeLicious! dan ook trots dat ze deze samenwerking is aangegaan.

Upperlounge hosted by SoulSessions:
De bovenste zalen van Mansion zullen, net als voorgaande edities, wederom worden gehost door SoulSessions. Hier kun je genieten van de overheerlijke sounds van Jay Serano, R. Montpellier en de catching vocals van Chappell. Onder het genot van de overheerlijkste cocktails, het overweldigenende interieur van Mansion, en de performances van deze artiesten voel jij de vibe goed door je aderen stromen.

ClubArea hosted by VibeIndustries:
Wil je toch echt even goed met de voetjes van de vloer en je armen in de lucht, neem dan de trap naar beneden en kom binnen in de wereld van VibeIndustries. Franky Rizardo, de resident van Freakend in de Panama en bekend van zijn track “ Funky Noise” (Fame/Armada Music) zal tezamen met Daniel Beasley en Hombre de la Costa de clubzaal compleet op zijn kop zetten. Dat deze heren hier geen moeite mee hebben was al te zien tijdens de vorige editie van VibeLicious!, waar de avond maar moeilijk tot zijn einde kon komen! De Vibe was te sterk aanwezig, zullen we maar zeggen!