Partyflock
 
­ Nederland

Kort nieuws van de KNIP-dienst

gepubliceerd door , op
Kort nieuws van de KNIP-dienst
6 december 2006

Sinds zaterdagochtend 24 maart 04.00 uur wordt de 17-jarige Cassandra Adriana Schayk uit Almere vermist. Ze was vrijdagavond uitgegaan in Almere-stad bij danscafé 'Eindelijk' en is daarna niet meer thuisgekomen. Cassandra heeft rond 04.00 uur 's nachts met een vriend gebeld.

Profiel van Cassandra
het feit dat ze nog online is geweest komt omdat haar familie op haar profiel heeft ingelogd.
Topic op partyflock over Cassandra

Tips kunnen gemeld worden op 0642054472 en 0655307434.




Partyflock herziet profielbeleid In hoofdlijnen komt het er op neer dat vlaggen en voetbalgerelateerde zaken in profielen zijn toegestaan mits het niet excessief wordt gebruikt. Lees hier de details.

De cartoons
Niet helemaal nieuw (vorige week was het nieuw) maar voor diegene die het gemist hebben, we hebben 2 nieuwe cartoonisten.


Dj Dione - interview met een mythische Griekse Koningin ·
De naam Dione stamt uit de Griekse mythologie. Deze artiest draait al meer dan 16 jaar mee en in dit interview lees je hoe Dione, E-Noid, SRB en 50% van DNA DJ-Team ontstaan zijn en dat deze artiest vreemd genoeg ook van puzzelen houdt.


Partyflock is nog steeds opzoek naar een aantal fotografen.
Tevens hebben een nieuwe vacature voor een nieuwsmedewerker.

Kijk voor meer informatie op onze vacaturepagina.


Audio Therapy - Spring/Summer 2007 · Om tegemoet te komen aan de groeiende markt voor dj’s die uitsluitend met cd’s mixen, brengt Audio Therapy een compilatie uit met tien ongemixte en nog te verschijnen tracks.

BK - Under The Influence · BK is terug met een nieuw dubbelalbum. De eerste cd is een verzameling van zijn nieuwe tracks, de tweede is een registratie van zijn liveset tijdens Global Gathering.

Dominik Eulberg - Heimische Gefilde · Bioloog, geograaf, (parttime) boswachter en bovenal dj en producer. Dominik Eulberg heeft het er maar druk mee. Toch heeft hij tijd gezien om zijn tweede artiestenalbum te produceren, welke vanaf 9 april in de winkels ligt.


Loop jij ook altijd de Partyflockfotografen mis? Geen nood, we geven je wederom een lijstje waar enkele fotografen zich bevinden komend weekend. Dus heb je meer kans dat je al feestend gespot wordt!
Vrijdag

Zaterdag

Zondag




Elke KNIP word een flocker (wie weet wel een bekende dj!) in de spotlights gezet en onder vuur genomen met een vragenlijst!

  1. Nick: Fairytale
  2. Echte naam: Christine
  3. Leeftijd: 25
  4. Woonplaats: Zeist
  5. Relatie: Nee
  6. Dark of Light? Light, mijn antieke beeldscherm kan Dark niet aan :o
  7. Wat doe je voor werk naast het flocken? Ik zou administratief werk moeten doen, maar dat schiet er nog wel eens bij in :O:$
  8. Hoe heb je partyflock ontdekt? Ik leerde T0mm1e kennen in de Index, de allereerste fotosessie van Flock :o
  9. Wat gebruik je het meest op Partyflock? De contactsectie haha!
  10. Waar stoor je het meest aan op Partyflock? Oeee.. Lastig.. Ik denk mensen die niet om kunnen gaan met de consequenties van hun acties op flock :o en mij daar de schuld van geven *pruil*
  11. Wat zou jij doen als je 1 dag de baas van Partyflock was? Ik denk dat ik na een halve dag helemaal gek zou worden van de drukte :-O en snel alle knopjes weer terug geven aan Thomas en mijn eigen dingetje weer doen :D
  12. Wat is je meest geweldige feest ooit en waarom? Qua emotionele binding denk ik toch Flockers. Ik heb de hele avond met kippevel rondgelopen dat er zoveel mensen voor Flock er waren.. Waaauw..!!
  13. Stel je zou werken in de dancewereld, wat zou je dan zijn? Ik denk bookingsmanager bij een Bookings kantoor. Ik vind t leuk dingen te organiseren en het lijkt me wel super om een DJ zo te sturen qua bookings dat hij/zij zo groot mogelijk wordt. Of natuurlijk fulltime medewerker van Flock. (In het komende grachtenpand :))
  14. Wie is in jou ogen de bekendste "flocker"? Voor mij toch T0mm1e. Hij is voor mij de belichaming van Flock.
  15. Wat is je favoriete muziekstijl en hoe is dat zo gekomen? Ik ben de hardcore ontgroeit. En toen ik eenmaal leerde hoe ik Techno kon waarderen ben ik gevangen door de sound en niet meer los gelaten!
  16. Heb je ooit een strafpunt gehad en zoja, waarvoor kreeg je die? Ik heb in al die tijd nog nooooooit een strafpunt gehad :o
  17. Wat zou je graag anders zien op flock? Hmmm ik weet niet eigenlijk.. Ik denk dat ik graag in een kantoorgebouw zou zitten, dat werkt wat makkelijker :d *hint Kar, hint*
  18. Heb je ooit iets gewonnen met een actie op Partyflock? Nee, nog nooit :(
  19. Wat is de verste afstand die je ooit heb moeten rijden voor een feest? Niet zelf, maar met de bus naar Londen (hardhouse academy) is het verste wat ik ooit geweest ben..
  20. Schuw of fotogeil? Ligt eraan hoe ik eraan toe ben ;) Maar meestal pik ik wel een flockfotootje mee :D
  21. Ben je donateur en waarom? Ja, omdat.. Gewoon omdat. Ik er al zolang ben en het niet meer dan logisch vond dat ik mijn steentje meedraag!
  22. Wanneer ben je voor het laatst naar de kapper geweest? Pffoeeiii... Drie weken geleden is voor het eerst sinds medio 2006 de kapster bij mij geweest :D
  23. Nooit meer flocken of nooit meer feesten? Ooeee.. Gewetensvraag... Ik denk dan, nooit meer feesten :o Ik kan niet zonder Flock!
  24. Wat voor cijfer zou jij Partyflock geven? eehmm.... 9 denk ik :d
  25. Lang leve de Tros! Aan welke 3 personen wil je de groetjes doen? Oee.. ff denken! verwijderd Omdat ik hem al zooolang niet gesproken heb en we toch wel hele toffe tijden hebben gehad samen (L), Sassiepower omdat het mijn liefste dinnie is, ennnnn..... verwijderd Coz i miss you!


We bedanken Fairytale voor het beantwoorden en volgende week weer een nieuwe spotlight!

Wil je ook een keer in de spotlight staan? Stuur dan een berichtje met eventueel je motivatie :flower:


Een korte greep in de oude doos geeft ons een plaat uit 2001 die je eigenlijk wel in het hokje early hardstyle mag plaatsen. Oordeel zelf maar :)



Sorry voor het gedrag van mijn dochter. Ik las je email, en het bericht wat zij gestuurd heeft. Ga haar daar op aanspreken want zo hoort het niet. Ze heeft met mijn adres deze berichten verstuurd daar ben ik dus ook niet van gediend.

Nogmaals sorry!

Als je wilt gaan rellen dan moet jezelf niet registeren met de e-mail van je moeder natuurlijk :lief:

ik treed af en toe op op prive feestjes enzo en ik doe mee aan battel toernooien en je kunt me voor een leuk prijsje inhuren

Ah, dat is pech, we hebben net onze battel verkocht :\

jone yritin jo eilen postaa sulle tänne replyy mut tää saatanan saitti lagas niin pahasti ettei saanu tätäkään sivua ladattua, oli pakko pistää kostoks suomeksi

:vaag:

Beste PF helpdesk,

Ik heb een eigen domeinnaam en hosting maar nu wil ik het script gebruiken op me site wat partyflock ook gebruikt.

Hoeveel zou mij dit gaan kosten en bij wie moet ik dan wezen ik hoor het wel,

De nieuwe revue nog gelezen de laatste tijd ;)

Melding bij een forumtopic:
het word te ontopic, kan je m dichtgooien?

Euuuh..



  • 1929 - Het overlijden van Carl Benz (84), Duits uitvinder
  • 1968 - Moord op Martin Luther King.
  • 1971 - De geboorte van Najib Amhali, Marokkaans-Nederlands cabaretier
  • 1973 - Opening van het World Trade Center in New York.
  • 1973 - Laagste minimumtemperatuur -3,1 C
  • Pasen in 1627, 1638, 1649, 1706, 1779, 1790, 1847, 1858, 1915, 1920, 1926, 1999.



Dance-organisatie Frequence in financiële problemen
Frequence op het E3 in Eersel gaat niet door.

Frequence verkeerd in financiële problemen. Dat bevestigen bronnen rond de Eindhovense dance-organisatie. Het belangrijkste evenement Frequence Outdoor, dat jaarlijks op het Landgoed Duynenwater in Eersel werd gehouden, gaat niet door. Exploitant van het Landgoed Duynenwater P. Wouters heeft dat gisteren bevestigd.
De internetsite van de organisator, ook bekend van de feesten Headliner en Unity in het Eindhovense Beursgebouw, is inmiddels onbereikbaar. Het bedrijf achter Frequence, The Answer, zou inmiddels met gegadigden praten over een eventuele overname.
lees meer


Jumpstyle video 1.000.000 keer bekeken
De Jumpstyle rage heeft een nieuw hoogtepunt bereikt: het video filmpje "Jumpstyle Tutorial die Jan Peter Balkenende zelfs kan begrijpen!", van het Brabantse jump- en filmduo Patrck Jumpen, welke al dagen op nummer 1 staat in de Google Video Top 100 heeft vandaag de 1.000.000 weergaves gehaald en is daarmee de best bekeken jump video. Wereldwijd op Google Video is de video de best bekeken Nederlandse video en staat het al enige weken in de Top 100, momenteel op 69. Totaal zijn alle video's van Patrick Jumpen opgeteld nu bijna 4.000.000 keer bekeken.
klik hier voor de video


Maak zelf je radiostation
De radio hoeft nooit meer aan! Amerikanen zijn tot grote schrik van de radiostations verslaafd geraakt aan internetradio die alleen nog maar je favoriete muziek maakt. En met slimme mixen verveelt het nooit.
lees meer




Winaar bekend Nieuwe Revu Nachttempel 2007
Het Patronaat uit Haarlem is de winnaar geworden van de Nieuwe Revu Nachttempel 2007, de publieksprijs voor beste club van Nederland. Met enkele tientallen stemmen verschil versloeg het Haarlemse podium de winnaar van vorig jaar, Doornroosje uit Nijmegen. De Eindhovense Effenaar eindigde als derde.
lees meer


Drumcomplex Birthday Party
Uit één van de boekingen van Drumcomplex ontstond een vriendschap tussen Drumcomplex en organisatie Twelve-Eleven. Twelve-Eleven houdt er net als Arnd van dat publiek het naar haar zin heeft en met een smile op haar gezicht naar huis gaat. Er is waardering over en weer, dit wat er toe heeft geleid dat Drumcomplex, Twelve-Eleven op een dag vroeg om een verjaardagsfeest te organiseren club P8 in Terborg.lees meer



Heineken zoekt 500 figuranten
Heineken is op zoek naar 500 figuranten, die het biermerk willen promoten in een film. Reden van de opvallende actie is de introductie van een nieuwe service van Heineken, waarover de brouwer nog niets wil loslaten.

Heineken zoekt 500 figuranten
De opnamedag is dinsdag 24 april in Amsterdam. Geinteresseerden kunnen zich aanmelden via de website van de bierbrouwer. 'Bij ieder project zoeken we naar andere, bijzondere manieren om mensen bekend te maken met onze innovaties', zegt woordvoerder Norbert Cappetti van Heineken Nederland.

Weinig voorwaarden
Heineken stelt geen hoge eisen aan de figuranten. Het merk zoekt 'vooral enthousiastelingen, zowel mannen als vrouwen, die makkelijk instructies kunnen opvolgen, goed ter been zijn en het leuk vinden om onderdeel te zijn van een typisch Heineken-evenement.'


McDonald’s medewerker ontslagen na weggeven frites
Een medewerker van een McDonald’s die is ontslagen vanwege het weggeven van frites aan een arme immigrant, heeft de rechtzaak verloren die ze tegen de fastfoodreus aanspande. Dat meldt het Italiaanse persbureau ANSA.

De vrouw verloor in 2001 haar baan bij een Turijnse McDonald’s nadat ze een zakje frites en beker cola weggaf aan een jonge immigrant die sigarettenaanstekers verkocht voor de deur van het bedrijf. De 50-jarige, moeder van één kind, klaagde het bedrijf aan omdat ze vindt dat het ontslag onterecht is en wil daarom een vergoeding van 20.000 euro.

De zaak kwam pas deze maand voor de rechter. Die besliste dat het ontslag rechtmatig is. De vrouw zegt in beroep te gaan omdat ze nog steeds vindt dat ze gelijk heeft. Ze zegt dat ze volgens haar contract recht heeft op een maaltijd maar omdat ze geen honger had besloot deze aan de jongen weg te geven.

De advocaat van het bedrijf argumenteerde dat de vrouw het eten tijdens haar dienst, en niet voor- of achteraf had weggegeven. Bovendien had ze volgens hem verzuimd een nulbon aan te slaan. Dat zou problemen met de belastingen kunnen veroorzaken.



KNIP - jaargang 2 - nr.14

59 opmerkingen

Mirko Milano - Stopp & Go! (L)

Wist niet eens dat er een clip van was.
 
:)
jone yritin jo eilen postaa sulle tänne replyy mut tää saatanan saitti lagas niin pahasti ettei saanu tätäkään sivua ladattua, oli pakko pistää kostoks suomeksi

der staat : je moet henk niet pesten want hij is de beste en de liefste :lief:
vind hem niet heel boeiend deze week.. ach.. kan gebeuren :)
het wordt te ontopic, kun je m dichtgooien

ach ja, te is nooit goed natuurlijk 8)
jone yritin jo eilen postaa sulle tänne replyy mut tää saatanan saitti lagas niin pahasti ettei saanu tätäkään sivua ladattua, oli pakko pistää kostoks suomeksi


Peaky zat hem te spaceng zeker.
ik vind m weer leuk:D
 
hijs fijn
Beste PF helpdesk,

Ik heb een eigen domeinnaam en hosting maar nu wil ik het script gebruiken op me site wat partyflock ook gebruikt.

Hoeveel zou mij dit gaan kosten en bij wie moet ik dan wezen ik hoor het wel,

De nieuwe revue nog gelezen de laatste tijd

:lol: :P

En een admin in de spotlight :bye:
ons een plaat uit 2001 die je eigenlijk wel in het hokje early hardstyle mag plaatsen. Oordeel zelf maar

het blijft een kutplaat.. :roflol:

Nick: Fairytale

supersms-er! O:) B)

jone yritin jo eilen postaa sulle tänne replyy mut tää saatanan saitti lagas niin pahasti ettei saanu tätäkään sivua ladattua, oli pakko pistää kostoks suomeksi

is dit Zweeds of zo?
En die Patrick Jumpen is dan dé Jumpstyler van NL ???? :frusty:

Hij heeft er wel verstand van iig, Jumpen op een hardstylenummer van DJ Zany :roflol:
Werkzaam bij Flexcitement
Artiest {SHOWLIST artist 65881, 42701, 33818, 23740, 48315, 31524}
line up Nachttempelfeest Patronaat op vrijdag 25 mei is ook bekend: http://www.partyscene.nl/pages.php?page=284260
kan ik eindelijk eens leren jumpen
GDVRDMM!! :| :| Het ranzige nummer! :lief:
Waar is Bertje in de spotlight? :o :lol:

Ach ook leuk om het van Christine te lezen :jaja:
Uitspraak van FlexyFrank op woensdag 4 april 2007 om 21:05:
line up Nachttempelfeest Patronaat

En heel F*cking onterecht. De meest gezichts en identiteitsloze club van NL wint het en dan schrijven ze op de website ja scheelde maar tientallen stemmen van Doornroosje.
Rot toch op man was wel duidelijk dat ze Roosje niet voor de 2e jaar achter elkaar wouden laten winnen.

Opmerkelijk: dat de line up voor de overwinningsfeest zo snel al rond was
@ ReyZama: die line up was al zo goed als rond, maar aangezien ze op die avond een speciale vergunning hebben tot 0700 wegens luilak, leek het ze ideaal om dan het Nachttempel feest te houden. een groot deel vh gewonnen geldbedrag wordt ook nog gebruikt voor een grote act die ergens in september geboekt zal worden
 
op www.patrick-jumpen.nl kan je al zijn filmpjes en andere dingen zien
Uitspraak van FlexyFrank op woensdag 4 april 2007 om 21:30:
een groot deel vh gewonnen geldbedrag wordt ook nog gebruikt voor een grote act die ergens in september geboekt zal worden

Jajajaja, en ze zeiden eerst dat 2 many dj's op de feest zou draaien
 
Als je wilt gaan rellen dan moet jezelf niet registeren met de e-mail van je moeder natuurlijk

whehehehe (Y) lekker bezig
@ ReyZama
een groot deel vh gewonnen geldbedrag wordt ook nog gebruikt voor een grote act die ergens in september geboekt zal worden
laatste aanpassing
Uitspraak van verwijderd op woensdag 4 april 2007 om 21:36:
op www.patrick-jumpen.nl kan je al zijn filmpjes en andere dingen zien

en daar staat die dan met kleren met hardcore er op en 100% hardcore jas :/
het word te ontopic, kan je m dichtgooien?

omg:roflol::roflol::roflol:
dat jumpen wordt nog met de dag hipperdepipper :/

maargoed, die jongen kan ik meer waarderen dan dit:


Uitspraak van J Q R D I :banana: op woensdag 4 april 2007 om 20:56:
Jumpen op een hardstylenummer van DJ Zany

mag dat niet?

Uitspraak van lucje_b op woensdag 4 april 2007 om 22:17:
en daar staat die dan met kleren met hardcore er op en 100% hardcore jas

dat mag ook niet? moet ie kiezen?
Whahhaa, jumpen kan iedereen!:bounce:
Ik heb zelfs iemand op Hardcore zien jumpen!!! Alles kan dus...

Maarre deze KNIP is leuk(y)!
dat jumpen gaat wel heel erg ver zeg :S
Uitspraak van PrOtOtyPe™ op woensdag 4 april 2007 om 22:54:
dat jumpen gaat wel heel erg ver zeg

Jah, maar ik vind het wel grappig om te zien...
Uitspraak van actief op woensdag 4 april 2007 om 22:35:
dat mag ook niet? moet ie kiezen?

dat dacht ik ook al.

Kom op man, laat ieder z'n ding doen!
Jammer dat je 25 jaar of ouder moet zijn voor Heineken, had me graag opgegeven :bier:
jone yritin jo eilen postaa sulle tänne replyy mut tää saatanan saitti lagas niin pahasti ettei saanu tätäkään sivua ladattua, oli pakko pistää kostoks suomeksi

Ff het fins woordenboek erover gooien en je weet wat er staat:D
Uitspraak van lucje_b op woensdag 4 april 2007 om 22:17:
en daar staat die dan met kleren met hardcore er op en 100% hardcore jas :/

Mja boeie laat die gasten lekker jumpen joh. Boeit niet hoe ze zich kleden
laatste aanpassing
 
Uitspraak van The Untalented One b) op donderdag 5 april 2007 om 01:50:
jone yritin jo eilen postaa sulle tänne replyy mut tää saatanan saitti lagas niin pahasti ettei saanu tätäkään sivua ladattua, oli pakko pistää kostoks suomeksi

Ff het fins woordenboek erover gooien en je weet wat er staat

Vraag Peaky Pounder maar ;)
Patrick Jumpen!! haha geweldig :respect:
Uitspraak van MvB op woensdag 4 april 2007 om 23:21:
Uitspraak van Brutus T op woensdag 4 april 2007 om 22:35:
dat mag ook niet? moet ie kiezen?

dat dacht ik ook al.

Kom op man, laat ieder z'n ding doen!

inderdaad... Achjah, de mens moet nou eenmaal altijd ergens over zeiken... jaloesie misschien?? :p

ik vind zijn filmpjes cool
Als je wilt gaan rellen dan moet jezelf niet registeren met de e-mail van je moeder natuurlijk
:roflol:

Leuke KNIP weer. (Y)

Nick: Fairytale
Collega! :lief:
 
1973 - Laagste minimumtemperatuur -3,1 C

Was dat de laagste minimumtemperautuur van dat jaar ofzo?
Artiest {SHOWLIST artist 39838, 27793, 73350, 35671}
Uitspraak van Pieter Lepelaars op woensdag 4 april 2007 om 20:07:
Mirko Milano - Stopp & Go!

Wist niet eens dat er een clip van was.

wist ik ook niet

blijft een vet nummer :D
 
leuke knip-nieuws weer :) (Y)
McDonald’s medewerker ontslagen na weggeven frites
Een medewerker van een McDonald’s die is ontslagen vanwege het weggeven van frites aan een arme immigrant, heeft de rechtzaak verloren die ze tegen de fastfoodreus aanspande. Dat meldt het Italiaanse persbureau ANSA.

De vrouw verloor in 2001 haar baan bij een Turijnse McDonald’s nadat ze een zakje frites en beker cola weggaf aan een jonge immigrant die sigarettenaanstekers verkocht voor de deur van het bedrijf. De 50-jarige, moeder van één kind, klaagde het bedrijf aan omdat ze vindt dat het ontslag onterecht is en wil daarom een vergoeding van 20.000 euro.

De zaak kwam pas deze maand voor de rechter. Die besliste dat het ontslag rechtmatig is. De vrouw zegt in beroep te gaan omdat ze nog steeds vindt dat ze gelijk heeft. Ze zegt dat ze volgens haar contract recht heeft op een maaltijd maar omdat ze geen honger had besloot deze aan de jongen weg te geven.

De advocaat van het bedrijf argumenteerde dat de vrouw het eten tijdens haar dienst, en niet voor- of achteraf had weggegeven. Bovendien had ze volgens hem verzuimd een nulbon aan te slaan. Dat zou problemen met de belastingen kunnen veroorzaken.

:lol: whehe
laatste aanpassing
Artiest Dummy
Uitspraak van verwijderd op donderdag 5 april 2007 om 11:05:
Was dat de laagste minimumtemperautuur van dat jaar ofzo?

Op die dag (4 april) in de geschiedenis was het dus het koudst. :)
Wordt gezellig in de P8 op 13 april :yes:
 
Uitspraak van Dummy op donderdag 5 april 2007 om 15:00:
Op die dag (4 april) in de geschiedenis was het dus het koudst.

Nou, ik weet zeker dat het ooit in de geschiedenis wel kouder dan -3,1 graden celsius is geweest. :yes:

Vandaar dus ook dat ik het niet echt snap!
het word te ontopic, kan je m dichtgooien?

:lol:
 
Uitspraak van permanent verbannen op donderdag 5 april 2007 om 08:35:
jone yritin jo eilen postaa sulle tänne replyy mut tää saatanan saitti lagas niin pahasti ettei saanu tätäkään sivua ladattua, oli pakko pistää kostoks suomeksi

Ff het fins woordenboek erover gooien en je weet wat er staat

Jone ik heb al gisteren geprobeerd te antwoorden maar deze fucking kut site deed het zo slecht, dat ik deze pagina niet kon laden. Daarom moest ik in het fins wraak nemen.

Hahaha dat staat er mensen ;-) :x
 
Vieze kutjumper, beetje in hardcore kleding gaan jumpen, dan ben je toch erg verkeerd bezig:nee:
 
Uitspraak van Oemberto op woensdag 4 april 2007 om 20:24:
ik vind m weer leuk

:yes:
 
Patrick Jumpen? :lol: Die mafkees moet een baan gaan zoeken. :lol:
Uitspraak van verwijderd op donderdag 5 april 2007 om 17:44:
Nou, ik weet zeker dat het ooit in de geschiedenis wel kouder dan -3,1 graden celsius is geweest. :yes:

Wanneer is het op 4 april in de geschiedenis dan kouder geweest volgens jou?
 
ach ja zonde dat t jumpen al veel te commercieel is geworden... maar hij kan t teninste wel in tegenstelling tot sommige andere filmpies die je wellis ziet...
:cheer: wat is 'mijn' knippie leuk :D:D
Uitspraak van verwijderd op donderdag 5 april 2007 om 22:26:
Vieze kutjumper, beetje in hardcore kleding gaan jumpen, dan ben je toch erg verkeerd bezig

:looser:

waarom zoudie hardcore en jump niet leuk kunnen vinden? dwaas...