Partyflock
 
­ Nederland

NRG-Productions presents Tea-Time

anoniem gepubliceerd op
NRG-Productions presents Tea-Time
11 april 2003
FeestTea-Time · Pavo
Datumzondag 13 april 2003
LocatieSubway
Geruchten gingen rond dat club Sub-Way/Fantasy hun deuren moesten sluiten. De overburen van de club en enige andere onruststokers hadden geklaagd over dat er teveel gabbers en teveel partygangers overdag op de Dam rondliepen. Dit zou dus echter de mensen op de terrassen storen. Alle vergunnigen waren al getekend dus ze konden ook niets op dat gebied beginnen. Tea-Time zal een waar event zijn in Zaandam op zondagmiddag/avond.

Op zondag 06-04 was het zover. Tea-Time with [dj]40[/dj]. Niet alleen de raver was aanwezig op deze zondag in de Sub-Way. Ook Lady [dj]2[/dj] was weer van de partij. Dj [dj]102[/dj] kon helaas niet komen. Deze bekende dj zat namelijk in Los Angelas. De twee huisdj's: [dj]3698[/dj] & [dj]3697[/dj] trapte af. Lekkere hardstyle gecombineerd met hardcore. Daarna was het weer tijd met [dj]217[/dj] om de oude classics terug te halen. Na Champ-e-on kwam dj [dj]128[/dj] aanbeuken met hardstyle gecombineerd met oldstyle. Deze kleine man heeft altijd wel verassingen in petto. Op een gegeven ogenblik kwam de Queen of Hardstyle binnen. Lady Dana was al in de place geariveerd. Geen 10 minuten later kwam Darkraver ook binnen. De twee begonnen direct met classics, hardstyle, hardcore. De baco's en vodka cola gingen naar binnen als pap. dj Champ-e-on deed af en toe een plaatje mee met het duo. Een set van bijna drie uur heeft het publiek kunnen genieten van Dana en Darkraver. De Darkraver zag echter weer veel vrouwelijk schoon lopen in de Sub-way. Als een goudhaantje met een stijve knop ging hij er ook echter achteraan. Dj Dennis R nam het roer weer over gezamelijk Met Lady Dana. De twee draaide de lekkerste hardstyle en Dana begon de tas door te spitten van Dennis R (een aantal platen die ze zal draaien op Qlimax heeft ze dus uiteindelijk geleend van Dennis R). De afsluiter van de avond werd snoeihard. De reacties van het publiek was ook gigantisch goed. Het enige minpunt was dat er een vervelende groep jongens en meisjes in tent waren die voor wat kleine opstootjes zorgden. Gelukkig is dit groepje ook op den duur verwijderd uit de club. Maar dat mocht zeker de pret niet bederven.


Zondag 13-04: Tea-Time with Pavo

De wel bekende dj [dj]3[/dj] zal zondag in de Sub-Way/Fantasy zijn beste platen laten horen. Pavo zal dit keer gewoon op tijd komen en niet als het licht al aangaat. Pavo is wel beter bekend als de hardstyle en oldstyle master. De dj's: [dj]102[/dj], [dj]40[/dj], [dj]217[/dj], [dj]3698[/dj], [dj]3697[/dj], [dj]128[/dj], Lady [dj]2[/dj] (niet 100% zeker) zullen de rest vullen op deze middag/avond.



www.sub-way.nl
www.housenation.nl
www.2jokers.nl

14 opmerkingen

Word weer ranzig beuken, leuk als Qlimax after :)
Tegen de tijd dat we de weg vanuit Heerenveen naar zaandam hebben gevonden is het wel 3 uur :P
Artiest Maus
Misschien ook maar eens kijken ;)
leuk initiatief van oa HouseNation!:)
 
LET OP! :|

Uiteraard geldt voor dit feest wederom een strikte DRESSCODE.

Vorige week was "Josti band op tournee" een daverend succes.

Het thema is deze week "het leven op de boerderij".
 
Whahaha, dan zal ik m'n klompen maar uit de kast trekken :)
 
hehehe,ga maar verkleed als kip zonder kop :)
 
of zal ik als boer-hermans gaan :)
 
Ik hoor net van de stalknecht dat het deze keer om 18.00 uur begint ipv 15.00 uur. Dit ivm de overlast van het maaien van de akker vorige week...Het gaat daarintegen wel tot 2am door (y)
laatste aanpassing
Zeker jammer dat het pas om 18:00 uur begint maar wel lekker dat het tot 2:00 doorgaat!!! Ik kom zeker!!!
 
hmmmm,beters :)
 
Ow w8 effe...de boerendochter belde net dat de normale tijden worden aagehouden...Nou weet ik het ook niet meer :S

En wat de boer niet weet, dat ken die niet :D
laatste aanpassing
was weer :bounce: vanavond :D