Partyflock
 
­ Nederland

Samenwerking DJ Precision met Talla 2XLC

anoniem gepubliceerd op
Samenwerking DJ Precision met Talla 2XLC
11 april 2003
ArtiestPrecision Site
Afgelopen jaar scoorde DJ [dj]1464[/dj] (bekend van o.a. XtraLarge) twee kneiters van hits met respectievelijk Albert vs. Precision - Say Yes (Katana Remix) en Viframa - Cristalle (Katana feat. DJ Precision Remix). Dit succes oversteeg vrij snel de landsgrenzen en bleef niet onopgemerkt.

Zo kwamen de vinyls ook in Duitsland bij de legendarisch "trancemeister" [dj]1052[/dj] (o.a. in Nederland bekend van Trance Energy en Mysteryland) op het bureau. Hij was onder de indruk en zocht daarop contact met DJ Precision. Dit mondde uit in een maandelijkse residency voor DJ Precision bij Talla's clubnight Bostich Club in Frankfurt .

Maar daar bleef het niet bij. Nu heeft Talla 2XLC ook aan DJ Precision gevraagd om twee van zijn producties te gaan remixen. Het betreft hier een nieuw project onder de naam Digital Tension en de volgende solosingle van Talla 2XLC. Dit beloofd zeer veel goeds aangezien de laatste releases van Talla 2XLC stuk voor stuk een top 20 notering in de Duitse Top 40 behaalden.

DJ Precision is zeer vereerd met dit verzoek: "Het is natuurlijk niet zomaar iets als een van de grondleggers van de duitse dancescene je vraagt om samen te werken".

Voor meer info over DJ Precision, bekijk zijn nieuwe site op www.djprecision.nl. Deze is sinds vandaag vernieuwd en bevat vele nieuwe features.

3 opmerkingen

Werkzaam bij Studio T
Artiest Toyax
talla is een hele grote producer en dj. Hij heeft zoals vele helden uit duitsland de marino Stephano plaatjes helemaal suf gedraaid, of te wel, held talla!!
heeft ie nou zn gejatte platen alweer terug???
kut kut kut waarom moet hem die eer worden toebedeeld...sorry maar ik ken andere die het meer verdienen naar mijn mening. Talla je bent te goed voor deze man. Alhoewel zijn productie met the freak wel erg goed was, maar voor de rest vind ik het niet echt geweldig dat hij dit mag doen.
laatste aanpassing