Partyflock
 
­ Nederland

G.O.D.

gepubliceerd door , op
G.O.D.
13 maart 2007
FeestG.O.D · Good Old Days
Datumzondag 8 april 2007
WinactieG.O.D actiegesloten
LocatieRodenburg Site
8 April, 1e paasdag. De dag erna is iedereen vrij. Een feestweekend bij uitstek. Op dit soort dagen laat Chakraparty G.O.D los. 4 x per jaar terug in de tijd. The Good Old Days brengt klassiekers uit vervlogen tijden. Terug naar de sound van toen, met het heerlijke gevoel van toen.

Voor deze ronde heeft Chakraparty weer wat vertrouwde gezichten bij elkaar gezet, en de house klassiekers zullen wederom uit de speakers knallen. De Rodenburg zal worden omgetoverd in “the house of GOD” door het decoratie team van Chakraparty. Een team van creatieve mensen, die kunstzinnige dingen maken, en uren bezig zijn met het gezicht van G.O.D, wat dit feest een bijzonder karakter geeft.

Om 22.00 uur wordt de zaal geopend, en dit zal zoals gewoonlijk gebeuren op een spectaculaire manier. Bovenaards kunnen we het noemen wat deze jongens doen met hun lichaam. Beheersing en controle over lichaam en geest. Het moet een verrassing zijn en blijven. Maar wees er vroeg bij, want dit mag je niet missen!

Voor het muzikale gedeelte, heeft Chakra een greep gedaan uit het aanbod van bekend en minder bekend Nederlands talent. Oldskool van de bovenste plank! Stanton zal dit keer het spits afbijten. Als bekend G.O.D gezicht is dit hem wel toevertrouwd. Gevraagd is aan hem om te openen zoals we zijn gewend op G.O.D en dit betekent vooral ver terug in de tijd, en niet het meest voor de hand liggende repertoire.. Ingetogen en opbouwend, zoals het vroeger was...

Dan is het de beurt aan Robin “Jaydee” Albers, die wij allemaal kennen van zijn geweldige house klassieker “Plastic Dreams” de nummer 1 klassieker aller tijden! Als Jaydee zijn laatste track heeft opgezet, zullen Sjampy & Da Bum plaats nemen achter de draaitafels. Deze jongens hebben de vorige editie een sublieme set neergezet, wat beloond werd met een volle dansvloer! Zij zullen de beats wat opschroeven en het publiek warm draaien voor de traditionele afsluiter van G.O.D Wederom heeft men gekozen voor Yves.

Deze vriendelijke Belg mag zich resident van G.O.D noemen. Bonzai en X zijn de termen die meer dan genoeg zeggen, dus wat valt hieraan nog toe te voegen?

Voor de liefhebber van het stevigere werk, zal er wederom een 2e area zijn, waar je kunt genieten van Early Rave. Hiervoor hebben we 4 mannen bij elkaar gezet. Dope Jay & Adaro, kennen wij allemaal van Spastik. Het early rave feestje bij uitstek, wat regelmatig plaats vindt in Hi-Lite te Schaijk.

Dit maal worden zij aangevuld met nieuwe gezichten voor G.O.D Dj. Tazz, een talent uit de regio. En Jimson, die gespot werd op Chakra. Zij zullen gezamenlijk garant staan voor het betere stampwerk uit de Good Old Days!

Van 22.00 tot 05.00 uur is de Rodenburg, wat bekend staat om haar geweldige geluid systeem, the place 2 be, voor de liefhebber van Classix, Oldskool en Early Rave. Men hanteert een vriendelijke deurprijs van 10 euro, en de minimale leeftijd is 18 jaar.

4 opmerkingen

 
maybe B)
Op zeker!!
Aanwezig :cheer: