Partyflock
 
­ Nederland

Line- up Emporium, The Forbidden City

gepubliceerd door , op
Line- up Emporium, The Forbidden City
9 maart 2007
FeestEmporium · The forbidden city Site
Datumzaterdag 26 mei 2007
LocatieDe Berendonck
Please enter the Forbidden City... Choose your destiny.... This is Emporium, Saturday may 26th. Dit jaar meer dan 70 DJ’s, 7 area’s en hopelijk weer voor iedereen een line-up waarop je uit je dak kunt gaan! Steve Angello en Sebastian Ingrosso, Benny Rodrigues vs Marco V, Headhunterz (Live) en nog veel, veel meer! Confront your dance-dragons at Emporium, The Forbidden City.

Voor wat betreft de line-up heeft The Matrixx haar best gedaan weer voor verassingen te zorgen en voor ieder wat wils te bieden. Voor het eerst dit jaar is er een nieuw podium: Tigers Domain, hosted by Erotixx. Speciaal bedoeld voor de erotische liefhebber, met DJ’s die zeer goed bekend staan om hun zwoele en opzwepende sound, zoals Rank 1, Cosmic Gate, Sander van Doorn en Randy Katana.

The 9 Dragon Wall, powered by XXlerator, is groter dan de twee voorgaande jaren en met een wel heel stevige bezetting: Technoboy vs Tatanka, Headhunterz (Live), Zatox vs Activator, Nosferatu vs Endymion, Deepack en The Prophet - om er maar een paar te noemen.

Op de mainstage, Palace of Heaven (powered by Xxclusive) de immens populaire elektro sound van onder anderen Steve Angello & Sebastian Ingrosso (extra lange DJ-set) Dr. Lektroluv, en een wel zéér verrassende back-to-back: Benny Rodrigues vs Marco V! Hoe deze samenwerking tot stand is gekomen, komt The Matrixx later op terug.

Emporium The Forbidden City heeft natuurlijk ook ruimte binnen de stadsmuren voor een dikke Exxellent stage, Chinese Circus, met alléén maar dragonmasters van de dance: Sidney Samson, Gregor Salto, The Shapeshifters, Erick E en Dunca de la Funk & Costar live on sax om er een paar te noemen.

The Dragon’s Cave, hosted by XXlerator Jump Oldschool, zal ook lekker knallen met Paul Elstak vs The Darkraver, Ruthless vs Coone (live), Panic vs Neophyte en (natuurlijk!) Pavo.

Technominded publiek hoeft ook niet op een houtje te bijten: Monika Kruse, Miss Djax, Michel de Hey, Secret Cinema (live) betoveren de bezoekers met hun typerende technosounds in The Chinese Parlement. En voor iedereen die gewoon aan het strand wil liggen: er is natuurlijk weer een (Buddha) beachclub, met onder anderen Chuckie, D-Rashid en La Ona.

En mocht het nou echt slecht weer zijn (statistisch gezien kan het niet veel slechter dan vorig jaar) niet getreurd, dan haalt The Matrixx dit jaar alles uit de kast om aan te tonen dat je met slecht weer ook een superfestival kunt organiseren met oa. een volledig overdekte ingang, rijplaten naar alle barren, area’s en toiletten en extra schuiltenten op het strand. En als laatste maar zeker niet minder belangrijk: honderden vierkante meter houtvlonders voor beide open stages om lekker te kunnen dansen.

Emporium, The Forbidden City: het festival om het seizoen spectaculair mee te beginnen. Enter on the Day of Days in the Imperial calender: Saturday, may 26th.

Kaarten verkrijgbaar bij Ticketbox en Ticketonline.

131 opmerkingen

*meldt even een dikke vette AANWEZIGGGGGGG

Dit wordt een lekker daggie :yes:

Enige naam die ik mis en wat ik persoonlijk erg jammer vind is die van Remy. Maar mijn held zal vast nog wel ergens anders op een festival staan deze zomer :D
laatste aanpassing
Wist niet dat de kaarten al te koop zijn! Morgen ff halen!!!

Idd weer of geen weer, knalle!
Zal het weer zwemporium zijn??? Ben benieuwd dit jaar.
 
hahaha...26 mei ben ik erbij!!!!
The 9 Dragon Wall, powered by XXlerator, is groter dan de twee voorgaande jaren en met een wel heel stevige bezetting: Technoboy vs Tatanka, Headhunterz (Live), Zatox vs Activator, Nosferatu vs Endymion, Deepack en The Prophet - om er maar een paar te noemen.

JUIST!
heerlijk altijd zon dagje (zwem)porium haha hopen op wat beter weer dan vorig jaar maar jah ook al regend het een beetje blup houd ons niet tegen :D
Uitspraak van verwijderd op zaterdag 10 maart 2007 om 16:41:
bezuinegingen aan goeie dj's

?
Nu maar hopen dat het weer wel een beetje mee zit ;)
 
Woeiiiiiiiiiiiii 11 sterretjes!!

Zoveel favo DJ's, hier moet ik heen... :cheer:
lekkkkkkerrr hoorrr ! zeker aanwezig dit jaar! Xxleratorrrr
tuurlijk present netzo als vorig jaar toen ik kennis maakte met de gruwelijk vage rag muziek SCHRANZZZZZZ

hehehe weer of geen weer

Hopelijk zijn de bussen goed geregeld en hebben we geen stikkende duitsers als chauffeur die de weg niet weet na nijmegen cs
hmmm kvind de line-up niet super voor House/MNML/Techno liefhebbers, en al helemaal niet vernieuwend.. ik zou wel eens wat anders willen zien als de residents van de XX;)
ma goed, Goed weer/Sfeer doet wondere, we zulle zien!
laatste aanpassing
t weer maakt nie zoveel uit als je maar niet weer 2uur staat te wachten voor dat je n x naar binnen kunt!!!!!!!!!!
Njahhh line up opzich wel Goedd.. Wel heerlijk Dat levtroluv ER staat... nou nog hope op Goed weer:P haha
nouja, ksta liever in de zon te wachten als in de regen;) en idd vorig jaar was er een mega fuik ontstaan bij de entree
hmmm, niet heel boeiende line up....
hoop voor de mensen die gaan; niet zo'n modder poel als vorig jaar :D
Paul op Emporium :bounce:
Hoe verzinnen ze het ??? Tegelijk met de Pinksterparty in Errup :nocheer:
Geen Zwemporium dus dit jaar :no: Landgoed Hackerom: Here We Come :cheer: :D
Uitspraak van Bo.. op zondag 11 maart 2007 om 16:04:
The 9 Dragon Wall, powered by XXlerator, is groter dan de twee voorgaande jaren en met een wel heel stevige bezetting: Technoboy vs Tatanka, Headhunterz (Live), Zatox vs Activator, Nosferatu vs Endymion, Deepack en The Prophet - om er maar een paar te noemen.

JUIST!

Mwa, opzich wel leuke line-up, maar in de XXlerator area mijn inziens te veel hardcore. Die hardcore hadden ze beter met oldskool kunnen doen ofzo, vorig jaar die Hardstyle area (evenals 2 jaar geleden) was geweldig! 't Begin jumpen, hele dag lekkere Hardstyle en op het einde wat harder werk.

Al bij al toch wel aanwezig denk ik, Acti, Tat, Zatox & Headhunterz toch niet de minste!
 
Damn Damn Damn wat baal ik dat ik hier niet bij kan zijn.. Heb dat weekend een inlinehockey toernooi ( Ram's Cup ) in Duitsland waar ik niet onderuit kan..

BALEN!!!
 
jaja net zoals vorig jaar zeker, niks goed geregeld. Tering bende was het.
Uitspraak van Wackiejacky op zaterdag 10 maart 2007 om 19:41:
Als de line-up niet je ding is a la, maar het over 'slecht' gaan hebben, dat slaat echt kant noch wal hoor

Slecht zeker niet. Dit is juist het vertrouwde rijtje dj's die je op gvd elk festival tegenkomt. Maar goed, Emporium wil de tent vol hebben, vernieuwing is van minder (geen) belang.
wij hebben er anders wel gruwelijk zin in :)
Ik vind het zeker wel een lekkere line-up en Technoboy vs Tatanka wordt gruwlijk:D:D
 
Beter!! Zeker een verbetering in vergelijking met vorig jaar! Hopen op mooi weer maar met die maatregelen is regen ook niet zo erg ;-) !
 
Tatanka VS Tby
Zatox VS Activator
Headhunterz
Deepack & the Prophet
Endymion vs Nosferatu
dat wordt gewoon de hele dag door raggen :D:D:D weer of geen weer
poncho aan en gaan :D :bounce:
Uitspraak van enzyme op zondag 11 maart 2007 om 20:42:
bezuinegingen aan goeie dj's

Wat snap je niet!
Uitspraak van verwijderd op dinsdag 8 mei 2007 om 16:59:
Tatanka VS Tby
Zatox VS Activator
Headhunterz
Deepack & the Prophet
Endymion vs Nosferatu
dat wordt gewoon de hele dag door raggen weer of geen weer
poncho aan en gaan

Juist jij snapt het teminste