Partyflock
 
­ Nederland

Groningen klaar voor een bezoek van Zany aan The Palace

gepubliceerd door , op
Groningen klaar voor een bezoek van Zany aan The Palace
3 maart 2007
Indicator
De laatste jaren was het oorverdovend stil op het gebied van Hardstyle en Jump in The Palace te Groningen. Maar vrijdag 9 maart is het dan eindelijk zover, Indicator ziet het levenslicht. Deze eerste editie van Indicator is er meteen een om niet te missen. De organisatie heeft niemand minder dan Zany weten te strikken om naar Groningen te komen. Ook een van de bekendste Hardstyle/Jump DJ uit het noorden, Da Pauli mag en zal zeker niet ontbreken. Daarnaast wordt de avond ingevuld door dj’s uit de noordelijke regio’s. Namen als ACL (Seismic Records, Synchronize Records), Pass-Out (Defqon1, Illegal Vibes), Semca, Benedito, Marcus D, Medusa, Double U en als klap op de vuurpijl eindigt de nacht met een freestyle set vanD-Noize, voor de die-hards onder ons. Om het geheel compleet te maken zijn er ook danseressen geboekt. Alle ingrediënten voor een geslaagd evenement zijn aanwezig. Up North Events heeft er alle vertrouwen in!

Up North Events?
Indicator is een nieuw concept in The The Palace, maar dat is niet het enige nieuwe deze avond. Een aantal organisatoren en muziekliefhebbers hebben de krachten gebundeld in een nieuwe organisatie: Up North Events. De organisatie gaat zich vooral bezig houden met de organisatie van evenementen in het Noorden. Het eerste wapenfeit is dus dit feest in The The Palace.

The Palace anno 2007
The The Palace is al jaren een begrip in Groningen. Deze centraal gelegen discotheek in hartje Groningen is voor veel organisaties de plek geweest om hun ideeën tot uitvoer te brengen. Denk aan feesten als, Psyclone, Mayhem, G-Force, Only Hardcore en zelfs een Thunderdome.

Er zijn er in de loop der jaren wat veranderingen doorgevoerd, waaronder het vervangen van het kaarten betaling systeem voor een munten systeem, het aanschaffen van een nieuw geluidssysteem, licht, lasers, beamers, en een verbouwing/vernieuwde indeling. Kortom een discotheek die met zijn tijd meegaat. Daarnaast kiest de organisatie niet voor de standaard DJ booth maar zal er een waardig podium opgebouwd worden. De al mooi gedecoreerde discotheek zal ook een flinke make-over krijgen van de organisatie.

Heb jij ook talent?
Omdat de organisatie het belangrijk vindt om nieuw talent een kans te geven is ervoor gekozen om op elke editie daartoe een mogelijk te geven. Bij elke editie van Indicator zullen wij een contest starten. Ook bij de eerste editie is dit het geval geweest. Via het forum onderwerp gekoppeld aan Indicator konden dj´s zichzelf aanmelden. De winnaar hiervan zal 9 maart mogen openen. De organisatie bedankt alle deelnemers voor hun tijd, energie en motivatie. We hopen in de toekomst ook weer net zulke enthousiaste talents met demo´s te zien.

Winnaar Indicator Talentscout #1 bekend
Het is een moeilijke beslissing geweest want er zaten een hoop goede demo’s tussen. De winnaar van de eerste talentscout is geworden D-Ghost. De jury heeft gelet op een aantal onderdelen van de inzendingen. Zo is er gekeken naar de ervaring, platenkeus, techniek en tricks. D-Ghost heeft ons aangenaam verrast op deze onderdelen.

Kortom, Up North Events ziet jullie graag 9 maart in The Palace en we maken er een knallende editie van!

13 opmerkingen

Kortom, Up North Events ziet jullie graag 9 maart in Palace en we maken er een knallende editie van!

goh..
Gaat zekerz vet worden:woop:
Ene D-Ghost Gefeliciteerd:D
 
Aanwezig :jaja:
Ik ben er bij:D heb er zeker zin in:D
Artiest {SHOWLIST artist 386, 35497}
:bounce:
Lijkt me tof feestje.

Alleen jammer dat D-Ghost er draait :(




:P
laatste aanpassing
 
PALACE?????
kan nooit beter worden dan HRDSTL in Huize Maas!!!!

Leuk geprobeerd maar beetje jammer!!!

Heb nog nooit iemand positief over de palace gehoord als locatie voor de hardere feestjes!!!!!
Uitspraak van verwijderd op maandag 5 maart 2007 om 15:52:
PALACE?????
kan nooit beter worden dan HRDSTL in Huize Maas!!!!

vanwaar je cynisme rico.. huize maas overtreffen is bijna onmogelijk... maar je kan altijd proberen het te evenaren!
Uitspraak van verwijderd op maandag 5 maart 2007 om 15:52:
PALACE?????
kan nooit beter worden dan HRDSTL in Huize Maas!!!!

Leuk geprobeerd maar beetje jammer!!!

Heb nog nooit iemand positief over de palace gehoord als locatie voor de hardere feestjes!!!!!

Ieder zijn eigen mening natuurlijk maar moet dat nou op deze manier?? maargoed dat doet iedereen ook weer op zijn eigen manier:p

Als je naar de agenda kijkt van The Palace staan er nog 2 hardcore feesten gepland (1 met 197 bezoekers en 1 met 588) dus of dat nou zo negatief is? Ook 1 feest waar jou naam trouwens ook bij staat vermeld als bezoeker.

Het is een nieuw concept en kom gewoon langs en beoordeel zelf wat je ervan vindt!
laatste aanpassing
Uitspraak van MichelHartogNL op maandag 5 maart 2007 om 14:28:
Lijkt me tof feestje.

Alleen jammer dat D-Ghost er draait




laatste aanpassing 5 maart 2007 14:29

slet;):D