Partyflock
 
­ Nederland

Twisted Cultures in de Winkel van Sinkel

gepubliceerd door , op
Twisted Cultures in de Winkel van Sinkel
20 februari 2007
FeestTwisted Cultures · Steve Rachmads Neo Classica CD Tour
Datumzaterdag 24 februari 2007
WinactieTwisted Cultures actiegesloten
LocatieWinkel van Sinkel Site
Zaterdag 24 februari is het dan zover, Twisted Cultures in de Winkel van Sinkel. Na locaties als de Ocean Diva (Amsterdam), de Rechter (Eindhoven), de Monza (Utrecht), nu eindelijk in de mooiste uitgaansgelegenheid van Utrecht en misschien wel van Nederland. Met name als we het hebben over de ligging en ambiance van dit monumentenpand langs de gracht van Utrecht.

Twisted Cultures is een mix van mensen, verschillende muziekgenres binnen de dancescene, van entertainment en DJs en van culturen. Met subtiele aankleding en entertainment weet de organisatie een bijzondere twist mee te geven aan deze diverse avond.

De grote zaal van de Winkel van Sinkel dat bestaat uit zuilen, grote glazen vitrines, en chique loungebanken zal de arena worden voor Nuno dos Santos, Bart Skils en Steve Rachmad. Nuno dos Santos was vorig jaar nog talent van het jaar en afgelopen zomer stond hij op elk festival dat Nederland rijk is. Zo draaide hij op Lowlands samen met AME, op Dancevalley, Extrema, Sensation Black, Mysteryland, Rockit Open Air, Free Your Mind Festival en het Solarfestival. Nuno zal deze avond openen waarna Bart Skils met zijn frisse mix van techno, minimal en techhouse de avond naar een hoger niveau zal tillen. Ook Bart Skils is inmiddels een Nederlandse held op technogebied en weet elke keer deze status weer waar te maken. Bart Skils kan zowel een avond geheel in zijn eentje laten knallen, maar ook samen met namen als Oscar Mulero, Ben Sims, Ricardo Villalobos en natuurlijk Steve Rachmad.

Deze eerste editie van Twisted Cultures in de Winkel van Sinkel is gelijk ook onderdeel van de Neo Classica Album Tour van Steve Rachmad die daarom natuurlijk ook de avond van Bart Skils zal overnemen. Als producer, remixer en DJ is Steve al jaren een gerespecteerd en geliefd artiest wereldwijd. Het album was al enige tijd uit in Japan en sinds kort eindelijk ook in Europa. De CD is een aanwinst voor de fans van het technogenre, maar ook voor collega DJs. Speciaal voor de bezoekers van Twisted Cultures biedt Steve Rachmad elke 150e bezoeker een speciale Mix CD en keycord aan. De 500e bezoeker krijgt het nieuwe “Neo Classica” album van Steve.

De Winkel van Sinkel heeft naast de ontzettend mooie grote zaal ook een echte grachtenkelder aan de oudegracht. Deze “underground” area is the place to be voor de echte progressive en goatrance (psytrance) liefhebbers. Winston Wolf en UP zullen zorgen voor een energetische mix van classics en nieuwe sounds in deze genres. Voorheen hebben deze DJs vaker met elkaar gedraaid op bekende undergroundfeesten als Nexus en Addiction.

Dus kom langs en laat je verrassen door de organisatie, betoveren door de locatie, meeslepen door de DJs en verleiden door de rest van de feestende menigte. Een avond vol dikke sounds, gezelligheid, techno, minimal, deephouse, progressive en goatrance voor het luttele bedrag van 10 euro!

5 opmerkingen

Werkzaam bij {SHOWLIST organization 926, 664, 610}
Artiest Wesdex
netjes ! :)
 
Al jaren DE club van midden-Nederland, tot zaterdag !
31 mrt is de volgende sessie