Partyflock
 
­ Nederland

Irreversible in Enschede

gepubliceerd door , op
Irreversible in Enschede
31 januari 2007
FeestIrreversible · Presents
Datumvrijdag 23 februari 2007
LocatieConga
Na de super geslaagde editie van 12 Augustus is het even stil geweest rondom Irreversible. Maar het is duidelijk dat dit kleine maar altijd succesvolle feest in Twente, een doorstart nodig heeft. Dat gaat dan ook gebeuren. Ultimate House Project strijkt neer in Enschede, om daar het Irreversible concept nieuw leven in te blazen. Discotheek Conga leent zich hier prima voor, en zal de komende tijd fungeren als Irreversible -podium bij uitstek. De locatie biedt ruimte aan 350 bezoekers die in deze perfect ingedeelde zaal helemaal uit hun dak kunnen gaan.

De DJ’s zullen boven op het balkon van de zaal staan, zodat een ieder een goed zicht heeft op de helden achter de tafels. Elk van de komende edities zal in het teken staan van een grote naam binnen de dance wereld. Deze grote naam zal de betreffende avond centraal staan, en flink uitpakken door een extra lange set neer te zetten. Het is immers een feit dat als je een DJ alles wil laten geven wat erin zit, je hem/haar goed de tijd moet geven om dat te realiseren. Dus geen haastig plaatjes verwisselen, en opbouwen met een noodgang, maar de beste platen kunnen draaien en daar ruim de tijd voor nemen. Irreversible is van mening dat men op die manier pas echt kan genieten van een DJ van formaat.

Vrijdag 23 Februari, zal de eerste editie in de nieuwe reeks Irreversible feesten plaats vinden. Een avond vol met de lekkerste oldschool, en vetste early hardcore, waar iedereen weer naar hartenlust los op kan gaan. Niemand minder als Vince zal deze avond centraal staan, en het publiek verwennen met 2 uur lang beukende early hardcore. En de kenner weet dat je een early hardcore set van Vince, absoluut niet mag missen. Zijn sublieme techniek, en altijd goede platenkeuze zijn ongeëvenaard binnen de hardcore wereld.

Uiteraard word deze avond aangevuld met lokale helden, waarvan Holly het publiek weer, als vanouds, flink om de oren gaat geven met zijn origineelste oldstyle platen. Holly heeft in het verleden meerdere malen bewezen toch een van de beste DJ’s op oldstyle gebied te zijn. Daarnaast maakt Boozter zijn debuut op Irreversible , gaat John-do weer ouderwetse kwaliteit neerzetten, en zal resident Crucifier (a.k.a Crackor) wederom laten zien waarom hij resident is. Ook dit zijn jongens met skillz, en zullen deze oldstyle avond in Enschede tot een knal avond van formaat maken. Kortom, een avond oldschool en early hardcore op de Irreversible manier, op deze 23ste februari in Enschede.

11 opmerkingen

Altijd goeie feestjes van uhp :respect:

en zal resident Crucifier (a.k.a Crackor) wederom laten zien waarom hij resident is.

:respect:
laatste aanpassing
cool!
kom denk ik wel ff een kijkje nemen!
Werkzaam bij Partyflock
Artiest {SHOWLIST artist 142628, 1189, 9507}
Patrick, moet je echt een keer meemaken..... Eigenlijk in de schuur, dat was toch wel het mooist, Irreversible op z'n Twents :D De volgende editie wordt ook super (Y)
Patrick, Dennis, Rudolf>> Jullie staan op de lijst, dus ;) :p.........
laatste aanpassing
Bart, accepted......... (Y) Ligt aan de planning, maar tot nu toe is die nog vrij :D
 
Werkzaam bij Ultra Music
Artiest {SHOWLIST artist 74248, 28495, 28992, 65520}
:yes: wordt weer een echte Irreversible...
Artiest {SHOWLIST artist 20168, 40505}
Uitspraak van Ome Bertuz :X op donderdag 1 februari 2007 om 22:36:
Patrick, Dennis, Rudolf, Recklezz>> Jullie staan op de lijst, dus

Ok man, bedankt!
Thijzzz jonguh, ie bint ook echt het toppunt van arrogantie he :p...........