Partyflock
 

Underground Beats Techno 7,5 jaar

gepubliceerd door , op
20 januari is Underground Beats weer terug in Het Het Kasteel met toppers van Nederlandse bodem in. Niemand minder dan Oliver Kucera, Search, Stephan de Wit & Vincent de Wit zullen dit maal een pompende techno avond verzorgen bij een van de oudere techno organisaties in Nederland. Techno van hoogniveau voor een lage entreeprijs dat is het idee achter Underground Beats, want wat ooit begon als eenmalig feestje van liefhebbers is nu uitgegroeid tot een twee maandelijkse techno event.

De organisatie Underground Beats (UB) is zeveneneenhalf jaar geleden bij toeval ontstaan. Het begon allemaal als een eenmalig feestje (Instant Happiness With Underground Beats.) Het was een sfeervol feest met vernieuwende muziek. De grote zaal bood gevarieerde house en de kleinere Area diverse instrumentale muziek. De vaste bezoekers kunnen beamen dat het idee van de huidige feesten nog steeds hetzelfde is gebleven, alleen veranderde area 1 al heel snel in een pure techno Area waar de heren de Wit hun draaikunsten vertoonden. Ook stak UB altijd veel energie in het maken van decoratie. Sfeer kun je namelijk zelf maken, zo dacht de organisatie. Daarom kwamen de meest uiteenlopende creaties voorbij: Van koepels tot lichtgevende creaties. De nieuwe brandvoorschriften maakte dit later onmogelijk, maar het idee achter het feest staat nog steeds als een huis. Gewoon No-nonsense, iedereen is welkom en kan ongedwongen zichzelf zijn. Sfeer en muziek leiden dan ook keer op keer tot een geweldig feest!

Zo ook op het feest in de Catacomb Studio's, Amsterdam in 2001. Dit feest luidde een nieuw tijdperk in. Het dak ging er af en Stephan de Wit en Vincent de Wit gingen steeds vaker draaien. Wie kent niet hun fantastische sets op Awakenings, Defqon1, Profiles, en Rockit Open Air. Bovendien kwam meer ruimte voor gast dj’s. Naast gerenommeerde Nederlandse namen gaf Underground Beats ook nieuwe namen

Een podium. En 20 januari is het tijd voor het dj-talent van Search die ook al draaide op Sub-Culture, Transistor, Brabanthallen en 3 eerdere Underground Beats] edities. Met zijn vette grooves zal hij dan ook een goede brug slaan naar de hoofdgast van de avond. Niemand minder dan Oliver Kucera geeft namelijk een live optreden weg.

De geboren Tsjech, Oliver Kucera, timmert nu al weer heel wat jaren behoorlijk aan de weg met zijn Live-act. Kucera heeft dan ook al vele optredens op Nederlands grootste techno-events achter zijn naam staan. Denk alleen al aan zijn optredens op Awakenings, Dance-Valley en Heroes of Techno. Verwacht in ieder geval een dynamische set met diepe minimale tot ritmische techno. Met daarna een stevige afsluiting van Stephan de Wit & Vincent de Wit die de technoliefhebber mee zullen slepen in hun techno-trein.

Area 2 ontbreekt natuurlijk ook niet! Nog steeds zo divers al vroeger, maar tegenwoordig wel 100% elektronisch. Ontspan of swing op de fijne minimal, electro en acid deuntjes van de heren Whoptimus, Wrong Wood en Yurp.

En dit alles in een geheel gerenoveerd Het Kasteel. Binnen 1 jaar heeft de aannemer het kasteel namelijk omgetoverd tot een schitterend Pop- & Cultuurpodium. Bovendien hoef je het voor de ondersteunende fee niet te laten, want de entree is slechts 7,00.

Let op: de deuren sluiten om half 2, maar het feest duurt tot 4 uur.

9 opmerkingen

Artiest {SHOWLIST artist 32270, 61062}
succes:D
Werkzaam bij {SHOWLIST organization 892, 3487}
Artiest Sander May
Congratulations! :D
Werkzaam bij Exclaim!
Heb er zin an :jaja:
 
Artiest Search
Cool!! :)
veel over gehoord in de afgelopen jaren,eens maar een keertje kijken denk ik!!!!
Artiest J-RO
Very Very Nice! :)
7,5 jaar al? :o

Gefeliciteerd! :cheer:

Met daarna een stevige afsluiting van Stephan de Wit & Vincent de Wit die de technoliefhebber mee zullen slepen in hun techno-trein.

:woop:

wordt vet ! B) :yes:
 
Artiest Mandark
Idd, gefeliciteerd Stephan & Vincent!!
Succes!