Partyflock
 

Club TDF will rock you in januari

gepubliceerd door , op
Club TDF will rock you in januari
9 januari 2007
FeestBubblegum 2 · Tasty house & urban
Datumzaterdag 13 januari 2007
LocatieTDF
FeestClub TDF · Banging duo's
Datumzaterdag 20 januari 2007
FeestClub TDF solo · Steff da Campo
Datumzaterdag 27 januari 2007
Om het eerste nieuwsbericht van het jaar in stijl te beginnen wil Club TDF iedereen uiteraard eerst een gelukkig en gezond 2007 wensen, en iedereen bedanken die de feestdagen in Club TDF heeft doorgebracht! In het nieuwe jaar zal Club TDF alles uit de kast gaan halen om tenminste een van haar goede voornemens kracht bij te zetten, namelijk: de beste club van het noorden te worden! Club TDF zal hiervoor niet alleen wekelijks de beste nationale en internationale artiesten in huis blijven halen. Binnenkort zullen namelijk ook de meest vernieuwende en verrassende concepten het levenslicht zien. Dat belooft dus wat!

Zo luidde Club TDF afgelopen zaterdag het nieuwe jaar al in tijdens de nieuwe resident avond ‘Rockin’. Rockin’ is dé nieuwe avond van Club TDF waar jij je optimaal thuis zal voelen, met de beste nieuwe platen in de meest trendy genres van dit moment. De eerste Rockin’ was gelijk een groot succes. Heb je het gemist? Wees dan niet getreurd want de eerste zaterdag van de volgende maand zal er een nieuwe editie zijn, namelijk een ‘Rockin’ with’. Kijk in de Partyflock agenda voor de zeer speciale gast dj!

Maar nu eerst weer terug naar januari, de speciale openingsmaand die je het nieuwe jaar in zal rocken. Met de volgende acts die klaar staan om het publiek van Club TDF te veroveren!

13-01 Bubblegum 2 – Tasty House & Urban
Vorige maand introduceerde Club TDF het nieuwe house & urban concept Bubblegum. Met resident dj Praia del Sol en gastdj’s Hardwell en Cuzco stond de dansvloer de hele nacht vol met vrouwelijk schoon en begerige heren. Dit zal komende zaterdag zeker niet anders zijn als niemand minder dan The Partysquad op de tweede editie van Bubblegum voor één keer de ‘bazen’ van Club TDF zullen zijn. Met een speciale dj-set (dus geen live optreden) zullen ze vriend en vijand doen verrassen en de allerhipste urban en house de revue laten passeren. Resident Praia del Sol zal de avond bewaken en de beste nieuwe urban en latin house klappers draaien samen met Club TDF resident dj Sez. So be there!

20-01 Club TDF – Banging Duo’s
Na de geweldige optredens van o.a Deepack, Da Pauli en Zatox presenteert Club TDF je opnieuw een exclusieve nacht vol hardstyle! Na vorige maand nog de Belgische jump koning Marcky te hebben verwelkomt is het deze keer tijd voor de Belgische nummer één jump legendes: Da Boy Tommy & Da Rick! Speciaal voor het publiek van Club TDF zullen zij een uniek en exclusief 2 uur durende optreden verzorgen! Naast Da Boy Tommy en Da Rick zullen niemand minder dan de Nederlandse Bad Boyz (Hardbass, Decibel Outdoor, Seismic) de harde Rotterdamse jump en hardstylesound ten gehore brengen en zal resident Da Pauli samen met zijn partner in crime Penoze als derde ‘banging duo’ hun thuispubliek hun vertrouwde kost geven. Vertrouwde host van de avond is MC J-B. Mis dit dus niet!

27-01 Club TDF solo – Steff da Campo
Na Tiësto, Luna en Armin van Buuren kon ook Steff da Campo niet langer achterblijven om zichzelf onsterfelijk te maken met zijn eigen ‘one man show’! Tijdens de laatste zaterdag van deze maand presenteert Club TDF daarom met gepaste trots: Steff da Campo solo! Steff da Campo, vroeger beter bekend als dj Steff van TDF, zal gedurende deze nacht een weergaloze solo set gaan draaien zoals hij ze vandaag de dag ook op zijn eigen Candy Club feesten draait. Natuurlijk zal hij, naarmate de nacht vordert, er niet verlegen om zijn om net als tijdens de TDF reünie van vorige maand nog een keer de grootste klappers van toen op de draaitafels te leggen. Kortom, laat je deze nacht meeslepen en verrassen in het enthousiasme van de allerbeste, gezelligste en leukste dj en producer van het noorden: Steff da Campo!

Kortom een goed begin van het nieuwe jaar in jouw nieuwe Club TDF. Begin dus ook jouw jaar goed en kom elke week op bezoek, want voor slechts 8 euro heb je wekelijks toegang tot het hele complex en is het eerste drankje gratis! Check ook wekelijks de nieuwe website van Club TDF voor de agenda, foto's en nieuws: www.tdf-berlikum.nl

Club TDF– New Style, Your Style!

10 opmerkingen

 
TDf was ook wel aan vernieuwing toe zolangzamerhand. Is het er beter op geworden, weet iemand dat uit ervaring?
Ik ben er nog niet geweest maar hoor er alleen maar positieve reactie's over :)

:cheer:
Artiest {SHOWLIST artist 131933, 38686, 28145}
Het is er echt beter op geworden.
Qua sfeer, mensen, muziek. :)
 
tdf is zeker wel leuk en gezellig wel een aanrader:D
 
Gister geweest, eeste keer na de verbouwing, tis wel verbeterd, ziet er allemaal goed uit, en die grote zaal is ook wel lachen, maar niet mijn smaak muziek, ik stond mer in de zogenaamde hardstyle zaal ofzo mja daar werd gister ook niet super gedraait
Is er nog nooit goed gedraaid ;)
tis wel leuk maar et ouwe was veel beter ware altijd mooie feesjes nou nie nie veel meer
 
Steff terug van weggeweest, allemaal leuk en aardig, maar ik heb het er zo langzamerhand wel bekeken... Misschien kom ik de candyman ;) wel ff gedag zeggen en m'n laatste munten op maken, maar dan trek ik de deur toch voorgoed achter me dicht...
Uitspraak van verwijderd op maandag 15 januari 2007 om 21:42:
Steff terug van weggeweest, allemaal leuk en aardig, maar ik heb het er zo langzamerhand wel bekeken... Misschien kom ik de candyman wel ff gedag zeggen en m'n laatste munten op maken, maar dan trek ik de deur toch voorgoed achter me dicht...

helemaal uit purmerend heb hier nog 10 munten!!! waneer is er weer early hardcore, ?????
ben dan wel weer van de partij!!!!
Dit was een mooie intro voor 2007!! (Y)
laatste aanpassing