Partyflock
 

Intuition Winter Event 2007

gepubliceerd door , op
Met een positief gevoel heeft Intuition Recordings afscheid genomen van het bijzondere jaar 2006. En uiteraard gaat Intuition Recordings in 2007 op volle kracht weer verder, met het realiseren van evenementen waarin ‘kwaliteit’ de hoogste prioriteit is. Om de winterse kou gezamenlijk een beetje aangenamer te maken, nodigt Intuition Recordings iedereen uit om op zaterdag 17 februari 2007 aanwezig te zijn bij een nieuwe editie van het Intuition Winter Event. In tegenstelling tot de vorige editie van het Intuition Winter Event, zal het evenement dit jaar plaats vinden in de uiterst gezellige en intieme Club Poema RAW te Utrecht.

Zoals reeds eerder vermeld, beschouwt Intuition Recordings topkwaliteit als een heilig iets. Ook voor de 2007-editie van het Intuition Winter Event is er weer met de nodige zorg en liefde een geweldige line up samengesteld, die op deze avond het kwik in Club Poema RAW gegarandeerd zal doen stijgen. Om meteen maar met de deur in huis te vallen, presenteert Intuition Recordings de gehele line up voor het Intuition Winter Event 2007:

Nic Chagall (of Cosmic Gate) 🇩🇪
Perry O'Neil 🇳🇱
Jonas Steur 🇧🇪
Miika Kuisma 🇫🇮
en natuurlijk:
Menno de Jong 🇳🇱

Als eerste stelt Intuition Recordings met gepaste trots de uitgenodigde gasten voor. Intuition Recordings trapt af met niemand minder dan de energieke en sympathieke Duitser: Nic Chagall. Natuurlijk staatt Nic Chagall bekend als één helft van het legendarische duo Cosmic Gate, die recentelijk met het album “Earth Mover” een nieuwe verfijnde sound aan de buitenwereld heeft gepresenteerd. Naast de langdurige samenwerking in vorm van het duo Cosmic Gate, is Nic Chagall ook actief als solo-artiest. Zo werd zijn release ‘Monday Bar’ een dijk van een hit in de internationale dancescene, en werd zijn solo-performance op Mysteryland 2006 bekroond met enthousiaste reacties. Tijdens het Intuition Winter Event zal Nic Chagall de Utrechtse Club Poema RAW dan ook in vervoering brengen met die heerlijke typerende sound.

De tweede speciale uitnodiging voor een optreden op zaterdag 17 februari 2007 in Club Poema RAW te Utrecht ligt gereed voor de dynamische Perry O'Neil. Intuition Recordings is dan ook verheugd om te horen dat deze pionier uit de Armada-familie de uitnodiging zal accepteren met een oorstrelend optreden tijdens de tweede editie van het Intuition Winter Event. Met zijn diepere en donkere platenkeuze, is Perry O'Neil een graag geziene DJ over de gehele wereldbol. Tijdens het Intuition Winter Event zal Perry O'Neil uiteraard in stijl zijn stempel op de avond drukken.

De laatste door Intuition Recordings uitgenodigde gast, is afkomstig uit het verre koude Finland. Daar brengt Miika Kuisma al enkele jaren op vele evenementen de warmte door middel van zijn hoog kwalitatieve sound. Naast succesvolle optredens in eigen land, was deze muzikale Fin ook aanwezig op de diverse spectaculaire festivals in de rest van Europa. Wat te denken van zijn aanwezigheid op de Loveparade 2006 in Berlijn én zijn warming-up optredens tijdens Tiësto’s In Search of Sunrise-tour in Turkije? Intuition Recordings is uiteraard vereerd met de aanwezigheid van Miika Kuisma tijdens het Intuition Winter Event 2007!

Naast de uitgenodigde gasten, zijn er natuurlijk ook optredens van DJ's uit eigen stal. Vanuit België zal Jonas Steur present zijn op zaterdag 17 februari 2007 in Club Poema RAW te Utrecht. Met zijn weergaloze producties bracht Jonas Steur in 2006 een nieuwe frisse wind in de trancescene, en de liefhebbers mogen hun borst nat maken voor zijn releases in 2007. Naast deze spectaculaire producties, zet Jonas Steur, alias Estuera, ook héél Europa in vuur en vlam met zijn bruisende optredens. Intuition Recordings beschouwt Jonas Steur dan ook als één van de ideale gastheren tijdens het Intuition Summer Event 2007.

Een andere gastheer die Intuition Recordings op gepaste manier zal vertegenwoordigen in Club Poema RAW te Utrecht, is uiteraard Menno de Jong. Deze altijd goedlachse Brabander is natuurlijk hét muzikale uithangbord van Intuition Recordings. Met zijn temperamentvolle optredens mag Menno de Jong zich één der flying dutchmen noemen in de internationale trancescene. In 2006 werd Menno de Jong dan ook beloond voor zijn energieke inzet. Zo steeg Menno de Jong naar een schitterende 72e plaats in de DJ Mag 250 van 2006, wat wederom de groei van deze DJ schitterend weerspiegelde. Tijdens het Intuition Winter Event op zaterdag 17 februari 2007 zal Menno de Jong in de Utrechtse Club Poema RAW zoals gewoonlijk het dak er af knallen.

Club Poema RAW zal tijdens het Intuition Winter Event 2007 weer voorzien worden van de nodige extra’s. Uiteraard mogen de lasers niet ontbreken tijdens een evenement van Intuition Recordings, en met een ideale set-up zullen de lasers in de Utrechtse Club Poema RAW het partyplezier nog meer vergroten. Daarnaast zullen er ook weer de nodige visuals present zijn, en zal de door Intuition Recordings geïntroduceerde MC Stephen vocale ondersteuning geven tijdens het Intuition Winter Event.

Let op: aangezien het Intuition Winter Event dit jaar plaats zal vinden in de intieme Club Poema RAW te Utrecht, zullen er slechts 600 tickets ter beschikking komen. Tickets voor het Intuition Winter Event 2007 zijn online verkrijgbaar. Uiteraard biedt Intuition Recordings wederom kwaliteit aan voor een zachte prijs, en tickets zijn dan ook voor Euro 10,= per stuk verkrijgbaar via de online presale. Wees er dus op tijd bij, als je dit spectaculaire evenement niet wilt missen!

8 opmerkingen

Erg gaaf weer ja :D zeker heen!!
zucht en ik moet weer werken :nocheer:
laatste aanpassing
Aanwezig of er moet een bom ontploffen!!!!
 
Werkzaam bij {SHOWLIST organization 1762, 1736}
Artiest Just-D
Misschien dat ik ook wel even kom kijken
zeer zeker aan wezig ticket in the pocket
Uitspraak van anjunian op woensdag 10 januari 2007 om 19:34:
zeer zeker aan wezig ticket in the pocket

:yes: