Partyflock
 
­ Nederland

Kortsluiting laat de kurken al op 28 december knallen

gepubliceerd door , op
Kortsluiting laat de kurken al op 28 december knallen
25 december 2006
Tussen kerst en oud & nieuw is er doorgaans maar bar weinig te doen. Daarom hebben Nuno dos Santos en Groove Addicts besloten het eindejaarsweekend alvast in te luiden met Kortsluiting, een gezellig en intiem feestje in Studio 80 op donderdag 28 december voor iedereen die housemuziek met een underground gevoel een warm hart toedraagt. De avond is van 23.00 tot 04.00 uur en voor deze laatste Kortsluiting van het jaar presenteren Nuno en Groove Addicts weer een vertrouwd goede line up met gastoptredens van Eva Maria, Kabale und Liebe en Pablo Lamberti. Voor alle dj’s was het een succesvol en bewogen jaar door hun vele optredens, eigen residenties, feesten, producties en releases. Op Kortsluiting komen ze nog even bij elkaar om met een dikke cocktail van techno, electro, house en minimal 2006 knallend en feestelijk af te sluiten en tegelijkertijd alvast te proosten op een muzikaal waanzinnig 2007.

Nuno dos Santos was in 2006 drukker dan druk. Op vrijwel alle grote feesten en zomerfestivals waren zijn draaikunsten te bewonderen. Ook heeft Nuno samen met T.J. Kong in 2006 zijn eerste release uitgebracht op het Duitse Compost Black Label. Erg succesvol, want heeft Pete Tong de track in november zelfs uitgeroepen tot BBC’s essential new tune. Op Kortsluiting zal Nuno een gevarieerde dj-set doen ter voorbereiding op het overvolle eindejaarsweekend dat hem te wachten staat. De nieuwste en vetste techno, acid, house, minimal of zelfs hiphop, Nuno mixt het deze avond weer ingenieus, dansbaar en vooral spannend aan elkaar.

Ook Eva Maria heeft het maar druk met oud & nieuw. Op dit moment treft ze samen met de andere Putschisten voorbereidingen voor het grote Putsch oud & nieuw warehouse feest in de ITW-NDSM-Werf te Amsterdam waarop ze ook zelf zal optreden. Op 31 december zelf staat ze ook nog geprogrammeerd op het grote Extrema NYE festijn in het Klokgebouw te Eindhoven. Ondanks alle hectiek verschijnt ze op de 28ste graag achter de draaitafels in Studio 80 om op Kortsluiting te doen waar ze in uitblinkt: namelijk met haar frêle verschijning en imposante beats je betoveren om je vervolgens alle hoeken van de dansvloer te laten zien. Dus wees voorbereid op de opwindende skills van deze dame.

TWSTd resident en Electronation youngster Pablo Lamberti is wederom present op Kortsluiting. Pablo host samen met Kabale und Liebe op Kortsluiting de kleine zaal in Studio 80, die voor de gelegenheid weer wordt omgedoopt tot minimal ballroom. Pablo zal in de balzaal een smakelijke soloset draaien die bol staat van de aanstekelijke en stijlvolle minimal sounds.

Speciale gast Kabale und Liebe geniet vooral bekendheid om zijn eigen producties en live optredens. Hij heeft zijn eigen werk dan ook al ten gehore gebracht op vele feesten in binnen- en buitenland, waaronder op Awakenings en de Love Parade in Berlijn. Zijn eerste vinyl release “Le Chaim ep” op het Duitse minimal techno label Meerestief gooit momenteel hoge ogen en krijgt support van grote namen als Richie Hawtin, Magda en Troy Pierce. Op Kortsluiting zal hij ook laten zien dat als dj zijn mannetje kan staan en draait hij een lange en hypnotiserende set die je zal meevoeren op een mysterieuze reis langs alle uithoeken van het minimal genre.

De dj sets van Groove Addicts zijn energiek, vrij van hokjesgeest en staan garant voor een van hoogspanning zinderende dansvloer. Als gastheren van Kortsluiting zullen de Groove Addicts alles uit de kast halen om deze laatste editie van 2006 een waardig besluit te geven en je met een big smile het nieuwe jaar in te loodsen.

Voor Kortsluiting geldt geen voorverkoop. Kaarten zijn alleen aan de deur te krijgen. Met de dure decembermaand is rekening gehouden want de entreeprijs is maar 5 euro. Alle reden dus om er vroeg bij te zijn en de kurken al op Kortsluiting flink te laten knallen.