Partyflock
 

Smile

gepubliceerd door , op
Smile
12 december 2006
Last van een opkomende winterdepressie? Geen zin om op maandagochtend chagrijnig op je werk te verschijnen? Of even zin het huis uit te gaan op de vaak saaie zondagavond? Dan heeft Off_Corso aanstaande zondagavond 17 december het perfecte feestje voor je: Smile!

Voordat het vizier op 2007 wordt gericht zal Rotterdams nieuwste, gezelligste, beste en leukste zondagavondfeest nog eenmaal 2006 op stelten gaan zetten. Want ook tijdens deze vierde editie zorgt Smile weer voor een onnavolgbaar goede line-up!

Een onnavolgbaar goede line-up? Jazeker! Er wordt weer een drietal dj’s van formaat uit de kast getrokken! Achtereenvolgens zullen Baggi Begovic, Jeroenski en Erick E in de dj booth verschijnen om het publiek tot één uitzinnige menigte te smeden. Alsof het nog niet genoeg is, staat ook de hotste mc van het moment MC Gee klaar om met zijn unieke herkenbare stijl het publiek van hoogtepunt naar hoogtepunt te brengen.

Niet alleen van de muziek zal je vrolijk worden tijdens deze editie! In samenwerking met vj Ottograph zullen de paparazzi van Link2Party een selectie van hun beste foto’s van die avond op levensgrote videoschermen projecteren.

Uiteraard wordt ook de lounge voorzien van overheerlijke muziek. Ditmaal zijn het Ron Wood en Marrichino die achter de decks te vinden zijn. Ron Wood is natuurlijk bekend van zowel zijn kledingzaak Sister Moon als zijn populaire Funk Me avond in Club Waas. Marrichino is het alter ego van styliste Margareth West.

Wil jij op de laatste dag van de week nog even goed genieten, de allerlaatste energie uit je schoenen dansen en huiswaarts keren met een grote glimlach op je gezicht? Mis dan de eerstvolgende Smile op zondag 17 december niet! Kaarten voor dit knalfeest zijn voor slechts 10,00 hele euro’s te krijgen in de voorverkoop bij www.voorverkoop.net, Sister Moon in Rotterdam en Rhythm Import in Den Haag.

Meer info over Smile en Off_Corso is terug te vinden op www.off-corso.nl

7 opmerkingen

 
:D
 
:D
 
:lol:
misschien wel aanwezig
heb nu ook wel een :D