Partyflock
 

Twisted Dance & Fashion

gepubliceerd door , op
Twisted Dance & Fashion
8 december 2006
De dure drukke decembermaand staat voor de deur, waarin iedereen zakken met geld naar de locale speelgoedwinkel, kledingzaak, juwelier en groot warenhuis draagt. Iedereen staat te popelen om Sinterklaas, kerst en nieuwjaar te vieren met familie, vrienden en kennissen. Een warme tijd in een donkere maand, een lichtpuntje in donkere dagen en een maand van samenzijn en samen delen. In tegenstelling tot de warme zomermaanden en al het hippe gekletst over de warmte in huis halen met een zomerse line up die zomerse hits ten gehore brengen, is deze warmte het belangrijkste in deze periode.

Dan komt de maand januari, iedereen platzak, volgegeten en volgeschonken, genietend van een mooie december maand. Dan wordt het 20 januari, de meeste hebben weer wat geld in huis en iedereen heeft weer zin om eens te gaan dansen en bij te kletsen met diegene die ze juist niet gezien hebben in de december maand, vanwege de verplichtingen die de decembermaand met zich meebrengt. Precies daar en dan is het weer tijd voor een Twisted dance & fashion en nee die brengt geen warme zon in huis, geen zomer vibe, maar echte warmte en gezelligheid. Samen helemaal los gaan op de beats van top DJs, genieten van een overheerlijk diner bereid door een topkok bekend van TV, de nieuwe voorjaarsmode bekijken, de winter vergeten en tot in de late uurtjes bijkletsen onder het genot van een lekker drankje.

Twisted 3Some gaat het nieuwe jaar heerlijk van start met een grandioze line up, topkoks, dansers, VJs, muzikanten, modellen en modeshows. De avond gaat wederom van start met een overheerlijk vijf gangen diner van topkok Caspar Burgi die iedereen inmiddels wel kent van TV. Naast programma’s als Born2Cook en Food & Fit heeft de bekende TV kok nu ook gastoptredens in programma’s als WOEF! Hoe word ik een bekende hond? Het diner is een verrassing en een show op zich met top kwaliteit eten, bereid door een chefkok die werkte bij meerdere Michelinsterren restaurants. Het diner wordt op een super bijzondere en unieke manier gepresenteerd door deze goedlachse chefkok en zijn compagnon, Ward. Tijdens en na het diner kan men genieten van een bijzonder gechoreografeerde modeshow en optredens van trompettist Mouthpiece.

De modeshow wordt verzorgd door talentvolle studenten van de TMO, de hogeschool voor modemanagement. Elke keer weten deze ambitieuze studenten de verschillende leveranciers van de kleding en de bezoekers versteld te doen staan met hun “anders” opgezette fashionshow.

De clubnight is minstens zo bijzonder als het diner. De top DJs van Nederlandse bodem zullen ervoor zorgen dat iedereen zich extreem zal vermaken en daarbij wellicht de kerstmaand zullen doen vergeten, maar de warme gevoelens zullen zeker blijven. Het talentvolle duo Daluxx zal de avond starten, waarna Lucien Foort het heft in handen neemt. Met maar liefst een drie uur durende set zal de Rotterdammer de avond naar een geheel nieuw niveau brengen. Wanneer Fedde aanschuift bij Lucien Foort zal het dak er helemaal afknallen, want samen zullen de heren zorgen voor een super dikke back 2 back set van 45 minuten. Fedde le Grand zal daarna solo verder gaan waar het duo gebleven was, waarna Laidback Luke de avond geheel in stijl zal afsluiten.

Vanaf deze plek wenst Twisted 3Some iedereen een warme, gezellige en vrolijke decembermaand toe en hoopt zij iedereen “volgend jaar” terug te zien op zaterdag 20 januari in een rockende Monza non Solo in Utrecht.

3 opmerkingen

 
Leuk! Ziet er goed uit B)
 
Is zeker leuk feestje. Lekker eten ook vooraf
Mjummie :P