Partyflock
 
­ Nederland

A Nightmare in Rotterdam in het Sportpaleis Ahoy

gepubliceerd door , op
A Nightmare in Rotterdam in het Sportpaleis Ahoy
7 december 2006
Eindelijk is het dan zover! vanwege de talrijke concerten is het vrijwel onmogelijk het Nightmare concept in de meest gewilde hal van Ahoy’ - het Sportpaleis - te kunnen houden, maar door een samenloop van omstandigheden gaat het dan toch een keer gebeuren. Voor de eerste keer verhuist A Nightmare in Rotterdam eenmalig haar evenement van Ahoy’ Hal 1 naar het Ahoy’ Sportpaleis. Aanleiding hiervoor is de afzegging van alle Frans Bauer concerten die in december gegeven zouden worden. Door deze verhuizing kan op 16 december het oude Energiehal-gevoel nog meer tot leven gewekt worden tijdens “Enter The Time Machine”: het Sportpaleis heeft rondom tribunes - zoals in de Energiehal - en is hierdoor sensationeler van opzet.

Het Sportpaleis zal voor het eerst in haar bestaan dienst doen als locatie voor een hardcore-evenement, aldus Hans Tieleman (directielid van Mid-Town). Het biedt qua sfeer wat meer mogelijkheden dan Hal 1, waar de voorgaande Nightmare evenementen zijn gehouden, dus deze kans moeten we voor onze trouwe aanhang niet voorbij laten gaan. Hal 1 is een goede locatie en we hebben er in het verleden meerdere goede feesten gegeven. Ook dit jaar stond Hal 1 gepland voor deze editie van A Nightmare in Rotterdam. Het Sportpaleis is echter vanwege de tribunes meer een soort arena en kent een lange traditie op het gebied van evenementen. De tribunes worden tijdens “Enter The Time Machine” in gebruik genomen voor alle bezoekers en ook zal er op diezelfde tribunes het VIP deck aanwezig zijn. Door het in gebruik nemen van het Sportpaleis kunnen we gebruik maken van de hoofdingang van het Sportpaleis van Ahoy’”.

Een bijkomend pluspunt van het Sportpaleis in Ahoy´ zijn de mogelijkheden op gebied van geluid. In Hal 1 is een goede akoestiek te realiseren echter in het Sportpaleis kan de bovenring afgeschermd worden zodat de hal èn meer verduisterd kan worden èn een nog betere akoestiek kan krijgen. Omdat de ruimte de vorm van een arena heeft kunnen de speakers op een andere en wat betere manier gepositioneerd worden, waardoor dit erg voordelig gaat uitpakken voor wat betreft de geluidskwaliteit en vooral het volume. De bezoeker zal merken dat dankzij deze akoestiek, de isolatie en de halopzet het geluid harder en zuiverder zal klinken.

Enter the Time Machine… history will be a part of the future!

148 opmerkingen

ik hoop dat het geluid nu een keerte energiehal-waardig zal zijn.....
Rotterdam, spreekt voor zich!
 
nog ff een paar jaar wachten
Artiest {SHOWLIST artist 88931, 990, 61959}
Dat wordt vet!
Gers dan!
aanwezig
zowieso voor mad dog wat een vette nummers maakt die kjal joh:D
 
Artiest Titanium
Dat gaat echt gruwelijk worden :D:D:bounce:
Ja Ja Ja dat wordt een vet feessie en ik is erbij...wordt weer een vette thuis wedstrijd voor mij:yes:
rotterdaaaaaaam.make some noize!!!!
deze belg met zn vaste crew is aanwezig.
Ze moeten die naam Nightmare lekker met rust laten volgend jaar.
Heb der nu al weer zin in als ik er aan denk. Zaterdag lekker knallen en beuken
ja zaterdag gaan we weer los
zaterdag toch helemaal KOEKIEEEKNETTERBEL! :D
 
WOEHOEHOEHOE. Nu heb ik er helemaal veel zin in!
Niet aanwezig :no:
laatste aanpassing
helemaal uit mijn plaat zaterdag.
groeten uit eastside.
laterrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.
Ja dat is dus echt verschrikkelijk vet hoor :bounce:
Das gassen!
Heb er zin in...

(k)
laatste aanpassing
WORD ZEKER WETEN LEUK feesten voor je leven :P:P:P:D:D
 
klinkt een stuk beter als vorige editie!!!
dit kan niet beter worden:D!
dat is lang geleden maar zo als energie hal wordt het nooit
 
ik meen dat de laatste x dat ik bij nightmare was die zaal met tribunes eromheen als garderobe diende, is dat niet een beetje klein dan voor dit feest? :vaag:
 
dan zit er nix anders op dat ik ook maar ga..