Partyflock
 
­ Nederland

Knallen over de grens!

gepubliceerd door , op
Knallen over de grens!
1 december 2006
FeestZak · 1 Year Club NYC & The Ultimate Battle
Datumzaterdag 2 december 2006
LocatieZak Site
FeestZak · Late night explodez
Datumzaterdag 16 december 2006
FeestE-Fect The official Afterparty
Datumnacht van vrijdag 22 op zaterdag 23 december 2006
FeestZak · Jingle bangin' bells
Datumdinsdag 26 december 2006
FeestZak · Clubbin' White senses
Datumzaterdag 30 december 2006
FeestZak · Sylvester's mega nite
Datumzondag 31 december 2006
Het is alweer bijna zover... goodbye 2006 and hello 2007. Maar voordat het zover is, gaat de feestelijke maand december voor velen een prachtig jaar afsluiten. Megaclub Zak heeft weer veel in petto met een afwisselend programma.

Eén van de grootste clubs net over de grens in Duitsland, ter hoogte van Almelo/ Coevorden, heeft een uniek jaar achter de rug. Vele bijzondere events zijn dit jaar de geschiedenis ingegaan, feesten zoals: het 15 jarige jubileum, Samurai , een special met star-guest Yoji Biomehanika, de Beachparty's en niet te vergeten de Rainbow Rave 2006, waarbij U 96, Marusha, Dune en Charly Lownoise & Mental Theo live, 12.000 handen in de lucht kregen en het ultieme rave-gevoel bewerkstelligden. Ook werden sterke conceptavonden geïntroduceerd, waarvan er ook nog een aantal in de feestelijke december maand voorbij komen.

Aankomend weekend begint Zak de decembermaand met de Ultimate Battle. Residents Rulez... ZAK's eigen dreamteam Freddy F, Bobby V en Rico belagen de dans arena vanaf drie stages. Onder de altijd opzwepende leiding van Mc Da Syndrome. Eén van Nederlands beste MC's dirigeert de dj's tot de top van hun kunnen om de main area weer te laten exploderen. Maar aankomende zaterdag 2 december is er meer te beleven. Club NYC, de urban area in Zak bestaat 1 jaar, en dat gaat gevierd worden. Terwijl in de main de hardere dance stijlen om je oren vliegen, komt vanuit de Verenigde Staten DJ Kool Hercovergevlogen. Zijn grootste hitsingle “Let me clear my Throat” laat nog steeds elke danceflloor met zijn vette beats grooven. Ondersteund door natuurlijk residents Appie, Tim FX en DJ Daz, US-dansers, live-acts en veel verrassingen.

Een ander sterk concept is de Mega Nite! More than Music… Een nacht vol lifestyle en surprises. Wie zijn de gast-dj's? Wat kunnen we allemaal verwachten? Gratis laten knippen door Nederlands nummer 1 kapper, Ruthless uit Enschede of free massages, bodypainting, tattoo artists en nog veel meer was er de laatste maanden in Megaclub Zak te vinden. De eerst volgende Mega Nite is op 9 december. Ook de succesvolle Late Night Explodez komt in december nogmaals voorbij. De Oldschool/ Hardcore special met dit keer One of the Masters... Bass-D! En dan is Zak pas op de helft van een heerlijk maandprogramma.

Zaterdag 23 december houdt Zak de officiële afterparty van Oost-Nederlandse populairste hardstyle event: E-Fect The official Afterparty. Met directe bussen van Brookhuis Oldenzaal, kun je voor een spotprijsje, tot diep in de zondagochtend gaan stampen met onder andere twee van de meest begaafde dj's die we kennen: DJ Zany en DJ Vince. De bussen zullen op de terugweg naar Go Planet Expo Hall ook het centraal station van Enschede aandoen, zodat de mensen die met het openbaar vervoer komen, meteen de eerste trein weer terug kunnen nemen. Christmas Time! Eerste Kerstdag is in Megaclub Zak altijd een erg gezellige avond met véééél alcohol en de 2e Kerstdag is eigenlijk, en niet alleen voor Twentse begrippen, een traditionele ZAK-avond. Met ditmaal een hele bijzondere editie van de exclusieve Isaac Special "Under the Needle", die voor de Kerst is omgedoopt tot Jingle Bangin' Bells.

DJ Isaac heeft een aantal vrienden uitgenodigd en als afsluiting voor 2006 niet de minste!! Activator, Deepack en de lady of hardcore Korsakoff zullen samen met hem en de residents een feest maken waar je “Halleluja” tegen zegt. Dé afsluiting van 2006 nadert.. Voor dat het tijd is om het nieuwe jaar in te gaan luiden, vind op zaterdag 30 december White Sensez plaats, met Nederlands meest succesvolle dj in 2006, put your hands up for Fedde le Grand. Hij zal de avond al vroeg inluiden, beginnend om middernacht met zijn heerlijke sound. Waarna de in Zak bekende opbouw volgt. Het is niet verplicht, maar het verzoek is er om in het wit of zilver gekleed te komen. Maar gezien de vele bezoekers, die de vorige keer in het wit uitgedost waren, zal ook dit keer daar weer veel gehoor aan gegeven worden. Voor iedereen die ook daadwerkelijk in het wit komt, ligt er een hele speciale CD klaar van de Megaclub.

En dan is het zover... de laatste nacht van 2006... klaar voor een nóg heftiger 2007. De Sylvester Mega Nite met diverse dj's, waaronder de Italiaanse rising star DJ Zatox en de man, die onder andere de nu al legendarische hit "Punani" op zijn naam heeft staan, DJ Mystery. Ook zullen nog een aantal verrassende gasten voorbij komen. Om 22.00u gaan de deuren open en zal enkele minuten voor de jaarwisseling een prachtige licht & vuur show je meenemen in 2007! Voor iedereen, die lekker wil drinken tijdens de jaarwisseling, hebben heeft Zak met Brookhuis, Oldenzaal een retourticket inclusief entree kaart beschikbaar voor slechts € 10,- beschikbaar. Je kunt je hiervoor aanmelden via de website van Brookhuis Busreizen. Een link naar deze website is ook te vinden op de ZAK homepage.

De maand december staat in Uelsen in ieder geval weer bol van vele gezellige nachten met voor ieders wat wils... All Stylez you need!! Voor informatie over de lage entreeprijs of als je nog steeds niet weet hoe je er moet komen of tips over de surprise dj's kijk op de homepage van Zak!

Have a bangin' Christmas and Newyear!

33 opmerkingen

2e Kersdag Zak :yes: standaard )


:bounce: `s ff beesten daaro :P
 
De maand december FEESTMAAND!!!!!!!!!!!!!
ZAK THE PLACE TO BE
Artiest {SHOWLIST artist 45555, 71383, 25959}
geniaal marusha :D
 
Nice!
 
Vergeet je winterbanden niet :D
ZAK ZUICHTTTTTTTT
ballen tent
ja wel eens van gehoord,,meppel en omstreken,,gaan daar wel eens heen,,om dat het de enigste groote club is.
 
Ben er nu 2 keer geweest... Super tent!!
een beter dicotheek die hier dicht in de buurt licht:)
Uitspraak van EW op vrijdag 1 december 2006 om 20:15:
ballen tent

Dat is dus niet zo.

Ik denk dat ik het nieuwjaar in ga knallen met Zak. Daar is het altijd super gezellig en ze draaien goede muziek.
Ik rij graag 1,5 uur naar ZAK, heerlijke tent :D
Uitspraak van Binne op zaterdag 2 december 2006 om 12:20:
Ik rij graag 1,5 uur naar ZAK,

15 min. :p Maar ga dan wel met de taxi erheen :mixje:


Uitspraak van EW op vrijdag 1 december 2006 om 20:15:
ZAK ZUICHTTTTTTTT

:yes: laat maar lekker zuigen dan :kwijl:
Artiest {SHOWLIST artist 5384, 32929}
:)
laatste aanpassing
30 december aanwezig (Y)
 
Vannacht aanwezig en ook zeker met de kerst! (Y)
 
Uitspraak van Jappie.NL op vrijdag 1 december 2006 om 17:16:
2e Kersdag Zak

doe ik aan mee dit jaar
 
informatie klopt weer lekker: kool herc is iemand anders dan dj kool van "let me clear..." :s
 
:cheer:
gesjellig... alleen geluid is waardeloos
 
Artiest Solar
Uitspraak van EW op vrijdag 1 december 2006 om 20:15:
ZAK ZUICHTTTTTTTT
ballen tent

Hahaha... zegt genoeg...


Uitspraak van !Waalie! op zondag 3 december 2006 om 19:07:
jellig... alleen geluid is waardeloos

Ben ik niet helemaal mee eens Marijn!

Maaaaaaaaaar... ZAK = UBER!
 
gezellige toko!!!!maar straks eerst maar eens kijken hoe de verbouwing van the bridge uitgepakt heeft...........
lekker koppen lopen traditie he :lol:
en anderhalf uur rijden ja wil het dit jaar weer niet missen :d
gesjellig... alleen geluid is waardeloos

hmmmm weet niet waar jij dan geweest bent of wanneer maar zelfs afgelopen weekend was t toppie!!!in de herkansing dan maar volgende week oke?? hahaha zie je daar dan oke!?!
gaat mooi worden woei :cheer: