Partyflock
 
­ Nederland

Erotic Sensitive New Years Special

gepubliceerd door , op
Het nieuwe jaar is nog geen dag oud of HappydayZZ Events heeft alweer een spannend event in petto, the Erotic sensitive new year's special. Een betere start van 2007 is niet mogelijk. Met onder meer een reeks indrukwekkende dj’s, sexy entertainment, beautiful people en champagne voor iedereen, knalt 2007 er vanaf dag één in, met veel, heel veel glamour! Reken maar dat de hormonen over de dansvloeren van HappydayZZ gieren!

Want als er iets is dat als een bom inslaat in ons land, dan zijn het wel de danceparty’s gecombineerd met een sensuele twist. Overgewaaid uit het altijd zonnige Miami, blijken uplifting dancemusic en een vleugje chique entertainment een verleidelijk samenspel. HappydayZZ Events organiseert dit unieke concept uit Miami nu in Nederland.

En niet zonder succes! De eerste editie van Erotic Sensitive in september was een nacht vol ultieme hoogtepunten. Het gaat hier zeker niet om een platvloerse pornoshow, maar een chique, sexy party. Daar is helemaal niets mis mee, sterker nog, het maakt het feest alleen maar spannend! Wat dat betreft weet HappydayZZ Events zichzelf op een trendy manier goed te onderscheiden van andere organisatoren. Het decor, de aankleding, entertainment, dj’s, show and many more geven dit event een ongekend glamourkarakter, met veel pracht en praal.

Ook de show op 1 januari bevat weer de ingrediënten om letterlijk je vingers bij af te likken. Wat te denken van de indrukwekkende line-up! Dj’s van wereldformaat maken hun opwachting in Area 1. Liefhebbers van ultimate housemusic zijn hier zeker op hun plek. Check de programmering maar eens. Onder andere de Rotterdamse publiekslieveling Benny Rodrigues, de energieke en doldwaze Billy the Klit en Erick E, de man met de big smile, draaien een opwindende mix aan sexy house van dirty electro… they serve it hot & steamy.

Maar dat is nog niet alles, ook (inter)nationale toppers als de altijd vrolijke Lucien Foort, latinlover Ricky Rivaro, urbantrots Irwan en de zeer talentvolle mixmeesters G!O, Sidney Samson en Daniel June laten heftig van zich horen. Zij worden luid aangemoedigd door MC Lady Bee. Artento Divini, Bas & Ram, Eric van Kleef, Iwan, Jochen Miller, José, Jurgen, K-C, Revana, Spider, The Freak, Tremenda en Kyran J, jagen de vetste trance- en groovesounds door de speakers in Area 2. Dat wordt nu al een memorabele avond, zeker als je daar de mc-skills van Pryme bij optelt!

Area 3 is the place to be om te genieten van de meest relaxte loungetunes op de achtergrond. Deze zaal wordt op gepaste wijze dolgedraaid door de talentvolle jongens van Sinncity Tracks. De dj’s Spinnjay & Thierry Matisse timmeren op dit moment hard aan de weg en sluiten de avond af met de grootmeester Mustafa. De hele HappydayZZ is gekleed in een spannend pakje of moeten we eigenlijk zeggen uitgekleed? Het is maar hoe je het bekijkt natuurlijk. Desalniettemin zijn er genoeg exclusieve mogelijkheden om te duiken in een wereld vol opwindende verwonderingen. Natuurlijk verklapt HappydayZZ Events nog niet alles. Je moet het 1 januari zelf maar voelen. Er is geen speciale dresscode, maar om helemaal op te gaan in het feest wordt er van alle bezoekers natuurlijk wel verwacht dat ze sjiek, trendy en glamourous gekleed verschijnen. Dus trek dat mooie pak nog eens uit de kast!

Voor diegenen die echt niet kunnen wachten is er de mogelijkheid om alvast een tafel te reserveren in HappydayZZ. De reservering á €200,- per tafel kan via Info@happydayzz.nl. Meer info hierover is te vinden op de website van Happy Dayzz. De minimum leeftijd voor dit exclusieve event is 18 jaar. De deuren zijn geopend van 13.00 uur tot 03.00 uur. Kaarten zijn voor € 20,75 te verkrijgen in de voorverkoop, Vip Tickets kosten €65,-. De openingstijden zijn van 13.00 uur tot 03.00 uur, 14 uur non-stop beats & glamour.

In de volgende nieuwsbrief zal er mee worden in gegaan op de invulling van Zondag 1 Januari. Hierbij alvast een gouden tip. Meld je nu aan voor dit feest en maak kans op de SUPERSENITIVE Prijs die langer duurt dan deze Party alleen.
Houd de website van HappydayZZ Venue goed in de gaten www.happydayzz.nl

!!!WIN WIN WIN!!!
Om het nieuwe jaar nog meer kracht bij te zetten, verloot HappydayZZ Events een unieke VIP-treatment via de eigen website en dé internetportal van de partyscène, Club Judge. De winnaar wordt met zes vrienden tot super V.I.P. geridderd, met de daarbij behorende luxueuze benodigdheden. Een glimmende stretch limousine vervoert de sterren naar Erotic sensitive new year's special. In de Happy Dayzz krijgen zij de beste viptafel met de nodige drinks en bites naar keuze, non-stop natuurlijk. Check voor meer informatie de websites www.happydayzz.nl !. Wie weet is deze vip-behandeling voor jou dé climax van een spannende avond!

8 opmerkingen

De reservering á €200,- per tafel


:frusty: Pffff wat zijn dat voor prijzen? :s

Is de catering van een 5 sterren restaurant en is het bestek van 24 karaats goud ofzo?
ach als je met 10 man/vrouw aan die tafel kan zitten, kost je het dus 20 euro pp.
ff goed rekenen, scheelt een hoop;-)
Uitspraak van liza-de-diva op donderdag 30 november 2006 om 14:53:
ach als je met 10 man/vrouw aan die tafel kan zitten, kost je het dus 20 euro pp.
ff goed rekenen, scheelt een hoop


En zo is dat maar net! :jaja:
Uitspraak van >>Massive<< ® op donderdag 30 november 2006 om 13:33:
De reservering á €200,- per tafel


Pffff wat zijn dat voor prijzen?


tsja licht eraan hoeveel van die vrouwkes op de tafel kunnen. deronder derop dernaast:p
Mooie kopie van die digiflyer :s

Zie orgineel:
http://fubon.co.uk/

Zie digiflyer:
http://www.happydayzz.nl/erotic-sensitive/index2.html
Leuk die actie die ze nu hebben bedacht... Denken we ff slim te zijn om al vroeg de kaarten in de pocket te hebben! :s
laatste aanpassing
Betekent dat de kaartverkoop errug slecht gaat?
Ja dat idee heb ik dus ook.... Vorig jaar een rij van anderhalf uur en nu gaat iedereen zeker naar de Hemkade ofzo :frusty: