Partyflock
 
­ Nederland

Franchise mania does The Hague

gepubliceerd door , op
Franchise mania does The Hague
24 november 2006
Amsterdamse formule Franchise doet voor de derde keer het Haagse Paard aan voor een niet mis te verstane editie van Franchise. Rebellious, ass kickin’ en ondertussen veroorzaker van een ware mania – Franchise does it all.

Terwijl heel Amsterdam zich hardop afvraagt wat er in vredesnaam aan de hand is, komt de ‘Franchise on tour’ karavaan op stoom. Franchise heeft in de voorbije maanden hard gewerkt aan een tweede fase van het clubconcept. Het heeft haar franchisenemers opgeroepen nieuwe, onconventionele media te ontwikkelen waarmee de verbondenheid met het concept werd getoond. Niemand had echter kunnen verwachten dat huizen omgetoverd zouden worden, meiden de tattoo-shop zouden bezoeken, en de adelaar van Franchise plots overal zou opduiken.

Den Haag is dus de volgende stop van de Amsterdamse beatparade. Onder luid kabaal zullen de Amsterdamse residents, aangevuld met local hero’s van ‘achtâh de dúinuh’ het Paard bestormen. De avond wordt geopend door het Haagse duo Monotony en Dutch board champion Jody San. Ladies, get y’r groove on!

De Amsterdamse all time hero – en Franchise resident - Erick E viert momenteel een muzikaal feestje vanwege het succes van ‘The Beat is Rockin’’. Samen met de swingende, Rotterdamse funky rastaman Lucien Foort zal hij de befaamde nachttempel in de knoop leggen zoals alleen hij dat kan.

Het laatste couplet zal – traditiegetrouw – worden gezongen door Billy the Klit en Stef Vrolijk (What’s in a name?). Ook Billy the Klit heeft een persoonlijk feestje in het Paard. De Klit wordt namelijk een jaar minder jong. Iedereen dus gewaarschuwd, Billy is los. Als hij de vibe te pakken heeft kun je de borst nat maken: dochters naar binnen, zusjes achter slot en grendel, want de Franchise mania is coming and we’re havin’ a paaarty!

16 opmerkingen

Artiest Uno
Aanwezig!
Heb er nu al zin an.
:cheer:
Rebellious, ass kickin'...word aardig stampuh dan....
 
`B) Juiiisst
Hier in Amsterdam is de entree anders een stukje lager jongens, wat is dit? :)
Misschien omdat het paard vetter is? :9
het paard is uiteraard vetter :d
komen jullie uberhaupt wel buiten Den Haag :p stelletje...
Alleen als het moet ;-)
Leuk feessie zo voor de kerst :-)
 
Waarschijnlijk wel aanwezig!!
Gezellig Hopje
Ik ga maandag gelijk kaarten halen want ik denk dat het snel uitverkocht is :yes:
Nog meer partypeople in voor "afsluiter van het jaar" ? :-)
ben erbij !! :lol:
laatste aanpassing
Lachuh, ben er bij!
De kerst wordt vet!
heb er zin an!
Eerst Franchise, dan dagje rust, dan 1e kerstdag en we sluiten de kerst af met een knalfuif in Woerden.

:woop:
 
:cheer:
Morgen :cheer:
laatste aanpassing