Partyflock
 
­ Nederland

Multigroove - No Bullshit; Same Shit, Different Kick! // Time-Table

gepubliceerd door , op
Multigroove - No Bullshit; Same Shit, Different Kick! // Time-Table
9 november 2006
FeestMultigroove · No Bullshit - Same Shit, Different Kick
Datumzaterdag 2 december 2006
LocatieRozengracht 133
Na de beestachtige Grand Opening van No Bullshit, vind op 2 december al weer de tweede editie plaats. Bereid je dus maar weer voor voor op een flinke dosis Oldskool met een vleugje Hardcore, rauwe Techno & Harddance en ruige Trance & Techhouse; kortom Rave. In het hol van de Bull hoor je alleen de beste muziek met ballen, oftewel... Same Shit, Different Kick!

Main Stage:
Bij deze stelt Multigroove de Toreadors, gewapend met de platen die ze zelden of nooit voor het grote publiek draaien en klaar om de mythologische krachten van de Bull te trotseren, nog eens aan je voor:

23.00 - 00.30 Shamrock (IR)
Niemand minder dan de Ierse club-hero Shamrock zal het vuur aanwakkeren met een dampende mix van moddervette, opzwepende Electro, House en Club die al menig clubber in hogere sferen heeft gebracht. Shamrock draait al weer een tijdje mee in de scene; Na de afgelopen jaren vooral in de Engeland en Ierland te hebben gedraaid, met uitstapjes naar Griekenland en Miami, maakt Shamrock nu eindelijk opwachting in Nederland. Na dit debuut zullen we in 2007 vast nog vaker van Shamrock horen in Nederland.

00.30 - 02.30 Monde & Neuv (Mayhem, NL)
Al zijn ze bij het grote publiek een beetje in de vergetelheid geraakt, de verhalen omtrent Monde & Neuv gonzen nog steeds door de underground. Hun glorie dagen waren in de tijd dat de illegale raves kwamen opzetten in Amsterdam en omstreken. Zelf waren ze verantwoordelijk voor de legendarische Mayhem raves op de Grasweg en in een kerk in Amsterdam Noord. Naast optredens op Luna, Hellraiser, Dance 2 Eden en in de Hemkade, deden ze ook Multigroove’s Elementenstraat regelmatig aan. Op 2 december maken ze hun langverwachte comeback op No Bullshit, waar ze het beest zullen loslaten en oude tijden laten herleven.

02.30 - 04.00 Micha B. (Multigroove, NL)
Voordat Micha B. bij Multigroove achter de draaitafels kroop, was hij één van de Multigroove promoters van het eerste uur. Door de jaren heen heeft Micha B. zijn strepen verdient met producties als Hardliners, Buzz Fuzz Solo en als DJ op de XL-feesten. Als resident en programmeur van No Bullshit is hij dan ook als geen ander in staat het muzikale geluid van de Bull op te vangen en te vertalen in een dampende Rave-mix zoals je alleen in de Rozengracht 133 mag verwachten.

04.00 - 05.00 Vortex (IT)
Vortex staat al achttien jaar achter de draaitafels, produceert al een jaartje of twaalf, heeft de beste Europese clubs op z’n kop gezet en is niet achter zijn radio-zender weg te slaan. Hij is niet alleen één van de eerste Hardstyle pioneers, maar gooit ook wereldwijd hoge ogen als Techno producer. Na zich met vele producties op het STIK label te hebben bewezen en het tot A&R Manager van dit label te hebben geschopt, zegt zijn No Bullshit debuut eigenlijk al genoeg; Deze muzikale duizendpoot draait vanuit zijn hart, en dat hoor je.

05.00 - 06.00 Dano (Multigroove, NL)
In 1984 begonnen als DJ op illegale radiostations als Radio 100 in Amsterdam, stond Dano begin jaren 90 samen met Jeroen Flamman als resident in de Mazzo op de roemruchte Manic Monday avonden. Als resident bij Multigroove, waar hij in 1992 samen met The Prophet, Buzz Fuzz en Gizmo het legendarische ‘The Dreamteam’ vormde, brak hij verder door op Hellraiser, Thunderdome, Mysteryland en Mayday tot in Australië aan toe. DJ Dano mag met recht één van de grondleggers van de hedendaagse Oldskool en Hardcore genoemd worden en leert je een lesje in Rave geschiedenis zoals alleen de meester zelf dat kan.

06.00 - 07.00 Lady Dana (Multigroove, NL)
Toen Lady Dana in 1993 achter als één van de weinige vrouwelijk DJ’s achter de draaitafels kroop had ze nooit kunnen vermoeden dat ze in no-time tot één van de populairste Hardcore DJ’s zou uitgroeien. Als toenmalig resident van No Bullshit bleek ze meer in haar mars te hebben dan de geijkte Hardcore en stond ze aan de wieg van een compleet nieuwe stroming; Hardstyle. Gedreven door enthousiasme groeide ze door tot één van de kopstukken van de internationale Hardstyle scene. Waar haar roots liggen moge duidelijk zijn als Lady Dana op 2 december de boel weer eens op stelten komt zetten met een crossover van Techno, Trance en Oldskool.

Lounge:
23.00 - 01.00 Amber (Multigroove, NL)
Amber is al zo’n 10 jaar het zomerse briesje dat regelmatig door diverse discotheken in Haarlem, IJmuiden en Zandvoort waait. Ook Multigroove heeft Amber omarmd en zo staat ze nu, na eerdere verschijningen in de Borchlandhallen en de Hemkade, in de Rozengracht 133. Verwacht van Amber geen Oldskool en Hardstyle meer; Met funky Electro, groovy House en sexy Club weet ze in de lounge van No Bullshit de goede snaar te raken en een sfeertje te creëeren waar menig clubavond een puntje aan kan zuigen

01.00 - 03.00 Franky D. (Digital Overdose, NL)
Franky D. is al jaren een begrip. Na zijn verschijningen tijdens de hoogtijden van Digital Overdose, kreeg hij een residentie in onder andere de West-Pacific in Amsterdam. Eind jaren negentig maakte Franky D. deel uit van de Bigbeat formatie Junkie XL, waar hij uitstapte toen de band zich meer ging toeleggen op Dance. In de No Bullshit Lounge zal hij eenieder verrassen met een eigenzinnige verzameling van stoere Bigbeat, sexy Soul en jazzy House.

03.00 - 05.00 Kostas Hom (Cultwash, NL)
Kostas Hom is resident-DJ en mede-organisator van Voltt, de succesvolle Techno-avond die vroeger in de Amsterdamse Mazzo werd gehouden en sindsdien doorgegroeid is naar de Paradiso en de legendarische MS Stubnitz. Daarnaast was hij mede-organisator en resident van de Acapulco Nights in de Amsterdamse clubs Panama en Club de Ville is, en de Cultwash avonden in DJ-Café TWSTd. Met een groovy fusie van Minimal en Disco laat hij in de Lounge de opgezweepte gemoederen bedaren.

05.00 - 07.00 San Proper (Cultwash, NL)
San Proper is een graag geziene DJ achter de draaitafels in verschillende trendy clubs, lounges, café’s en restaurants in Amsterdam. Ook op Lowlands, het 5 Days Off Festival en op Paradiso's clubavond “Paradisco 3000” heeft al menig bezoeker mogen genieten van zijn obscure Disco, Chicago House en eclectische Hiphop en Funk. De lijn die hij ingezet heeft op de Cultwash avonden in TWSTd en zijn residentie in de populaire Club 11, trekt hij door naar de Lounge in de Rozengracht 133.


Tickets:
Presale tickets zijn te verkrijgen bij alle Ticketbox en Free Record Shop outlets voor de No Bullshit entreeprijs van 15 Euro.

~ Same Shit, Different Kick! ~

20 opmerkingen

 
Artiest Mandark
Hmzz, coole line up...
Niet zo voor de hand liggend tenminste
 
Artiest The basehead
neuv & monde zorgt zekers voor de ouwe multi geluid!
Dat weet ik zekerssssssssssssss



Helaas kan ik er niet bij zijn:(
Klote zoooiiiiiiiiiiiiiiiii!
Line up met een behoorlijk fundament in de historie.

Goede zaak.
Artiest {SHOWLIST artist 8798, 85633}
Dano & Dana :bounce:
Werkzaam bij {SHOWLIST organization 1543, 1112}
denk dat ik wel ff langs wip, is toch om de hoek
 
Vortex! :yes:
me oom moet er draaien:D:D
Gaat zeker wel een lekker feesie worde!
jammer tegelijk met Thunderdome maar ziet er weer goed uit!!!
waar menig clubavond een puntje aan kan zuigen

club zuigt sowiezo al :P
tja ik ga naar thunderdome jammer dat het op de zelfde dag is
 
Ik heb er zin in! :cheer:
 
Club zuigt niet;)


Je moet ook een x open staan, voor andere stijlen;)
Naja moeten, moeten is dwang!


Maar altijd dat gezeik van hardcore voor altijd!
Vind ik altijd zoooooooo zware BULLSHIT!
:bounce: :bounce: :bounce: :bounce:
OOOOEEE dit word weer een lekker feesieeeeee
 
:bounce:
kan er ook een kaart aan de deur worden gehaald?
 
En hoe was Neuv & Monde!? :)