Partyflock
 
­ Nederland

Las Vegas Delight - Crazy sounds, Fashion and Glamour

gepubliceerd door , op
Las Vegas Delight - Crazy sounds, Fashion and Glamour
15 september 2006
FeestLas Vegas delight · Seductive, stunning & stylish
Datumzaterdag 25 november 2006
WinactieLas Vegas delight actiegesloten
LocatieLexion
Nog maar paar dagen te gaan en de show kan met volle gang los gaan! Anotherstage presenteert na een succesvolle eerste editie met trots haar tweede feest. Las Vegas met al zijn extravagance en charmes wordt naar de Lexion in Westzaan gezapt. Onweerstaanbaar stijlvolle showgirls, dragqueens en klinkende namen als Randy Katana , Tremenda , Artento Divini , Santito , Dennis Christopher en Da Silva maken hun opwachting om je de avond van je leven te bezorgen.

Behalve deze toppers staan er nog veel meer verrassingen op het programma. Enjoy- lounge-areas waar je heerlijk kunt chillen of bijzondere plekjes op de dansvloer waar je kunt dansen tot je erbij neervalt. Dit is allemaal terug te vinden in Las Vegas- Venue. Je wordt niet alleen auditatief verwend maar ook visueel gestreeld op deze avond en Anotherstage is dan ook blij te vermelden dat ze VJ Fury on board kunnen verwelkomen. Hij zal er samen met de rest van de crew en de deco’s voor gaan zorgen dat je je geen moment hoeft te vervelen. Men is helemaal uitgegaan van het standpunt dat het oog tenslotte ook wat wil!

Op 25 November verwelkomt Anotherstage een welbekende en echte Diva in da house die het publiek op een aangename manier gaat teasen. Er wordt dan ook aangeraden je ogen en oren goed te gebruiken omdat er meer dan genoeg te zien, te luisteren maar ook te doen is. Verder staat er nog een extra surprise op het program. Dit heeft alles te maken met veel mooie dames die zich op een fashionable way gaan presenteren aan het publiek. Behalve dat je hier op een prettige manier van kunt genieten bestaat ook de mogelijkheid hier zelf deel van uit te maken. Dit is speciaal bestemd voor mensen die niet bang zijn voor paparazzi! Be a Star en zien en gezien worden is hier het motto. Laat je bijvoorbeeld fotograferen op een manier zoals je jezelf nog nooit hebt gezien.

Las Vegas zou Las Vegas niet zijn zonder een gokje te kunnen wagen. Ook aan de mensen onder ons die wel houden van een beetje risico nemen is natuurlijk gedacht maar dan wel op louter amusement’s basis. Maak op een informele manier kennis met Roulette of Blackjack en proef de spanning van het Las Vegas gevoel op een ontspannen manier.

De dresscode van deze gedenkwaardige avond is Vegas Style roze, zwart of goud maar gedeeltelijk is toegestaan. Helemaal in zwart, glitter and glamour, cowboy style veren eigenlijk alles is mogelijk. Niemand van de heren hoeft zich dus tegen wil en dank in een goudkleurige legging te wringen. Zoals eerder vermeld het zou super zijn als je er iets leuks van zou maken maar héél veel zin om te feesten en verdraagzaamheid blijft de overtreffende trap!

Wat mag je dus verwachten van Las Vegas delight? Een vleugje Ibiza, een snufje erotiek met stijl en humor & heel veel fashion and glamour…. Even mixen en zie hier een: Las Vegas delight! Het liefst te drinken door party-minded easy going people die wel houden van een feestje. Party on met een mega grote ‘P’ dus!

Nieuwsgierig geworden zet dan 25 November maar vast in je agenda. Ga ervoor en laat je eindeloos verrassen op een feest vol sterren en vooral geweldige sounds. Alle dames voor 23.30 binnen free entrance! Bestel je ticket nu bij http://www.ticketbox.nl/?sstlcmpid=7516

We are all in need of a little show now and then to spice up our lives

8 opmerkingen

Ja wat moet ik nog meer zeggen dan: VAN MIJ MAG HET ZATERDAG WORDEN!! :D
 
Werkzaam bij 2dj2 Events
Artiest Tremenda
Uitspraak van dreamzz op donderdag 23 november 2006 om 12:30:
Ja wat moet ik nog meer zeggen dan: VAN MIJ MAG HET ZATERDAG WORDEN!!

Ja van mij ook ODIE, ik ga echt de tent op zijn kop zetten....Grrrrrrr !!!!! We gaan er een superfeest van maken met zijn allen !!!
Kan ook niet anders op die supertijd !!!


hahaha......c u !!!
laatste aanpassing
Werkzaam bij Studio T
Artiest Toyax
Het wordt een wereldfeest.

Another stage weet hoe ze feesten moeten organiseren!!!!!
Artiest {SHOWLIST artist 28895, 99774, 160233}
Uitspraak van verwijderd op donderdag 23 november 2006 om 14:33:
ik ga echt de tent op zijn kop zetten....Grrrrrrr

:bounce::bounce::bounce::kwijl::kwijl:.Tot zaterdag!
laatste aanpassing
 
Jaaahhh nog 1 naggie en dan gaat het echt weer gebeuren.
Uitspraak van Thomas op donderdag 23 november 2006 om 15:10:
Another stage weet hoe ze feesten moeten organiseren!!!!!

:jaja:
Kees en Odette alvast veel succes voor het feest van morgen.
:flower:
 
wie wil hier graag heen heb gratis kaarten en wij kunnen niet stuur maar een berichtje...

gr jessica


ennuh marga thx en een dikke (K) voor jou
laatste aanpassing
 
Ik kan iedereen verklappen, dat ik moe ben, pijn in mijn rug net als kees, odette en peter maar de LEXION is SUPERGAAF versierd, echt SUPER !!!
WAT EEN SUPERGAVE DECORATIE !!!!

MORGEN WORD EEN ECHT HEUSE, SUPERLASVEGAS DELIGHT !!!

TREK JE ALLERLEUKSTE OUTFIT AAN WANT DE PAPPARAZZI HOUDEN JE IN DE GATEN !!!! jE ONTKOMT NIET AAN DE CAMERA'S......




C U ALL AT lEXION !!!
laatste aanpassing
Wordt een mooi feest Tremenda! Ik hoor je strax wel