Partyflock
 
­ Nederland

Rush with Fedde

gepubliceerd door , op
Rush with Fedde
1 november 2006
Alweer vijf maanden onderweg en vanaf het begin een succes: Rush in Club Monza. Aankomende vrijdag 3 november is het weer raak in Utrecht met DJ / producer talent Jordy Lishious en rising Dutch world-star Fedde le Grand! Genoeg reden om een flinke dosis deodorant onder de oksels aan te brengen zodat er een nacht lang doorgeknald kan worden op Rush in Club Monza!

Om als DJ mee te willen tellen op internationaal niveau wordt er verwacht dat een DJ niet alleen platen draait, maar ze ook zelf maakt. En daar zijn de Nederlanders goed in! Met Tiësto op nummer één in alle charts als beste en populairste DJ, voert op dit moment Fedde le Grand de hitlijsten aan met zijn zomerhit ‘Put you hands up for Detroit’. Ook Jordy Lishious zorgt dat Nederland hoog genoteerd blijft staan op de internationale muziek ranglijsten. Zijn remix van ‘oohlala’ van The WiseGuys gaat de hele wereld over en zit in de platentas van onder andere Erick Morillo.

Jordy Lishious staat op het punt door te breken in de Nederlandse en wereldwijde muziekindustrie. Hij heeft al twee goede tracks gelanceerd en is nu succesvol met zijn remix. Ook staat hij in het voorprogramma van de tour van Marco V, een DJ met internationale allure. Dat Jordy Lishious een groot talent is en veel potentie heeft mag duidelijk zijn om het feit dat hij dit allemaal heeft bereikt in het afgelopen jaar!

De populariteit van Fedde le Grand begint inmiddels onnatuurlijke vormen aan te nemen. Waar je ook bent, Fedde le Grand is bij je in de buurt. Als ringtone op mobiele telefoons, op de radio, op posters, met zijn videoclip op televisie en ga zo maar door. Nadat hij Nederland in de zomer op zijn kop had gezet met zijn welbekende hit, heeft hij nu de hele wereld veroverd en heeft elke gerespecteerde DJ over de wereld de plaat van Fedde le Grand in zijn set verwerkt zitten. In Engeland staat hij zelfs in de hoogste notering van de Engelse ‘Top 40’ hitparade!

Koop je kaartje voor Rush 3 november in Club Monza op de Chemistry website! Zo ben je altijd verzekerd dat je niet voor een uitverkochte deur staat, dat je niet in de rij hoeft te staan en dat je voordeliger uit bent. Met alleen de aankondiging van Fedde le Grand en Jordy Lishious zou Rush zichzelf te kort doen. Uiteraard is één van de geestelijke vaders van Rush, Brian S ook van de partij om de cirkel rond te maken in Raw Urban Sexy House-zaal. Als dan nog niet iedereen aan zijn trekken komt dan zorgt allround HipHop DJ O.Boogie met ondersteuning van MC Madd Son dat op deze avond alle behoeftes bevredigd worden die nodig zijn om van de vrijdagavond een avond te maken die nog tot ver ná het weekend in het geheugen gegrift zal staan!

23 opmerkingen

De populariteit van Fedde le Grand begint inmiddels onnatuurlijke vormen aan te nemen. Waar je ook bent, Fedde le Grand is bij je in de buurt. Als ringtone op mobiele telefoons, op de radio, op posters, met zijn videoclip op televisie en ga zo maar door.

Nou hij komt bij mij aardig de strot uit!
mij de hele zomer al... dat gehands up !!!
Jordy :cheer:
We zijn erbij B)
heeft elke gerespecteerde DJ over de wereld de plaat van Fedde le Grand in zijn set verwerkt zitten.


Doe even normaal met dit soort onzinnige teksten :X
Uitspraak van [MOH-Radio] Mercenary op woensdag 1 november 2006 om 17:17:
Dude, je wil niet weten wat voor internationale hit het is geweest...


valt ook wel weer mee. vaak in het buitenland gehoord ja, maar je kan ook overdrijven ;)
 
Nou, als bijv. Roger Sanchez en Sandy Rivera hun set met zijn plaat openen en Simon Dunmore meerdere platen in zijn set verwerkt, dan mag het best wel een internationale hit genoemd worden (vind ik). :)

(en als ik me niet vergis heeft ook Pete Tong zijn plaat gedraaid in zijn radioprogramma)
Klopt.

En dan is er nog dat gerucht over een artiest uit Detroit... :x
Nummer wordt opnieuw uitgebracht via Ministry Of Sound incl clip, dus ja vette wereldwijde hit. And it ain't over yet. Zondag Fedde @ Sneakerz in het Paard. http://partyflock.nl/party/74535
Don't miss it... :-)
laatste aanpassing
D12 heeft ook een soort van een remake/mix van gemaakt van put your hands
 
goed bezig Fedde (Y) :yes:
Artiest {SHOWLIST artist 45555, 71383, 25959}
Uitspraak van Lexx op woensdag 1 november 2006 om 19:11:
D12 heeft ook een soort van een remake/mix van gemaakt van put your hands

ja klopt met eminem toch ook samen? die zou ik wel eens willen horen 8)
Uitspraak van [MOH-Radio] Mercenary op woensdag 1 november 2006 om 17:17:
Dude, je wil niet weten wat voor internationale hit het is geweest...


Alsof zelfrespecterende DJ's per definitie wereldhits draaien :S
laatste aanpassing
Lijkt me een goed plan dat niemand meer dat "geputhandsverhaal" verwerkt in zijn persbericht.
Want het put ondertussen wel mijn hands out of my strot iedere keer datzelfde geneuzel.
fedde is gewoon goed en mensen zeur toch niet man .
Ja ik moet ook zeggen dat ik het wel een super nummer vind. Elke hit draaien ze totdat je er gek van wordt :jaja:

Op bloemendaal was wel het toppunt (woodstock) daar draaiden ze telkens 3 dezelfde platen steeeeeeds weer achter elkaar :/ Maar het publiek bleef maar losgaan :lol:

Fedde (y)
Het nummer is ook ok.
Alleen de persberichtschrijvers denken dat we debiel zijn om iedere keer weer neer te kalken met welk liedje Fedde succes heeft.
Na een keer of 400 in een persbericht te hebben gelezen weet ik het wel ondertussen.
 
Artiest NTT
Ik vind het jammer dat put your hands up er telkens bij gehaald word, het nummer is echt super maar te vaak gedraaid. De meesten zullen fedde ook alleen maar van dit nummer kennen, maar luister ook eens naar fedde le grand - I miss you bijvoorbeeld. Dat is pas ander spul! ;) en dat geluid zette hij dan ook neer op extrema deze zomer, en verwacht ook dat hij dat deze avond zal doen.
Put your hands is gewoon gay, als ik in Detroit geboren zou zijn zou ik persoonlijk die Fedde le Gay de tering in schoppen...
Artiest {SHOWLIST artist 3776, 21722, 33370}
Jordy (Y) Fedde (Y)
 
behoorlijk kansloos om fedde een gay en weet ik het wat te noemen als je alleen dat nummer van hem kent..die gast zet zeer vette sets neer!!
Fedde (Y), denk je dat hij het leuk vind om elke f*cking set weer dat nr. te draaien?
Het wordt het om deze wijze gewoon verplicht.

maar ja... het verdient.... haha


Jordy (y)
tja lekker commercieel plaatje maar daar blijft het ook bij....
vind the bodyrox ft luciana toch wel beter
denk wel beste comerciele dance/techno track tot nu toe.
maar das natuurlijk mijn mening :P