Partyflock
 
­ Nederland

Earth viert 7 jarig bestaan in Paradiso

gepubliceerd door , op
Earth viert 7 jarig bestaan in Paradiso
31 oktober 2006
FeestEarth · 7th anniversary
Datumzaterdag 4 november 2006
WinactieEarth actiegesloten
LocatieParadiso Site
Earth viert op zaterdag 4 november haar 7 jarig bestaan in Paradiso. Nederlands grootste voorvechter van ‘forward thinking music’ presenteert een avond vol peaktime muziek in Nederlands enige poptempel. Op het affiche staat een bomvol drie zalen programma met dj’s, performers en Nederlands grootste dance live-artiest Junkie XL.

Al 7 jaar staat Earth voor heftige feesten met forward thinking music, performances en een down to earth publiek. Earth heeft de laatste twee jaar nadrukkelijk voor een nieuwe koers gekozen met het accent op Nederlands talent aangevuld met vaderlandse toppers, een bijzondere internationale topper en veel performers. Hiermee wordt elke keer een topsfeer neergezet samen met dito muziek.

In 2005 betekende het 6 jarig bestaan van Earth in Paradiso een uitverkocht huis met wervelende dj sets van onder andere Chus & Ceballos, Sandrien en dj Per. Dit jaar wordt er nog een schepje bovenop gegooid met extra performers, verloren zoon Junkie XL en rising star ONNO.

Earth is erg blij Tom Holkenborg (Junkie XL) in de grote zaal van Paradiso te mogen verwelkomen. Junkie XL en Earth is een magische combinatie, zelden is de in L.A. woonachtige Junkie XL nog in clubs te bewonderen, voor Earth maakt hij echter graag een uitzondering. Al vijf keer eerder stond Junkie op Earth (o.a. op Koninginnenacht Paradiso, Heineken Horizons en de Melkweg) en wist toen het publiek op onnavolgbare wijze voor zich te winnen. Een Elvis hit, twee studio-albums, films, series en een paar wereldtournees verder staat hij dan eindelijk weer op Earth. JXL rocks!

De grote zaal wordt verder ingevuld door Nederlandse toppers dj Per, ONNO en MC PPholl.

In de kleine zaal staat dj Sandrien centraal, Nederlands heetste vrouwelijke dj maakte dit jaar een grote sprong met haar diepe, zuigende, electronische sound. Haar acid/minimal/neo-trance geluid is het sound van de toekomst. Iemand die daar perfect op aansluit is de jonge Earth resident uit Brussel dj Benoit. Hotte dj/producer/labeleigenaar Francesco Pico is de starter in de bovenzaal met zijn funky/jackin/techhouse. Dance till you drop.

In de kelder van Paradiso aka BRRRRRR het andere gezicht van Earth. Uit Italië wordt KlubKid overgevlogen. De in Riccione woonachtige voorvechter van de Italo sound maakt momenteel in Italië furore met zijn early electro/disco sound. Ook Kareem Raïhani, misschien wel Nederlands meest veelzijdige dj, treedt aan in de kelder. Kareem Raïhani’s sets worden gevuld met House, Tech, Broken-Beat, Nu Disco, Wereld, Acid, geen sound is voor Kareem uitgesloten. Dansen tot je erbij neervalt of wegvliegt!

Door het gehele pand lopen verschillende performers als Luid & Duidelijk, Cherry on Top en Monsieur Marcel.

Kaarten zijn te koop bij de nieuwe ticketstore van Beatfreax.com, Beep.nl en via Ticketservice. Ook Amsterdamse platenzaken Concerto, Get Records en Boudisque doen voorverkoop.

Earth is de organisatie achter concepten als The BeatClub, Renaissance (NL), Timemachine, Afro Acid by DJ Pierre(USA), Spirit, Ginza, en natuurlijk earth.

6 opmerkingen

Werkzaam bij Flexcitement
Artiest {SHOWLIST artist 65881, 42701, 33818, 23740, 48315, 31524}
:respect:
 
chilllllllllllllll
 
shit hee... dan zit ik al in p60 :(
 
Artiest {SHOWLIST artist 1969, 3255}
Heel erg VET .... jammer dat Earth nog niet echt los kwam in de P3......
Werkzaam bij Earth
volgende editie in p3 is 18 nov, wordt waarschijnlijk een stuk drukker.