Partyflock
 

Tomorrow breidt uit naar Utrecht

gepubliceerd door , op
Tomorrow breidt uit naar Utrecht
30 oktober 2006
Ruim tweeënhalf jaar na het debuut is Evotions een bekende naam in technoland. In Doornroosje waren de laatste drie edities volle bak en de gang naar het Groningse Simplon was ook een groot succes. Met ingang van 2 december aanstaande zal opnieuw een technowaardige locatie onderdak bieden aan een van de leukste en meest sfeervolle technofeesten van Nederland. In Poema RAW zullen zo’n vier edities per jaar plaatsvinden waarbij telkens een zorgvuldig geselecteerde line-up centraal staat. Want die line-up is de rode draad in het succes van Evotions. Het lukt de organisatie telkens weer om met lange, goed op elkaar aansluitende, sets van DJ’s waar het publiek vertrouwen in heeft een sfeervolle topavond neer te zetten.

Het mag dan de eerste officiële editie van Tomorrow in Poema RAW zijn, de organisatie heeft er in het verleden al vier keer met veel plezier gewerkt met de SouthSideGrooves feesten waarvan vooral de edities in 2004 met Marco Carola en de Koninginnenacht 2005 met Secret Cinema & Alexander Kowalski voor een uitzinnige nacht zorgden. Na een afwezigheid van meer dan anderhalf jaar was de organisatie van Tomorrow het daarom wel aan z’n stand verplicht om in Utrecht met een heerlijke line-up te komen. Eentje die weliswaar niet echt vernieuwend is maar waarvan je wel zeker weet dat de dansvloer vol staat omdat er vier Nederlandse helden langskomen die elk een eigen geluid hebben en tezamen voor een heel dikke avond garant staan.

Tomorrow resident K.Cee opent de avond. Velen kennen hem nog als de resident van Shockers die jaren geleden al bekend stond als pionier vanwege zijn Duitse geluid dat hij als een van de eerste DJ’s naar Nederland bracht. Inmiddels is die sound behoorlijk bepalend in het technolandschap en K.Cee weet als geen ander hoe je hem moet brengen. Na diens lange openingsset is het tijd voor een live-act van 2000 and One, Nederlands trots in mooie dagen. Begin 2006 stond hij al op Tomorrow in Groningen en moest ‘Tropical Mellons’ nog een hit worden, nu kent heel Nederland Dylan Hermelijn want ook de opvolger ‘Pecan’ werd een enorme floorfiller. 2000 and One brengt precies het geluid waar Tomorrow voor staat, melodieus en energiek. Na 2000 and One neemt een andere bekende van Tomorrow plaats achter de decks. Benny Rodrigues is de naam en wie vorig jaar het geluk had present te mogen zijn toen Benny op Tomorrow in Doornroosje draaide weet dat hij kan rocken als geen ander, zeker als hij hier meer dan twee uur de tijd voor krijgt. Daarna is het de beurt aan Darko Esser, hij is een van de coming men in de Nederlandse scène. Sinds Darko zijn eigen Wolfskuil label startte is het hard gegaan met de programmeur van Doornroosje want de ene na de andere release vliegt de studio uit op weg naar toonaangevende internationale labels. Darko stond op een flink aantal festivals afgelopen zomer. Meestal draaide hij daar wat meer downtempo maar er zit wel degelijk een hardere kant in de Nijmegenaar die hij graag laat zien wanneer hij voor het slotakkoord tekent op Tomorrow.

Daarmee is de kick-off van Tomorrow in Poema RAW een feit, vol trots kan de organisatie echter al melden dat ook de programmering voor de eerste twee edities in 2007 in Utrecht rond is. Op 10 februari staan onder meer Petter (live) en Chris Tietjen (resident van CocoonClub, uitgeroepen tot beste club ter wereld) op de line-up terwijl 31 maart Paul Kalkbrenner met een live-act terugkeert bij Tomorrow.

14 opmerkingen

Verwacht hier veel van! :)
Goed bezig Tjeerd!
Knap hoor Tjeerd! Volgende jaar zomer Tomorrow Festival? :P
Werkzaam bij {SHOWLIST organization 6661, 6561}
Je zal toch maar op de gastenlijst staan...
Gaaf hoor!
Artiest M10
Uitspraak van Phat Wax op maandag 30 oktober 2006 om 14:56:
Knap hoor Tjeerd! Volgende jaar zomer Tomorrow Festival?


hebben ze al in belgie beetje..geintje tjeerd ;)
Uitspraak van Meneer Marcel op maandag 30 oktober 2006 om 16:29:
Je zal toch maar op de gastenlijst staan...


gij???


Wat worden we toch verwend hehe
Wordt een errug leuk feestje! (Y)
Werkzaam bij The Concern
Artiest Ruiz
Let's give back today what tomorrow gives us!!


Rock on!
 
Op 10 februari staan onder meer Petter (live)...


heerlijk 'bezig' ! :9
Die staat er op 10 februari... :)
 
aanwezig!