Partyflock
 
­ Nederland

Park Avenue – Knock Out!

gepubliceerd door , op
Park Avenue – Knock Out!
29 oktober 2006
FeestPark Avenue - Knock out · Park Avenue vs Crunc Agency
Datumzaterdag 2 december 2006
LocatieHet Park Site
Op zaterdag 2 december stappen twee jonge frisse organisaties samen in de ring om de strijd met elkaar aan te gaan. Park Avenueen Crunc Agency halen die avond het beste in elkaar naar boven om zich te bewijzen tegenover het publiek, die zich hiermee tot de eigenlijke winnaar van de avond mag kronen. Alle urban en house liefhebbers kunnen hun voetenwerk alvast gaan oefenen want de vonken vliegen er vanaf tijdens Knock Out!

Park Avenue is begonnen aan haar derde seizoen in Het Park en de avonden zijn uitgegroeid tot een groot succes. De sfeer is fantastisch en met dj’s als Erick E, Benny Rodrigues, Lucien Foort en 16 Bit Lolita’s worden de bezoekers altijd verwend met de beste house sounds. Tel daarbij op de oogverblindende locatie en de gezelligheid tussen de bezoekers en de formule is compleet! Crunc Agency heeft goud in handen met haar jonge talentvolle dj’s en artiesten, die ongelofelijk hot zijn en draaien op feesten als Sneakerz, Superstar en Sappig. Samen bundelen deze twee organisaties hun krachten om het publiek een absolute topavond te bezorgen!

Maar liefst acht performers van Crunc Agency betreden de arena van Het Park. In de Othellozaal strijden Robert Feelgood, Dekky en Carita La Niña om de hoogste eer. Met de beste house platen halen ze alles uit de kast om het publiek voor zich te winnen. Kazzikazs zorgt voor banging percussie en the lovely Miss Chiantyneemt de vocals voor haar rekening.

In de foyer bestaan de uitdagers uit dj’s Benjamin Brown en Franck met Pryme als host. Na het succes van de vorige editie, waar het enthousiasme tijdens de set van Hitmeister D overweldigend was, is besloten opnieuw voor een invulling met urban eclectic house te kiezen. Met een hete mix van hip hop, soul, disco en classics wordt het hier kicken met een hoofdletter K!

Tegenover het muzikale geweld van Crunc zet Park Avenue haar belangrijkste troeven in. Iedere organisatie kan alleen maar dromen van een locatie als het Park, met haar unieke architectuur, ruimte voor 1400 bezoekers en een prachtig uitzicht over het IJsselmeer. Daarnaast is de zaal weer prachtig aangekleed, zijn er spectaculaire visuals en acts te zien en ontbreken natuurlijk de cocktailshakers niet. Kortom, een avond om volop te genieten!

Voor meer info check www.parkavenue.nl en www.cruncagency.nl

1 opmerking

Ga ik denk ik wel naar toe. Vorige keer was ik tijdens Park Avenue naar Tiesto en moch hij weer draaien op 2 dec (of een andere vette dj) dan ga ik daar naar toe. Wacht dus nog even met kaartjes kopen.