Partyflock
 
­ Nederland

A fabulous supersized & x-tra long edition of Los

gepubliceerd door , op
A fabulous supersized & x-tra long edition of Los
19 oktober 2006
Oud en vertrouwd kun je over de volgende editie al wel zeggen. Vrijdag 10 november gaat dan ook ouderwets het dak er weer af. En ditmaal gaan we door tot 04.30! Om de kwaliteit te waarborgen zijn ROOG, Laidback Luke, Gregor Salto & Soulfonic Source uitgenodigd en als klap op de vuurpijl zullen Latin legendes D-Rashid en Andrei Russo-on-percussion doen waar zij sinds jaar en dag goed in zijn: het publiek naar een ongekend hoogtepunt brengen! Hoe warmer de nacht; hoe tropischer de sferen. De slagroom op de taart; DJ ROOG, zal zorgen voor een perfecte afsluiting van een lange, hete en spetterende nacht! Vocals en visuals op Los worden verzorgd door MC Vika Kova, en VJ Fury.

Los met als vaste ‘uitvalsbasis’ het Haagse Paard staat er al jaren bekent om zijn sterke line up, iedere keer weer slaagt de organisatie erin de meest populaire artiesten te boeken die weten wat ervoor nodig is om een feestje te bouwen. De locatie met fantastisch geluid en een leuk gemêleerd publiek, dat uitsluitend komt om Los te gaan doen de rest om dit concept nog lang houdbaar te houden en nog vele leuke edities te laten volgen!

D-Rashid begon op zijn zeventiende met draaien en kreeg enkele jaren later zijn eerste residenties in de hoofdstedelijke Raffles en Sinners in Heaven. Ooit begonnen met US garage en soulful house, raakte hij op den duur verslaafd aan latin house, geïnspireerd door onder andere Kenny Dope Gonzales en Todd Terry. Een duo-performance met Andrei Russo als live percussionist was het logische gevolg. Deze Russische trommelaar staat garant voor een show waar de professionaliteit van afdruipt. Tegenwoordig runnen hij en zijn broer het agentschap A-Venue in Amsterdam, dat ondermeer verantwoordelijk is voor Latin Village, een festival met latin-getinte muziek dat deze zomer voor de eerste maal werd georganiseerd op het recreatieterrein Spaarnewoude.

Zet vrijdag 10 november maar alvast in de agenda want deze avond wil je niet missen! Met deze grootse line up, de fantastische locatie en het geweldig mooie en modieuze publiek van Los zal Soulmax gaan zorgen voor een fantastische avond. Uit ervaring verwacht Soulmax dat dit feest in de voorverkoop zal uitverkopen. Voor maar €10,00 kun snel je ticket online bestellen of je kunt hem halen aan de dagkassa van het Paard. Bij het Paard zijn de tickets zonder fee. De voorverkoop is begonnen!

Info: www.soulmax.nl, www.paard.nl

5 opmerkingen

Xtra long edition....

haha.. een half uur langer.....

:loser::loser::loser::loser::loser:
 
nou was laatst bij een feesie van LOS, was echt zwaar bagger!

hopelijk is dit ietsie beter:P
Ben er zeker bij, altijd leuk!
we zijn benieuwd :)
Gaat waarschijnlijk de eerste worden voor mij en de ladies, ben benieuwd... vermaken ons sowieso wel :woop: