Partyflock
 

Bliss Deluxe @ HappydayZZ Venue

gepubliceerd door , op
Bliss Deluxe @ HappydayZZ Venue
3 oktober 2006
Vrijdagochtend! Je wordt wakker, kijkt naar buiten en wat zie je? Regen, regen, en nog eens regen. Je rekt je zelf nog eens lekker uit en begint de dag met volmoed, want het is bijna weekend en dat betekend Bliss Deluxe in HappydayZZ Venue. Terwijl de uitverkochte editie van Bliss deluxe on the Beach nog vers in het geheugen zit maakt iedereen zich klaar voor Bliss Deluxe op 7 oktober aanstaande! BliSS zou BLiSS niet zijn als ze weer alles uit de kast haalt om het voor jou Deluxe te maken.

Boven op het balkon zal de vernieuwde Champagnelounge worden gepresenteerd is samen werking met Martini Asti, het is geen V.I.P, die hebben we niet op Bliss Deluxe. Deze lounge is voor iedereen toegankelijk, maar om de lounge toch exclusief te houden zal de regel relax, enjoy and buy nog steeds van kracht zijn. Als je besluit plaats te nemen dan wordt geacht een fles champagne te bestellen. Uiteraard is het niet zo dat je voor honderden euro’s een fles moet bestellen, champagne in deze lounge is voor iedereen betaalbaar en geeft je toch de luxe, entourage en service die bij Bliss Deluxe natuurlijk hoort.

Een van onze favoriete Bliss Deluxe dj, Benny Rodrigues, kan er helaas deze editie niet bij zijn maar zal op 25 november weer zijn sounds laten horen. Ook Benny is ervan overtuigd, bij Bliss Deluxe moeten de handjes in de lucht!! Dat is één ding wat zeker gaat gebeuren. Aan de lineup zal het zeker niet liggen. Natuurlijk zal dj Bruze weer aanwezig zijn en duidelijk laten blijken waarom hij resident nr. 1 is van Bliss Deluxe. Tony Cha Cha is inmiddels ook niet meer weg te denken bij BLiSS Deluxe. Na een succesvolle eerste editie van “SLUTZ” afgelopen zondag in HappydayZZ Venue is hij helemaal klaar voor 7 oktober. Dj Irwan, veel van gehoord en ook zeer gerespecteerd in de housescene. Hij is een graag geziene dj bij Glam , Sneakerz en Pure. Irwan zal deze avond zijn debuut maken bij Bliss Deluxe.

Wie kent hem niet dj Melly Mel, veel te zien en te horen in de Amsterdamse housescene. Natuurlijk gaat hij een gigantische hit scoren met het nr Plan Bee die hij geproduceerd heeft voor the one and only Bliss Deluxe resident Mc “ Mc Lady Bee “. Iedereen kan het zich nog wel herinneren, dj Don Diablo, de laatste keer dat hij Bliss Deluxe bezocht werd hij naar binnen gereden op een schitterende wegracer gevolgd door de hele bende. Doe jezelf niet tekort en zorg dat je Bliss Deluxe op 7 oktober niet overslaat.

Iedereen heeft het waarschijnlijk al gehoord, op 7 oktober zou Slipperz haar eerste editie plaatsvinden in The Sand te Amsterdam. Helaas is dit feest wegens omstandigheden afgelast.Bliss Deluxe is geen Slipperz maar is wel de beste vervanger op 7 oktober. Meld je dus snel aan en maak kans op een volledig verzorgde avond stappen. Gratis ?? Ja gratis en geheel verzorgd! Als je in de lijst van aanmeldingen staat maak je kans op deze actie. Dit betekend dat wij jou en een vriend🇮🇳 uitnodigen om gratis te komen stappen. Je betaald geen entree en je hoeft geen drankmunten te kopen alles zal worden verzorgd dit wordt mede mogelijk gemaakt door Martini Asti.

7 opmerkingen

gaan weer rocken!!!!
kan wel wat zonnings gebruiken met dit regenachtige weer idd :yes:
 
Jep...gaan we weer lekker bounce en !!!!!!!
:bounce::bounce::bounce::bounce::bounce:

Bliss deluxe on the Beach was ook echt toppie!!!
eigenlijk Bliss is altijd superrrrrrrrr!!
 
Word weer gezellig! :yes:
 
Ok dan !!!!!