Partyflock
 
­ Nederland

LittleSins presents: Eyes Wide Sins part II

anoniem gepubliceerd op
LittleSins presents: Eyes Wide Sins part II
30 september 2006
Na het geweldige Eyes Wide Sins feest afgelopen voorjaar heeft Little Sins besloten om nog één keer terug te keren naar dezelfde droomlocatie. Bij de vorige editie van Eyes Wide Sins is ruimschoots bewezen dat deze unieke locatie veruit de meest speciale en spectaculaire locatie is die ze tot nu toe hebben gevonden en die zelfs de mooiste Little Sins locaties uit het verleden heeft doen verbleken... Dit prachtige kasteel bevat zowel van binnen als van buiten alle ingrediënten voor een sfeervol-, spannend-, stout- en erotisch feest.

Via de hoofdpoort kom je op het landgoed en kunnen de gasten, alleen als ze zijn voorzien van Cape en Masker, het Kasteel betreden. Na de toegangscontrole door de poortwachters kom je in de Kleine Ridderzaal waar oogverblindende gastvrouwen naakt en gemaskerd je zullen verwelkomen. In deze spannende Kleine Ridderzaal zal de eerste kennismaking zijn met je gemaskerde vrienden die zullen gaan zorgen voor een wel heel bijzondere nacht die op muziekaal gebied begeleid zal worden door bekende en enthousiaste DJ’s. Via een ingenieus trappensysteem komt men in het 2e gedeelte: de Kerkers van dit Kasteel. In dit gangenstelsel van gewelven en ruimtes zullen de aanwezige Martelwerktuigen uit de Middeleeuwen dienst doen als decor en voor sommige Sinners de mogelijkheid bieden hiermee te spelen. De Grote Ridderzaal zal gevuld worden met kaarsen, lounge, acts en nog veel meer verrassingen. In deze zaal zullen de DJ’s je verwennen met veel club, groove & trancemuziek van het hoogste niveau. Het feest zal hier zijn hoogtepunt bereiken met een LOVE-LOUNGE waar meer is toegestaan dan ooit!

De vaste LittleSins DJ’s Peter Woodz, Energy en Santito hebben ruimschoots ervaring met het draaien en entertainen op erotische feesten. Hierdoor weten ze als geen ander hoe sexy housemusic moet klinken. Deze heren worden deze sensuele avond bijgestaan door andere bekende en internationale DJ’s uit de erotic scene.

De Dresscode zal bestaan uit een zwarte cape of mantel en een masker of oogbedekking met hieronder lingerie. Om klokslag 00.00 uur 's nachts is het toegestaan om je masker te verwijderen en elkaar de verdere nacht (met of zonder masker) beter te leren kennen. Er zal uiterst streng op de dresscode worden toegezien! Iedereen, inclusief crew, acts en DJ's, zullen bijdragen aan een speciale mysterieuze sfeer van deze Eyes Wide Sins 'gathering'! Eyes Wide Sins zal een intieme Little Sins Party worden met een beperkt aantal Sinners. In verband met de ruimte in het Kasteel zal er een slechts een beperkt aantal deze onvergetelijke party kunnen meemaken! Dus wees verstandig en boek deze party snel! Check for more details, dresscode, rules, prices and packages www.littlesins.com

"LittleSins.com... Your new Lifestyle!"

12 opmerkingen

 
Wij zijn er zeker weer van de party. Wat een heerlijk feest was het. Het gaat vast en zeker weer een tof feessie worden!! :bounce::bounce::bounce: :bounce:
Goh...Waar heb ik dit concept nou toch eerder gezien.....:/
laatste aanpassing
is dat zo dat ze zo streng zijn qua dresscode?????????????
 
ja ze zijn best streng.
En maar goed ook! Dat maakt het juist zo speciaal! :yes:

We staan op de wachtlijst...afwachten dus...
 
inderdaad maar goed ook.. dresscode is lingerie niet in zwart. Als je aan komt met een zwarte joggingbroek met sportschoenen ofzo.. kom je er echt niet in.

al uitverkocht? ibiz@Girl? hopen dat het nog wat gaat worden dan voor je.
Wij hebben ook geen moeite met de dresscode.....de organisatie doet z'n best om alles in stijl te doen...de medefeestgangers ook....dus waarom een paar niet???
vind de organisaties juist vaak te mild!
Als je geen zin hebt in de dresscode.....ga je gewoon naar een ander feestje!

shit nog 3 weken....pffff
Kan niet genoeg op de dresscode gelet worden

beloofd een topfeest te worden

Hebben er zin in!!!!!!!!!!!
Yesssss....wij zijn ook van de partij! :cheer:
Laat ik nu denken, dat het dit keer een undresscode is....... :P
Nog een uurtje en wij gaan vertrekken!!!
Hebben er lekker zin in!!!