Partyflock
 
­ Nederland

De tijd vliegt als je het naar je zin hebt… Club Sensual bestaat 1 jaar!!

gepubliceerd door , op
De tijd vliegt als je het naar je zin hebt… Club Sensual bestaat 1 jaar!!
27 september 2006
FeestSensual · 1 Year anniversary
Datumvrijdag 17 november 2006
LocatieLexion
Het is alweer een jaar geleden dat Nederland werd geïntroduceerd met een nieuwe organisatie. Een organisatie die soft erotische dansavonden wilde gaan neerzetten waarbij waarden als vrouwvriendelijk, passie en uitvoerig genieten tijdens het uitgaan hoog in het vaandel staan. Een organisatie die zich wilde onderscheiden van de rest door erotiek op een sensuele manier te verwerken in de feesten. Door veel aandacht te schenken aan de muziek en de opbouw van de avond. Door exclusieve shows en entertainment te laten zien en door een strikt deurbeleid te voeren. Nu een jaar later kan men zeggen dat deze targets zijn behaald. Club Sensual heeft zich in een jaar tijd meer dan bewezen en heeft met het eerste concept Sensual een duidelijk plek in de wereld van het erotisch uitgaan veroverd.

Vrijdag 17 november zal het verjaardag feest van Club Sensual gevierd worden. De organisatie belooft flink uit te pakken. De bezoekers zullen evenals alle andere edities van begin tot einde in de watten worden gelegd alleen nu, voor deze speciale editie, zullen er nog meer extra’s zijn…

Club Sensual heeft de gehele Lexion Venue afgehuurd! Dat betekent dat het feest in 4 verschillende zalen zal gaan plaatsvinden. De locatie wordt wederom omgetoverd tot een ware erotische tempel. Dit wordt verzorgt door decoratie bedrijf en tevens partner van
Club Sensual ‘Avontuur en partners’.

De VJ show van Zenthar zal aanwezig zijn om het publiek te verwennen met zijn opwindende visuals. Daarnaast is er een de mogelijkheid tot een heerlijke massage. Dansers en danseressen zullen regelmatig rondgaan om het publiek te trakteren op ijsjes en vers fruit.

Naast deze vele extra kunnen de bezoekers natuurlijk ook van elkaar genieten. Een van de zalen wordt ingericht als romantische chill en lounge ruimte. In deze ruimte kunnen de bezoekers zich even los wrikken uit de feestende massa. Heerlijke lounge banken en plateaus zorgen voor genoeg ruimte om te ontspannen.

De ‘resident’ kunstenaar Hans Beiloo zal tijdens het één jarig bestaan natuurlijk niet ontbreken. Bezoekers kunnen bij hem, tegen geringe vergoeding, een digitale foto laten bewerken tot een waar kunstwerk. Over de 2e kunstenaar wil de organisatie voor nu nog even niets verklappen.

Sensual is alleen toegankelijk voor stellen (man/vrouw) en voor vrouwen. Mannen alleen worden dus niet toegelaten. Bezoekers aan de deur in casual kleding worden niet toegelaten. Kaarten zijn verkrijgbaar bij alle ticketbox verkooppunten (zoals o.a. Free Record Shop) en via Ticketbox online.

Sensual – A naughty party for females and couples!!

7 opmerkingen

Wij zijn erbij.....
Wordt een goed weekend, vrijdag Sensual en zaterdag UW-XP.....

:bounce:
 
Artiest Bladezzz
Uitspraak van Flyer71 op woensdag 27 september 2006 om 18:57:
Wij zijn erbij.....



Wij ook...(y)
Ik verheug me nu al op de set van Stephen, na afgelopen zaterdag... pfoee wat was dat lekkerrrr zeg!
Dit feest mag je niet missen toch??
zeker niet (y) !!!!
 
Artiest JeffreyT
Nog maar 2 weekjes...