Partyflock
 
­ Nederland

Metatron presents: Crossing Wormholes

gepubliceerd door , op
Metatron presents: Crossing Wormholes
24 september 2006
FeestMetatron · Crossing wormholes
Datumzaterdag 11 november 2006
LocatieDynamo Site
Na de onuitwisbare indruk van haar eerste feest en het avontuurlijke tweede feest in de magische bossen nabij Eindhoven, is Metatron weer terug op de plek waar het allemaal begon. Op 11 november 2006 presenteert Metatron met gepaste trots haar derde evenement: Metatron in Dynamo te Eindhoven.

Metatron is Nederlands jongste Psytrance (Goa) party-organisatie. De in India onstane muziekstroming Goa is een muziekstijl met zware beats, een sterk variërend ritme en vele psychedelische geluiden. Vanuit India verspreid Goa over de hele wereld, maar ondanks het aanzienlijke aantal grote Goa festivals blijft het een pure undergroundstroming. Wereldwijd is de Goa-scene het grootst in Zuid Amerika en Europa. Binnen Europa kennen vooral België en Duitsland een grote Goa-scene met festivals die al jaren druk bezocht worden. In Nederland bloeit de underground Goa-scene slechts in Amsterdam en Groningen, maar met de komst van Metatron in Noord Brabant is daar inmiddels verandering in aan het komen.

Op het randje van het uitgaanshart van Eindhoven, ligt de verborgen toegang naar de magische wereld van Metatron. Achter de deuren van Dynamo, stap je in een wormgat dat je meevoert naar een parallele dimensie waar blacklights, backdrops en projecties, visuals en spetterde fluor 3d-ornamenten het decor bepalen. Laat je hier door Metatron verassen door de diversiteit van verschillende werelden, de hypnotiserende buikdansgroep The Uzume, vuurspugers, poidansers, aroma-jockey Food4Freaks, devilstick-jongleurs, een fluorshop en nog veel meer... De chill out wordt een dromerige twilight zone waar mensen even kunnen bij komen op abstracte spacemuziek en kunnen genieten van een chai tea.

In de hoofdzaal zal Metatron-resident Strange Attractor (Metatron, NL) je op warp-snelheid meenemen op een spectaculaire reis door een universum vol kosmische draaikolken en psychedelische maalstromen. Steven H*C (Osmali Records/Namasté, NL) voert je verder mee tot voorbij de waarnemingshorizon, alwaar je niet meer kunt ontsnappen aan zijn knallende Psytrance die als een unieke fusie van electronische en accoustische geluiden weer de gapende lege ruimte in straalt. Tenslotte zal niemand minder dan de uit Litouwen afkomstige Escogido (Siloka, LT) de trip door tijd en ruimte tot een goed einde brengen. Deze afgevaardigde uit de Baltische staten zal de diepe Progressive en Full On Trance prijsgeven, die tijdens de jaren van Russische onderdrukking bewaart is gebleven.

Antimatter (Metatron, NL) laat je in de chill out meereizen voorbij de grenzen van je onderbewustzijn, terwijl hij roert in een kosmische ketel die hallucinerende geluiden telkens weer laat ontstaan en vergaan. Naast hem zal Bluestorm (Namasté/Dreamworks, NL) een verhaal vertellen als een magische soundscape, die de bezoekers tot hogere sferen voert langs manen met rustgevende nevels en zonnen met hypnotiserend vuur.

7 opmerkingen

Eerste keer was top! Ga wel ff kijken lijkt me zo..
 
Uitspraak van Burnin' Rubbe op zondag 24 september 2006 om 22:52:
Eerste keer was top!


Eerste keer was het een-na-vetste feest van dit jaar tot nu toe, verwacht er deze keer niks minder van! :bounce:
 
zeker van de partij
jaa ik zal ss een keer wat anders proberen, lijkt me leuk jajaqa
Artiest {SHOWLIST artist 92914, 84064}
Zo, vandaag alweer. Ik kan bijna niet wachten. Ik heb zin om gigantisch los te gaan :D
moet ik ook een X meemaken!!! zekerss aanwezig:p