Partyflock
 
­ Nederland

Armada label night - The fabulous Amsterdam dance event

gepubliceerd door , op
Armada label night - The fabulous Amsterdam dance event
22 september 2006
FeestArmada night · Amsterdam Dance Event
Datumzaterdag 21 oktober 2006
OpstapplaatsPiet Heinkade, Amsterdam
WinactieArmada night actiegesloten
LocatieOcean Diva Site
De 11e editie van het inmiddels befaamde Amsterdam Dance Event (ADE) staat alweer voor de deur. Van 19 t/m 21 Oktober zal de hele internationale Dance industrie zich weer in onze hoofdstad scharen en zal het 3 dagen bol staan van spectaculaire clubavonden en feesten. Het is natuurlijk meer dan logisch dat ook Armada dit niet ongemerkt aan jullie voorbij zal laten gaan en daarom organiseert Armada op Zaterdag 21 Oktober voor de 1e keer in ons inmiddels dik 3 jarig bestaan de “Armada Label Night”.

Het woord ‘Label Night’ zegt het eigenlijk al, het wordt een avond waarop Armada zich van zoveel mogelijk verschillende kanten zal laten zien. Iedereen die deze avond op de boot aanwezig is krijgt absoluut de kans om op zijn of haar favoriete muziek is even lekker los te gaan! Het zal deze avond ook zeker niet ontbreken aan spectaculaire effecten, mooie visuals en andere verassingselementen dus als we je nu nieuwsgierig hebben gemaakt, kom dan gerust even kijken!!

Momenteel bevinden zich 13 labels onder Armada van Trance tot House tot Progressive. Kortom, er is voor ieder wat wils!! Er zullen deze avond maar liefst 10 Dj’ s uit de ‘Armada stal’ mee varen.

Wie van het wat stevigere werk houdt kan naar de sound van onze Belgische M.I.K.E. Push (Club Elite) luisteren want hij zal zijn trancy sound met techy en electro invloeden ten gehoren brengen. Ook Signum en Bolier zullen voor vele geen onbekende zijn. Deze heren hebben op het ‘A State Of Trance’ label al verschillende succesvolle releases uitgebracht. Deze jongens staan erom bekend dat ze met hun wat hardere werk een zaal compleet plat kunnen draaien!

Voor de fans van de wat diepere (progressive) sounds presenteert Armada tijdens deze Label Night: Markus Schulz (Coldharbour Recordings), Remy (68 Recordings), Perry O'Neil (Electronic Elements). Je kunt deze drie toppers inmiddels wel beschouwen als “oude rotten” in het vak dus het creëren van de juiste ‘vibe’ is voor deze gasten meer dan weggelegd!

Maar uiteraard is er ook aan de Progressive house fanaten gedacht. Speciaal voor deze mensen zullen Nick K (Gangsta Audio), Matthew Dekay (Electronic Elements/Dekay records), Harry Lemon (Bandung) en Mischa Daniels (Fame) hun opwachting maken. Laatst genoemde heeft net de kneiter van een zomerhit “Take Me Higher” uitgebracht!

Het Amsterdam Dance Event staat wereldwijd bekend als een event vol vernieuwing en creativiteit. Met deze “Label Night” op het water zal Armada je zeker niet teleurstellen!

Armin van Buuren op Armada Label Night
Voor degene die van plan waren om op zaterdag 21 oktober tijdens het Amsterdam Dance Event (ADE) de Armada night te bezoeken of natuurlijk al kaarten gekocht hadden heeft Armada een hele grote verassing! Armin van Buuren zal zijn opwachting maken op de Ocean Diva in een spectaculaire Back2Back set samen met Remy!

Er zijn nog kaarten te koop dus voor degene die nog niet overtuigd waren....

23 opmerkingen

Armada Music :respect:

Ik ga mn best doen hier bij te zijn 8)
ik ook

top line-up :D
 
Echt een top line-up!! Maar ben ook in het bezit van een magik music night kaartje, en moet zeggen..paradiso is toch wel een betere lokatie dan de ocean diva.

Helaas..
Uitspraak van verwijderd op zaterdag 23 september 2006 om 11:11:
paradiso is toch wel een betere lokatie dan de ocean diva.

15e of 42e een heel verschil. voor 40 euro heb je normaal Tiesto in de HMH en het is nog maar de vraag of tiesto draait in paradiso.

ik ga lekker varen die avond
ik ga ook deze avond naar de Magik Muzik Night..

Uitspraak van Qapam op zaterdag 23 september 2006 om 11:53:
het is nog maar de vraag of tiesto draait in paradiso.


hij is gister alweer ontslagen uit 't ziekenhuis, dus die kans is erg groot..
Signum (Y)
leuke lijn, prijs, lokatie...


aanwezig
Zit nog te twijfelen wat ik zal gaan doen :o
 
op zich een hele mooie locatie! mooie prijs voor een kaartje, goede djs!,alleen ze moeten wat aan die airco doen daar binnen ..pfff was was t warm de laatste armada night!!
laatste aanpassing
 
Wow,echt n top line-up,zeker wel aanwezig,met zweetbandjes:P
 
oeh.. dat klinkt zeer ok. :O

Lemon8, Dekay, de Ocean Diva.. :honger:

edit ; zojuist kaarten gehaald :)
laatste aanpassing
Van de partij, super line-up!
 
Ben dr zeker bij!! vette line up..leuke lokatie die boot ( hoop k dan ;P )
Uitspraak van JannaB op donderdag 12 oktober 2006 om 12:01:
super line-up

idd! zin in... :D
  → als beheerder
Toevoeging:
Armin van Buuren op Armada Label Night
Voor degene die van plan waren om op zaterdag 21 oktober tijdens het Amsterdam Dance Event (ADE) de Armada night te bezoeken of natuurlijk al kaarten gekocht hadden heeft Armada een hele grote verassing! Armin van Buuren zal zijn opwachting maken op de Ocean Diva in een spectaculaire Back2Back set samen met Remy!

Er zijn nog kaarten te koop dus voor degene die nog niet overtuigd waren....
laatste aanpassing
Nou ik was al van de partij, maar heb ook nog even 2 gastenlijstplaatsen gewonnen op de valreep. Kan niet meer stuk dus :-)
Yes!!! vanmiddag gelijk kaarten halen, Armin :respect:
Jammer dat MDK niet komt..
En jammer voor de "test" of een Armada label night ook zonder Armin kan. Nu staat de boot zometeen weer vol met Armin- fans..
 
Uitspraak van Slimset op vrijdag 20 oktober 2006 om 14:41:
zwaar fucked up dat MDK niet komt..


:\
aanwezig!!!!