Partyflock
 
­ Nederland

Mega Nite – special - in Megaclub ZAK

gepubliceerd door , op
Mega Nite – special - in Megaclub ZAK
20 september 2006
FeestZak · Mega Nite
Datumzaterdag 23 september 2006
LocatieZak Site
Al sinds jaar en dag is Megaclub Zak voor velen dé "place to be"!! Gezellige avondvullende programma, die tot de volgende ochtend vroeg doorgaan. Alle stylen muziek komen aan bod en is er voor iedereen wat te vinden. Even genoeg van de clubmuziek? Dan kun je in Route66 feesten in de skithut van Dj Max F., of terug in de tijd met dj Bee MD in Extra, even iets eten in één van de drie restaurants, chillen in de lounche, lekker kletsen in het café of grooven op de dikke urbanbeats in Club NYC.

Maar het hart van de Megaclub is natuurlijk het "Zak" zelf! Met een unieke sfeer, die elke week weer door de vele bezoekers gemaakt wordt. Onderleiding van het resident “Dream-Team”: Freddy F, Bobby V & Rico. Ondersteund door LJ’s Nico & René en natuurlijk, de niet te missen, MC Da Syndrome! Nu gaat Megaclub Zak een stap verder... Dé MEGA NITE!! Deze maand is het nieuwe concept van start gegaan en zal voor heel het uitgaansleven veel te bieden hebben. Natuurlijk blijven de conceptavonden als: Classicz, Clubbin’on Tour, Late Night Explodez, the Ultimate Battle, Under the Needle etc. gewoon geprogrammeerd. Maar nu staan hiernaast de Mega Nite’s. In deze nachten gaan alle registers los.

Wat het precies in houdt?
Dat wordt niet zoals altijd ver van te voren prijsgegeven, maar in ieder geval zal nooit een avond hetzelfde zijn. De muziek over hele avond zal een heerlijke opbouw vertonen en oplopen van Groove/Electro, naar (Hard)Trance/Klassiekers tot Hardstyle/Jump/Hardcore. Hierin zullen surprise gast-dj’s in bepaalde stromingen geprogrammeerd worden. Special effects en kompleet entertainment worden voor iedereen geboden. Wie de surprise dj’s zijn, wordt op de homepage www.disco-zak.com in de week ervoor bekend gemaakt door verschillende aanwijzingen. In het nieuws-segment, of staan er foto’s van de dj’s tussen de foto’s van het afgelopen weekend, of waar dan ook... speuren dus.

Op de eerste Mega Nite, waren o.a. de Italiaanse Dj Zatox en Dj Mystery aanwezig. Kon je je heerlijk laten masseren, door professionele masseurs, om daarna weer fris de dansvloer op te stampen. En waren er een aantal entertainers constant met het feestende publiek bezig. Eén ding staat voorop alle remmen gaan los en kun je gaan genieten van een sensationele nacht in alle area’s. Aankomende zaterdag wordt wel een hele bijzondere Mega Nite. Op de 23e september viert namelijk één van de beste resident-dj’s Freddy F zijn verjaardag! Freddy draait al jaren in de megaclub in beheerst een techniek waar velen een puntje aan kunnen zuigen en weet elke keer weer samen met zijn co-residents Bobby V en Rico een gigantisch feest te bouwen. Maar deze zaterdag is het zíjn feestje!! Naast een aantal genodigden zullen op de avond niemand minder dj Luna en dj Pavo achter de draaitafels kruipen. Deze beide heren hebben natuurlijk hun sporen in de hardere stylen reeds verdiend. Eens kijken of de Doctor Freddy nog wat trucjes kan bijbrengen. In ieder geval is staat het nu al vast… zaterdag gaat het dak eraf!

Verder staat er ontzettend veel informatie over het komende programma en verdere bijzonderheden op de site van Zak. En vergeet niet ZAK-magazine goed door te lezen. Daarin zijn in de afgelopen maanden een Mini Cabrio, nieuwe CD’s en verdere leuke prijzen weggegeven.

!!! MEGA NITE MORE THAN JUST MUSIC !!!

18 opmerkingen

leuk al1 ga al na matrixx dus helaas niet aanwazig!
Artiest Dummy
Alvast een prettig verjaardag Freddy! Kan helaas niet aanwezig zijn :\
 
Artiest Solar
Waarom staat dit niet in de Agenda van ZAK!? Staan wel sterretjes... Maar niet de naam van Pavo en Luna... Bij mij althans...
Bij mij staat het er wel:

Line-up
Zak 1

Bobby V
Freddy F
Luna
Pavo
Rico
Artiest Bobby V
Yep bij mij ook :D
 
Ik ga al naar Oldenzaal.. :)
Misschien nog ff een paar uurtjes Zak meepakken :)
Mmm, toch denk ik misschien maar ff kijken..

Maar weet het niet zeker
 
ik ga zekerz wel heen!!!
word weer roeg stampen :D
Jezus das vet
dacht dat het over Picotto ging.. :nocheer:
laatste aanpassing
Hoor net op FreshFM dat Deepack in ieder geval komt
 
Ook ik kan er (helaas) niet bij zijn.

@Freddy een fijne verjaardag,en dat je maar veel heeeeel veel knuffels mag ontvangen.
(K)
laatste aanpassing
 
als goed is ben ik aanwezig,:bounce:
eindelijk is weer na zak,
is a weer 3mnd geleden:S
Ik hoop dat ik van de partij kan zijn, Zak is te lang geleden voor mij :yes:

Uitspraak van I-LLusion op woensdag 20 september 2006 om 18:08:
Maar weet het niet zeker
 
Gaan we doen :D
Ik ben er zeker vanavond. Gaan we lekker feesten.