Partyflock
 

Beestenboel op Magnetronik

gepubliceerd door , op
Beestenboel op Magnetronik
20 september 2006
Niets lijkt te gek. Magnetronik schudt weer eens een line-up van formaat uit de spreekwoordelijke mouw. Na een waardig eerste verjaardagsfeest met hoge heren als Daniel Bell, Zip en Barem ook zaterdag 23 september weer een muzikaal programma waar de honden geen brood van lusten.

Per expresse vanuit Leipzig: de man met de meest toepasselijke achternaam in de huidige housescene, Matthias Tanzmann! Voor velen al bekend, maar toch nog even wat wapenfeitjes: Matthias is de drijvende kracht achter het nieuwe, frisse Moon Harbour label waarop menig minimal-hitje het levenslicht zag. Verder bekend van samenwerkingen met Steve Bug op Pokerflat, en releases op Dessous. En niet alleen als producer, maar ook als plaatjesdraaier staat deze sympathieke Duitser zijn mannetje. Resultaat: enthousiaste, housey sets die garant staan voor een kolkende dansvloer. Ark in de herkansing: we hadden Guillaume Berroyer ook in februari al op onze flyer staan, maar toen was dit Franse enfant-terrible helaas verhinderd. Nu beklimt hij samen met landgenoot Cabanne het podium als Copacabannark.

Ark is bekend van baanbrekende releases op labels als Perlon, Circus Company en Karat. Heftig bewegend en zwetend is hij een lust voor het oog wanneer hij op de bühne staat. Maatje Cabanne mag zonder twijfel als één van de meest invloedrijke producers van minimale beats gezien worden. In Nederland misschien minder groot dan over de grens, maar wij blazen in ieder geval de loftrompet! Als je samen met onder andere Hawtin, Villalobos en Luciano tot producer-bigband Narod Niki toegelaten wordt, moge duidelijk zijn dat je een musicien van grote allure bent.

Deze avond staan Cabanne en Ark achter twee laptops, midicontrollers en een drumcomputer. Nog nooit eerder vertoond in Nederland: Copacabannark LIVE! Freaky, Funky, en Frans.Ook de tweede live-act van de avond heeft een Frans smaakje. Pieter Ridder en Newton da Costa, welgerespecteerde leden van muzikaal gezelligheidsoffensief Jason & The Argonauts, treden deze avond namelijk live op als Le Chien Perdu. De eerste release van de heren op het nieuwbakken platenlabel Cupari is inmiddels een feit, en dus is Magnetronik de perfecte plaats om hun skills publiekelijk te showen! Alsof dit alles nog niet genoeg is verzorgt resident Wesdex de kick-off, en vult Cabanne het gat tussen beide live optredens nog met een DJ set.

De deuren van thuishaven Club Poema RAW openen zich om 23.00 uur, en sluiten zich pas een uurtje of acht later. Kaarten kosten 15 euro aan de deur, en
zijn voor 10 euro in de voorverkoop te krijgen via www.clubpoema.nl, www.beatfreax.com en TicketBox. De fee via het nieuwe systeem op clubpoema.nl is slechts 1,40 euro per transactie. Koop je bijvoorbeeld 10 kaarten, dan betaal je slechts 14 cent fee per kaartje!

8 opmerkingen

TOP!

Magnetronik strikes again op wel haast tierische Weise
laatste aanpassing
Artiest {SHOWLIST artist 26741, 4822}
zeker een leuk feestje keep it up wes ;)
Zie je zoiezo 8 December op S.L.E.T
Artiest {SHOWLIST artist 49315, 8864}
zekers de moeite ! altijd weer vernieuwend kom zeker even kijken naar al het moois dat Utrecht deze avond weer te bieden heeft, (echter wel verlaat)
Zin in!
wat zij hierboven zegt ;-)
Werkzaam bij Struikgewas
Copacabannark est formidable!
Magnetronik est super!
Samedi devenira unique!
Werkzaam bij {SHOWLIST organization 926, 664, 610}
Artiest Wesdex
time table:

23:00-01:15 wesdex
01:15-02:00 le chien perdu live
02:00-03:30 cabanne
03:30-04:30 copacabannark live
04:30-07:00 matthias tanzmann

07:30-??:?? after hour...