Partyflock
 
­ Nederland

Een feest der herkenning

gepubliceerd door , op
De zomer is weer voorbij en dat betekent dat het clubseizoen in alle hevigheid is losgebarsten. Ook Know your classics ontwaakt uit een zomerslaap en zal vanaf zaterdag 14 oktober maandelijks plaatsvinden in de Villa Thalia in Rotterdam. Lekker genieten van de allerbeste classics uit de house geschiedenis. Tijdens de eerste editie van het nieuwe seizoen van dit inmiddels zeer populaire concept kan je genieten van de beste klassiekers uit de platenkoffers van Miss Monica, Jean, Quinten de Rozario, 2 O'Clock Ron en Chris Rox. Met deze iconen uit de Nederlandse Dance achter de decks belooft het weer een zeer spetterende editie te worden.

Al twintig jaar lang domineert House music de Nederlandse club scène en elk weekend gaan weer tienduizenden mensen uit hun dak op de beats and grooves van alle dj's die Nederland rijk is. Over die periode zijn er inmiddels honderden platen uitgebracht die zich het stempel "Classic" hebben toegeëigend. Of dat nu platen zijn uit de begin periode of de hits van de afgelopen jaren, allen gaan ze de boeken in als memorabele platen. Eèn ding hebben ze gemeen, je hoort ze allemaal op Know your classics, gedraaid door de helden uit de Nederlandse Housegeschiedenis.

Om het nieuwe seizoen goed van start te laten gaan, heeft Know your classics weer een paar boegbeelden uit de dance scène weten te strikken. Wat dacht je van Miss Monica, een graag geziene gast op Know your classics. Met haar dodelijke combinatie van typische Monica klappers en haar enthousiaste uitstraling achter de draaitafels is zij al vijftien jaar lang één van de Rotterdamse publiekslievelingen. Immer populair weet zij de perfecte combinatie te vinden van de oude en nieuwe Classics. Dit geldt ook voor DJ Jean. Vanaf het prille begin is hij al als dj actief en nog steeds is hij niet weg te denken uit de Nederlandse clubs. Ooit begonnen als DMX scratch kampioen en meerdere malen onderscheiden als beste Nederlandse club-dj. Jean heeft met "The Launch" en "U Got my Love" verschillende klassiekers op zijn naam staan.

Naast Jean en Miss Monica is ook Quinten de Rozario van de partij. Quinten brak tien jaar geleden door als dj en kreeg binnen korte tijd voet aan de grond op de populairste feesten die ons lang toen rijk was. Eind jaren '90 was hij een vaak geziene gast in Nighttown, vooral op de zeer populaire Plastic Connection avonden en op de vermaarde MTC parties van Ted Langebach. Tegenwoordig is Quinten de Rozario weer helemaal hot en siert zijn naam vele flyers. Tussen al deze iconen valt de naam van Chris Rox op. Deze jonge Rotterdammer draait inmiddels alweer wat jaartjes mee en zijn faam is snel rijzende. Chris is echter op de juiste leest geschoold en kent zijn klassiekers als geen ander. Tijdens Know your classics zal hij dan ook een mix brengen van de beste platen van deze eeuw.

Know your classics resident 2 O'Clock Ron behoeft eigenlijk geen introductie. Hij loopt al ruim 20 jaar mee in de Rotterdamse housescène en werd vooral bekend door zijn residency in de zeer populaire Rotterdamse discotheek Carrera waar hij jarenlang de publieksfavoriet was. Tegenwoordig is hij het boegbeeld van de populaire Lunapark feesten en van succesvolle concepten als Latin Lovers en Know your classics. Alle dj's duiken voor Know your classics weer eens diep in hun platencollectie om de beste klassiekers eruit te vissen. Zij zullen zorgen voor de onovertroffen vibe die de jaren '90 en het begin van deze eeuw zo kenmerkte. Handjes en de lucht en gillen maar. Een feest der herkenbaarheid.

3 opmerkingen

Uitspraak van M1EKSTE op woensdag 20 september 2006 om 16:53:
lijkt me leuk alleen jammer genoeg zo ver weg

probeer je deze....
http://partyflock.nl/news/7360.html
ben vanavond van de party