Partyflock
 
­ Nederland

Partyflock steunt Dance 4 Life met fotoveiling

gepubliceerd door , op
Partyflock steunt Dance 4 Life met fotoveiling
25 september 2006
De grootste online dancecommunity van Nederland bundelt haar krachten met goede doel Dance 4 Life. De missie van Dance 4 Life is om in 2012 minstens een miljoen jonge mensen in tientallen steden over de wereld dansend geld te laten verdienen en aandacht op te eisen voor de strijd tegen hiv en aids. Partyflock is al vijf jaar actief in de Nederlandse dancescene en meent door haar 250.000 leden en half miljoen unieke niet-ingelogde bezoekers, die maandelijks zo’n 150 miljoen pageviews genereren, een draagvlak te hebben gecreëerd om Dance 4 Life met een leuke, eenmalige actie te ondersteunen. De grootte van het bereik gecombineerd met de shots die fotografen tijdens een variëteit aan dancefeesten maakten, bracht Partyflockmedewerker Eelco Dekker op het idee de krachten van Partyflock en Dance 4 Life te bundelen en een fotoveiling voor het goede doel te organiseren.

Expositie & online veiling
Tijdens het Amsterdam Dance Event zal een selectie van de beste Partyflockfoto’s worden geëxposeerd in het Felix Meritis. Deze selectie zal ook in een speciale galerij op Partyflock.nl te vinden zijn. De veiling zal dus online plaatsvinden en er kan tot en met 26 oktober 2006 geboden worden op de foto’s.

Opbrengsten
De volledige opbrengst van de veiling zal ten goede komen aan Dance 4 Life. Deze wordt door de partners van Dance4Life, STOP AIDS NOW! en MYBODY, rechtstreeks gebruikt om vooral jongerenprojecten te ondersteunen in de meest door hiv en aids getroffen gebieden. Deze projecten zijn van groot belang omdat ze medicijnen, voorlichting, zorg, onderwijs en andere steun brengen bij de duizenden jongeren in de meest door hiv en aids getroffen landen.

Uit onze poll bleek dat jullie, net als Partyflock zelf, Dance 4 Life een warm hart toedragen. Laat het zien door te bieden en daarmee dit goede doel een impuls te geven! Uiteindelijk hou je een grote, professionele afdruk van een van de foto's over om in je huis aan de muur te kunnen hangen!

N.B. Heb je valse informatie in je profiel ingevuld of bied je een bedrag dat je uiteindelijk niet kunt of wilt betalen dan zal dit onherroepelijk leiden tot verwijdering van Partyflock. Met het goede doel wordt niet gespot!

Wil je de actie ondersteunen op je eigen website? Dan kun je een banner downloaden (468*60): d4l-banner

236 opmerkingen

In derde wereld landen is het misschien anders, maar hier aandacht opeisen voor de strijd tegen aids vind ik echt iets onzinnigs. Iedereen hier weet dat je van onveilig vrijen iets kan oplopen. Wanneer mensen zich niet voor behoeden en een SOA oplopen kunnen ze alleen zichzelf er op aankijken. Je zou het zelf een vorm van gerechtigheid kunnen noemen.

Het steunen van een goed doel juich ik natuurlijk toe. Maar de keuzen van het doel vind ik echt een verspilling van tijd, geld en energie. De kankerbestrijding lijkt mij een meer logische keuze. Kanker is nog altijd doodsoorzaak nummer 1. En volgens de poll ook het doel dat verreweg de meeste flock bezoekers het naast aan het hart ligt.
laatste aanpassing
Er moet ff bijgezet worden van welk feest t is. maar voor de rest.... goed bezig!!!!


Inderdaad.
Die foto met die robot is vet :respect:
Die robot was sowieso B)

21-10-2005 Hardhouse Academy
Brixton Academy, Brixton - London (UK)

had daar ook filmpjes van maar ben ze kwijt :@
laatste aanpassing
 
Uitspraak van verwijderd op vrijdag 29 september 2006 om 00:00:
1 op de 9 vrouwen krijgt het, en de meeste vrouwen komen er te laat achter omdat iedereen er laks over doet omdat er te weinig voorlichting is!

niet omdat er te weinig voorlichting is hoor, maar omdat ze liever hun kop in het zand steken..want stel je voor dat je het hebt!..daar rust nog een taboe op, afgezette borsten enzo.., maar niet omdat er te weinig voorlichting is hoor, hoe moeilijk is het om eens in het half jaar aan je eigen borsten te voelen naar knobbeltjes???
 
Uitspraak van verwijderd op vrijdag 29 september 2006 om 00:00:
ja en de onderzoeken naar kanker dan? (erfelijkheid, uitzaaiingen ect.)
en dan de voorlichtingen over borstkanker? 1 op de 9 vrouwen krijgt het, en de meeste vrouwen komen er te laat achter omdat iedereen er laks over doet omdat er te weinig voorlichting is!


Dat is niet waar, momenteel is er weer een grote overheidscampagne bezig die voorlicht over borstkanker, en vanaf een bepaalde leeftijd (ik weet niet precies wanneer) krijg je om de zoveel tijd een onderzoek. Net als een uitstrijkje voor baarmoederhalskanker.

Verder denk ik dat iedere vrouw wel weet dat ze regelmatig moet controleren of er geen knobbeltje zit ofzo, maar als je 20 bent is de kans daarop nihil.

Ik zou niet weten waarom er nog meer geld in voorlichting moet worden gestopt.

En onderzoek wat betrefd kanker vind ik prima, maar het geld wat we hier zouden inzamelen stelt natuurlijk niks voor naar wat ze er wereldwijd in steken.
 
Uitspraak van SummerQueen op woensdag 27 september 2006 om 12:59:
Ja dat snapte ik ook wel dat het om de naam van de actie ging maar is niet reëel als het gaat om de poll..


Het doel is ook niet uitgekozen aan de hand van de poll. Er wordt alleen vermeld dat er een bepaald percentage mensen van de poll een warm hart toedraagt aan D4L.
Uitspraak van M.C op vrijdag 29 september 2006 om 00:00:
ja en de onderzoeken naar kanker dan? (erfelijkheid, uitzaaiingen ect.)
en dan de voorlichtingen over borstkanker? 1 op de 9 vrouwen krijgt het, en de meeste vrouwen komen er te laat achter omdat iedereen er laks over doet omdat er te weinig voorlichting is!}


Het is aankomende maand maand van de borstkanker! ( stond vandaag nog in de krant) Dus er wordt wel degelijk aandacht besteed aan kanker!
laatste aanpassing
Uitspraak van Khemic op vrijdag 29 september 2006 om 09:55:
Iedereen hier weet dat je van onveilig vrijen iets kan oplopen. Wanneer mensen zich niet voor behoeden en een SOA oplopen kunnen ze alleen zichzelf er op aankijken. Je zou het zelf een vorm van gerechtigheid kunnen noemen.

Wel heel kort door de bocht gedacht %) behoeft geen verdere uitleg denk ik.

Gewoon een goed doel waar wij fotografen graag een foto aan doneren.
kan er inderdaad bijgezet worden van welk feest de foto's zijn? een paar kan ik er wel uithalen maar niet allemaal. zou wel leuke info zijn...

verder een TOP actie natuurlijk !
laatste aanpassing
 
iets meer keuze tussen echt mooie fotos had wel makkelijker geweest maar verders echt top actie! zou vaker moeten..
helft van het geld gaat in eigen zak (Y)
das met elke geld inzameling actie
Dit is wel een mooie dacht ik zo!!!
http://img182.imageshack.us/img182/2305/3004wous0224ro2.jpg
 
waarom niet bedrijven aanschrijven voor een bod? Zoals de pioneer headphone gewoon lekker 5000 euro laten bieden..
 
dat is een hele goede zaak!!
 
goed bezig (Y)
wat een waanzinnige foto's zeg! Helaas ben ik niet zo rijk dat ik echt kan gaan bieden.
 
Uitspraak van nilicule op woensdag 27 september 2006 om 18:06:
De volledige opbrengst van de veiling zal ten goede komen aan Dance 4 Life.



N.B. dus.
 
Uitspraak van SummerQueen op dinsdag 26 september 2006 om 22:49:
Volgens mij is dit maar 1/3 van de kankerbestrijding die toch echt op nummer één staat in de poll waarom word hier geen actie voor ondernomen?

Ik weet ook helemaal niet wat dit voor doel is dance4life. Tiesto heeft ook wel een liedje gemaakt hiervoor die ik niet eens leuk vind.

Dance4life ligt gewoon wat meer voor de hand. Maar actie voor de kankerbestrijding vanuit PF zou ook goed zijn. Ik snap je punt wel (f)
Uitspraak van verwijderd op vrijdag 29 september 2006 om 17:35:
Verder denk ik dat iedere vrouw wel weet dat ze regelmatig moet controleren of er geen knobbeltje zit ofzo, maar als je 20 bent is de kans daarop nihil.

Of de kans echt nihil is als je 20 bent weet ik nog zo niet tegenwoordig.
Kreeg onderstaande van een vriendin gemailt, toevallig zit mijn merk ertussen, ik weet niet of er waarheid inzit.

ALUMINIUM CHLORHYDRAAT zit in de Nivea Deodorant sensitive zonder alcohol en ook inderdaad in de Dove Deodorant Silk dry (gouden dop), niet in Dove fresh touch.
Onlangs woonde ik een seminarie bij over borstkanker.Tijdens het vraag-antwoord moment vroeg ik waarom de oksel de meest frequente plaats was voor de ontwikkeling van borstkanker. Mijn vraag kon toen niet beantwoord worden, maar onlangs ontving ik post waarin ik het antwoord op mijn vraag gevonden heb en dat ik graag met jullie allen zou willen delen.

De hoofdoorzaak voor borstkanker is het gebruik van ANTI-TRANSPIRANTEN. De meeste producten op de markt zijn een combinatie van anti-transpiranten en deodoranten. Deodoranten zijn onschadelijk. Kijk a.u.b. de samenstelling van uw producten thuis na! Indien zij ALUMINIUM CHLORHYDRAAT bevatten, GOOI ZE DAN ONMIDDELLIJK WEG! (zelfs onder de naam van deodorant). (oa Rexona en Dove deodorant). Probeer andere merken te gebruiken die dit bestanddeel niet bevatten.De reden is simpel: slechts enkele delen van ons lichaam zijn in staat toxische stoffen te elimineren, zijnde: de knieholtes, achter de oren, tussen de benen en de oksels. Deze toxische stoffen worden uitgestoten onder de vorm van zweet.Anti-transpiranten verhinderen het zweten. De toxische stoffen verdwijnen niet uit het lichaam, maar worden opgestapeld in de lymfeklieren onder de armen. De oorsprong van de meeste borstkankers is in deze bovenzone van de borst te vinden. Mannen zijn minder gevoelig aan de ontwikkeling van dit type ziekte. Zelfs al gebruiken ze anti-transpiranten, blijven deze op de okselharenkleven en dringen ze niet onmiddellijk in de huid. Vrouwen die anti-transpirant gebruiken vlak na het ontharen hebben nog meer risico omdat via de kleine wondjes de chemische stoffen nog sneller het lichaambinnendringen.
Kijk Eindelijk Een Goed Doel..!
Way 2 Go.. Heb In Me Eentje Ook Al 5000€ Opgehaald Voor Dance4Life!
Btw.. Waarom al die ophef over voor welk doel het is? Voor My Body of Stop Aids Now zie ik nooit iemand met een collectebus.. voor de kankerbestrijding lopen ze elke week zo een beetje.. Tuurlijk het is net zo belangrijk maar er moet toch een keuze gemaakt worden!
 
Uitspraak van Frinzy op vrijdag 13 oktober 2006 om 11:42:
Indien zij ALUMINIUM CHLORHYDRAAT bevatten, GOOI ZE DAN ONMIDDELLIJK WEG!


:/ Nog niet echt up2date.. Hieronder de ontkrachtig van wat jij net noemde.. Controleer je informatie..:

http://www.kwfkankerbestrijding.nl/content/pages/Geen_relatie_gebruik_deorant_en_borstkanker_.html

Maar goed.. Terug naar Dance4Life, goeie actie! (y) :D
laatste aanpassing
 
Uitspraak van Marie_030 op vrijdag 13 oktober 2006 om 17:47:
Btw.. Waarom al die ophef over voor welk doel het is? Voor My Body of Stop Aids Now zie ik nooit iemand met een collectebus.. voor de kankerbestrijding lopen ze elke week zo een beetje.. Tuurlijk het is net zo belangrijk maar er moet toch een keuze gemaakt worden!

Is ook zo :yes:
 
heb je t over goede doelen
en dan gaan mensen lopen zeiken
of ze wel of geen gelijk hebben
alle goede doelen zullen ergens voor dienen
anders is het geen goed doel ;)
dus mensen loop niet zo mekaar af te zeiken
de een is voor het ene goede doel en de ander ziet meer in een ander doel! iederen zn eigen wil denk!

:smoke:
lkkr belangrijk k kan ze ook gratis krijgen en als je iets goed wil doen kan je beter zelf initiatief nemen want k weet heel toevallig dat goede doelen t geld vaak slecht uitgeven...denk maar aan onkosten en personeel betalen enzo. de rekensom is ongeveer 30% van de opbrengst gaat op aan onkosten en dan nog maar hopen dat t geld wat over blijft goed besteed wordt en niet aan AK-47s en mercedes-benz!
ik vindt dit een heel goed ding
zo word er nog eens aan een goed doel ged8
 
Uitspraak van verwijderd op vrijdag 29 september 2006 om 15:22:
hoe moeilijk is het om eens in het half jaar aan je eigen borsten te voelen naar knobbeltjes???


Dat laat ik me ventje dan wel doen...hij ook weer blij :lol:
 
Uitspraak van verwijderd op vrijdag 20 oktober 2006 om 20:09:
Dat laat ik me ventje dan wel doen...hij ook weer blij


whaha, mijn mannetje zit niet maar eens in het half jaar aan mn borsten hoor, die mag er wel iets vaker aan zitten ;) haha :lol:
laatste aanpassing