Partyflock
 
­ Nederland

Eye on the Future

anoniem gepubliceerd op
In 1995 beginnen de twee vrienden Alexander Koning en Michel Becks met het organiseren van feesten, en elf jaar later doen ze dit nog steeds met veel plezier. Met verschillende concepten op verschillende locaties in en rondom Haarlem hebben ze de stad met succes op de Nederlandse dance kaart gezet. Zaterdag 7 oktober neemt Eye on the future weer één van Nederlands mooiste party locaties in, de monumentale Lichtfabriek. Op deze bijzondere plek net buiten het pittoreske centrum zullen door middel van onvervalste house & techno de historische fundamenten weer getest gaan worden. Met in de grote Turbinehal gevestigde namen als Lucien Foort, Laidback Luke en Brian S, en in het intiemere Oliehuis de toekomstige Nederlandse dance top met dj’s als Mike Ravelli, KruH en Michael von L..

Als eerste is Lucien Foort van de partij. De drukbezette ‘Dreadman’ host tegenwoordig zijn eigen show Los op 3FM, brengt de ene na de andere klapper uit en heeft zijn eigen populaire maandelijkse clubavond SouthEnd House in zijn woonplaats Rotterdam. Dankzij een ‘ongelukje’ genaamd Quadrophonia brak hij ooit door waardoor hij tussen 1990 en 1994 de wereld heeft rond getoerd. Daarna was hij één van de eerste Nederlandse prog-jocks, maar zijn leven tussen bassdrum en hihat is nu veel gevarieerder en zijn draai-, produceer- en muziekstijl is niet meer in één muzikaal hokje te stoppen.

Daarnaast is Laidback Luke uitgenodigd. Deze 29jarige ‘Windmill Skils’ uit Hoofddorp leerde zo’n tien jaar geleden plaatjes maken dankzij de hulp van Dobre van The Goodmen. De komende tijd wil hij internationaal doorbreken, en hij werkt dan tegenwoordig ook vaak in de studio samen met de Zweedse topper Steve Angello met wie hij onlangs de dikke clubhit ‘Otherwize Then’ scoorde. Tevens trekt altijd een schone boxershort aan voordat hij achter de decks ’n efx plaatsneemt. Het is maar dat je het weet, you are Rocking with the Best!

Ook Brian S is van de partij. De goedlachse Amsterdamse Rush frontman heeft een drukke zomer achter de rug, met optredens op de FFWD Heineken Dance Parade #10, Solar weekend 2006, Extrema Outdoor, Fire! en het Free your mind festival. Samen met nieuwkomer Brad Tipp en muziekliefhebber Michel Becks zal hij ervoor zorgen dat het voor de dames (én heren) een raw, urban en sexy house avond wordt in de robuuste Turbinehal.

Het Oliehuis staat in het teken van de minimalistic house, techhouse en techno. House met een scherp randje dus, onder leiding van Alexander Koning die een back2back set gaat doen met zijn protégee en maatje Michael von L.. Woodstock69 resident Tino en Stalker lichtjockey en huis dj Mike Ravelli weten ook dondersgoed hoe zij een crowd moeten rocken. Als laatste kan je in deze zaal genieten van de sounds van KruH, volgens Laidback Luke ‘een terechte kruising tussen Remy en Benny Rodrigues’. Dat belooft muzikaal veel goeds dus voor zaterdagavond 7 oktober!

Meer info vind je op www.trancentral.nl, www.eyeonthefuture.nl en www.lichtfabriek.nl

10 opmerkingen

Zelfde datum als Awakenings ... :S
Uitspraak van Mills op maandag 18 september 2006 om 17:09:
Zelfde datum als Awakenings ...


en Hard Bass ;)
Uitspraak van MvB op dinsdag 19 september 2006 om 00:10:
en Hard Bass


niet vloeken hè! ;-)
Tino (Y)
 
Ben benieuwd! Lekker dichtbij iig ...we gaan lekker op de fiets! Zin in!!!
 
Uitspraak van MvB op dinsdag 19 september 2006 om 00:10:
Hard Bass


:|