Partyflock
 
­ Nederland

Las Vegas Delight – Seductive, Stunning & Stylish

gepubliceerd door , op
Las Vegas Delight – Seductive, Stunning & Stylish
15 september 2006
FeestLas Vegas delight · Seductive, stunning & stylish
Datumzaterdag 25 november 2006
WinactieLas Vegas delight actiegesloten
LocatieLexion
Op 25 November presenteert Anotherstage, Las Vegas delight at Lexion Venue in Westzaan. Een wervelend feest dat garant staat voor show, entertainment en ondeugende elementen. Showgirls, prachtige vrouwen en mooie mannen in de classy omgeving van Las Vegas. Speciaal voor deze avond wordt Lexion compleet omgetoverd tot de befaamde stad die bekend staat om zijn ongrijpbare sfeer, extravagante casino’s en nightclubs.

De muzikale preformers van deze avond zijn niemand minder dan Randy Katana, Artento Divini, DJ Tremenda, Santito en Dennis Christopher ondersteund door MC: Da Silva. Stuk voor stuk namen die geen verdere uitleg nodig hebben en garant staan voor een lange warme nacht vol opzwepende muziek waarop je niet stil kunt blijven staan.

Verder kun je behalve stunning showgirls en boy’s meerdere special suprise acts verwachten vol stijlvolle verleiding. Spanning en vermaak zoals je alleen kunt vermoeden op een plek vol Vegas Magie. Heerlijk relaxen op een van de prachtige loungebanken of even helemaal los gaan op de dansvloer of het private- podium. Het behoort allemaal tot de mogelijkheden. Het hoogtepunt van de avond moet nog een verrassing blijven maar je kunt er verzekerd van zijn dat het spraakmakend zal worden! Een zeer speciale gast zal acte de presence geven en de hosting gaan verzorgen.

Een spectaculaire avond vraagt om een spectaculaire dresscode. Waag eens een gokje en show off in shocking pink, stylish black & gorgeous gold compleet met veren en cowboy hoed! Een goed nageleefde dresscode maakt een feest nu eenmaal helemaal af en zet de juiste puntjes op de i. Gedeeltelijk is toegestaan. Kom verrassend voor de dag en wordt ster van de avond op een feest waar iedereen als een V.I.P. wordt behandeld, no extra costs there. Las Vegas delight belooft een feest te worden waarop je van alles kunt verwachten so watch out because nobody knows what might happen. Wees dus voorbereid op het onverwachte!

Wie deze zomer Liquid Dreamz - on the beach (by Anotherstage) heeft meebeleefd weet dat Anotherstage staat voor een stijlvolle, originele en decadente aanpak waarbij de bezoeker op zijn waarde wordt geschat. Dit heeft geresulteerd in een feest met een supersfeer en het juiste publiek, only party-minded loving people. Er is de organisatie veel aan gelegen haar gasten te verrassen en te verwennen met de juiste mix van ingrediënten waarbij veel aandacht wordt besteed aan de styling en het entertainment samen met een juiste dosis verleiding en natuurlijk een niet uit te vlakken line up met kanjers van DJ’s die zichzelf al vele malen ruimschoots hebben bewezen.

So please make a note in your agenda: 25th of November. Las Vegas delight. Lexion Venue – dit wordt een show die je niet mag missen! All ladies who stick to the dresscode free entrance before 23.30 Be ready for the press! It is ok to be naughty but never forget you are a star! Voor meer info check the website: www.lasvegasdelight.nl

Een tip voor degenen die problemen hebben met het uitzoeken van een outfit: Club wear heeft speciaal voor dit feest een nieuwe collectie ingekocht en daarmee zijn alle mogelijke styling-problems in één keer opgelost. Alle bezoekers van Las Vegas delight krijgen bovendien 10% korting op de verkoopprijs.

11 opmerkingen

 
Dit feest is 1 van de weinige waar we echt naar uit zien.

Naast deze super line-up denken we ook een supersfeer te vinden.
laatste aanpassing
 
Werkzaam bij 2dj2 Events
Artiest Tremenda
Yeah digger !! wij zijn erbij geweest laatste keer en hebben t mogen ervaren, wij weten al dat deze organisatie weet hoe ze een feest moeten geven, steekwoorden die zeker op Las Vegas Delight van toepassing zullen zijn o.a. orginaliteit, intimiteit, ongewdongen sfeer, verassingselement,kortom de bezoekers worden verwend en krijgen waar voor hun geld, ik kan alleen maar zeggen kom kijken en ervaren, hoe het is om in een other stage te zijn !!

groetjes, gianni .
Ik ben er dit keer zeker bij! :cheer:
Ik natuurlijk ook! ;) we gaan er iets moois van maken :cheer: zin in!!!
Artiest {SHOWLIST artist 28895, 99774, 160233}
:bounce: aanwezig!!! :bounce:
 
Dus kom je in de showroom leuke kleding kopen voor het feest, krijg jij 10% korting!!!!
Voor meer info kun je kijken op mijn webshop op http://www.club-wear.nl
Werkzaam bij Anotherstage
Dresscode is aangepast naar: Roze/Goud/Zwart Partly allowed! ;) al mogen de cowboyhoeden en veren natuurlijk ook ;) :bounce:
 
Heeeeee natuurlijk komen wij ook!
Super DJ's, de hele avond weer lekker dansen!

Leuke dresscode :)

Wij kijken er ook echt naar uit! Wordt super feest!
 
(Y) feest en (Y) dj's! :woep: