Partyflock
 
­ Nederland

Donkey Rollin’ Euphoria!

gepubliceerd door , op
Donkey Rollin’ Euphoria!
13 september 2006
FeestEuphoria · Serious excitement marked by extraordinary happiness
Datumzaterdag 16 september 2006
Locatie013 Site
Terwijl de mailbox volstroomt met persaanvragen en de telefoon van popcentrum 013 roodgloeiend staat, wordt er achter de schermen keihard gewerkt aan de laatste voorbereidingen voor de jongste editie van Euphoria. Dat het jump en hardstyle feest in de steigers staat, is inmiddels wel duidelijk! Wat zouden de Donkey Rollers dit keer weer in petto hebben? Eén ding is zeker, aan hun aanstaande act ging een intensieve voorbereiding vooraf! En wat zou er dit keer weer voor spectaculair decor zijn bedacht? In ieder geval zal deze keer een laser de 013 van voor tot achter doorkruisen, om maar alvast 'n tipje van de sluier te lichten.

Ook het vermelden waard, is het feit dat dit het eerste Donkey Rollers optreden zal zijn in hun eigen provincie, Noord-Brabant! Voor slechts 15 euro, zowel in de voor- als deurverkoop, maak je deel uit van dit optreden. Voor deze gelegenheid hebben we hen een aantal vragen voorgelegd, waarbij we deze verrassende antwoorden kregen.

Donkey Rollers is niet echt 'n doorsnee naam, wat is de achterliggende gedachte van deze naam? Donkey Rollers: “Tja, das weer echt 1 van onze kromme gedachtekronkels geweest. Met name Raoul (DJ Zany) heeft hier nogal een handje van weg. Donkey Rollers is een combinatie van dingen waar we van houden. Rollers komt van Rollercoasters, achtbanen. En een ander ding waar we van houden isgamen”. En een classic game is Donkey Kong. Die 2 dingen bij elkaar vormden Donkey Rollers”.

Jullie zijn alle 3 reeds "Euphoria-ontmaagd", nu staat er 'n exclusief optreden Donkey Rollers op de planning. Normaal gesproken is deze live-act alleen te bewonderen op de grotere evenementen, wat maakt 013 voor jullie de ideale locatie voor jullie optreden? Donkey Rollers: “013 is een hele mooie locatie, en ook qua geluid erg oké. Het grote podium bevalt ons ook wel, want we houden wel van wat bewegingsvrijheid. Verder is het mooi dat de zaal trapsgewijs oploopt van voor naar achter, zodat je vanaf het podium een heel mooi uitzicht hebt over het publiek. Ziet er heel kolossaal en vol uit en das gewoon leuk om voor op te treden!

Natuurlijk zullen de Donkey Rollers niet het enige optreden van deze avond zijn. Naast de resident, DJ Leep, die nog aan het bijkomen is van zijn early hardstyle set op Q-Base, zullen anderhalf jaar na dato (de eerste editie van Euphoria) ook Lady Dana en Ruthless terugkeren naar Tilburg. Ook MC Villain is er weer bij. Bij de editie van januari was hij nog onze gastheer. Zijn optreden was toen van een dusdanig niveau dat we besloten hebben dat hij ditmaal de aangewezen man is voor de vocale ondersteuning van deze editie van Euphoria.

Euphoria zal worden afgesloten door ’n nieuw gezicht. Niemand minder dan Tatanka zal voor een waardig einde gaan zorgen! Na zijn knallende sets op o.a. Hardbass en Decibel, en een verse productie in aantocht in samenwerking met DJ Zany, vonden wij het tijd om hem aan het Tilburgse publiek voor te stellen.

Onlangs sprak Technoboy in een interview op Partyflock erg lovende woorden over zijn landgenoot. Hij zei dat Tatanka zou ontpoppen tot de nieuwste ster in hardstyle land. Hoe denkt hij hier zelf over? Tatanka: “I'm really glad about these words said about me from Technoboy. He's a dj/producer who gets respect concerning what he did and what he's actually doing for our scene. Rising star? I don't know that but I'll go on giving my 100% on my productions such as on my livesets. That's for sure!

45 opmerkingen

Artiest {SHOWLIST artist 54842, 33634, 1488}
Aanwezig! :d

Leuke titel trouwens.. ;-)
Werkzaam bij Haelen.tk
Artiest Mass-E
idd leuke titel

ziet er nice uit maar helaas dit keer kan ik er niet zijn :(
hoop dat ze beter geluid hebben dan zaterdag whahahah :D maar kan niet anders... wel vet feestje... maar waarom nou daar :( veel te ver :D
Nu is ie wel goed :)
Eerst ging t over de Brabant Hallen :O;)

Wordt zeker wel vet :D
Eindelijk een keer laser @ Euphoria :P
whaha 1x euphoria meegemaakt maar nooit meer hoor :) wat n boutlokatie...met al die traptreden e.d. En dan nog niet gesproken over de wachttijden buiten, bahbah. Neen geen Euphoria meer.
ziet er weer veel belovend uit, kasper succes whit your party ;)
laatste aanpassing
 
Artiest Da Hustla
Mania (Y)
zker aanwezig en zin in :D:D
 
iedereen... helemaal los
Artiest {SHOWLIST artist 32309, 44281}
DJ Leep, die nog aan het bijkomen is van Q-Base


:O :bier:
Uitspraak van :woep:Swift:woep: op woensdag 13 september 2006 om 21:06:
whaha 1x euphoria meegemaakt maar nooit meer hoor wat n boutlokatie...met al die traptreden e.d. En dan nog niet gesproken over de wachttijden buiten, bahbah. Neen geen Euphoria meer.


Als er iets relaxt is, zijn t die traptreden wel :P
Heerlijk uitzicht van bovenaf..
zeker weten aanwezig :bier:
Ja, deze editie laat ik dus mooi niet aan m'n neus voorbij gaan!
Die trappen geven juist een speciaal tintje aan de locatie :)
Beste Line-up tot nu toe van alle eerdere edities!(y) :yes:
zeker weer aanwezig :jaja:
Aanwezig :jaja: vanuit Zuid-Limburg B)
Prachtig feestje.. moet um helaas missen...
 
Tatanka :)
Leuke line up hoor :D:D:D

Tatanka
Donkey Rollers

:respect:
 
“Tja, das weer echt 1 van onze kromme gedachtekronkels geweest. Met name Raoul (DJ Zany) heeft hier nogal een handje van weg.

Wat een verassing...;)
Kromme gedachtes?? Wa dacht je van gewoon slap lullen :9
laatste aanpassing
Van god los ;)
jezus waarom moet het nou weer helemaal in Tilburg zijn... :S de echte partygangers zitten toch meer in het Noord-Westen van het land :P
laatste aanpassing
Zo'n mooi feestje en zo dicht bij... kan ik niet missen!!
Uitspraak van :woep:Swift:woep: op woensdag 13 september 2006 om 21:06:
over de wachttijden buiten

Vorige keer konden we zo doorlopen :/

Nja heb er iig zin in
Ben ik zeker wel aanwezig:P

lkkr dichtbij haha:D
gaat helemaal goedkomen zaterdag :D
zin innnn :bier:
Cker Wir Na Toe Kaarten Al Ligge...Alwir Veur De 5e X Mar Ja Das Logisch Is Paar Honderd Meter Lopen :d
jammer maar helaas gaat dit aan mijn neus voorbij.
Had er zeker bij willen zijn!
Uitspraak van 013 op donderdag 14 september 2006 om 08:05:
Die trappen geven juist een speciaal tintje aan de locatie


misschien zie jij t zo, maar ik zie t als iets irritants omdat je 2 kleine stapjes kan zetten en dan moet je alweer naar de volgende tree, kortom geen dansruimte daar.
eerst lekker skieen met Ruudje en dan de avond door beuken :bounce: Wordt weer lekker spierpijn the day after ;)
hoe laat draaien ze :p

Heb kaartje binnen lekker :bier: en :smoke:

:D
 
Ik vind de trappen in de 013 ook zo maar irritant...maar ben zeeeeker aanwezig, kaartje is in the pocket! Donkey Rollerssssss :bounce: :D
:cheer:


Whoeeeiii heb er zin in! :bier:
Uitspraak van actief op vrijdag 15 september 2006 om 10:24:
Ik vind de trappen in de 013 ook zo maar irritant

Mjah kunje opzich best hard op je bek gaan jah(ervaring)O:) Maar da mag de pret nie drukken!!
Heb er weer zin in, gaat helemaal goedkomen weer:D
 
wachttijden? ik heb echt nog nooit hoeven wachten daar, maar dat komt ook wel omdat we natuurlijk niet het leukste van het feest willen missen en dus om tien uur binnen willen zijn.

Vanavond weer in ieder geval.
Uitspraak van verwijderd op zaterdag 16 september 2006 om 15:48:
wachttijden? ik heb echt nog nooit hoeven wachten daar, maar dat komt ook wel omdat we natuurlijk niet het leukste van het feest willen missen en dus om tien uur binnen willen zijn.

Vanavond weer in ieder geval.

haha optijd binnen zijn wilde wij vorige keer ook .. toen waren ze nog met die klote voorbereiding bezig .. waren tegen half 11 pas binnen :S hopen dat t dit keer beter is
 
Zeker aanwezig !! :bounce:
ben benieuwd :D
Vorige keer vieze tegenvaller.. Maar deze line up is werkelijk fantastisch

Maargoed, locatie blijft zwaar bout. Wel lekker dichtbij, maar met die tiefustrappen kun je toch niet losgaan! Lekker naar Headliner zometeen.