Partyflock
 

LOS - Indoor at the beach

gepubliceerd door , op
LOS - Indoor at the beach
13 september 2006
FeestLos · Indoor at the beach
Datumzaterdag 30 september 2006
LocatieSunday's Noorderstrand
De zomer is nog niet voorbij! Na wederom een super geslaagde, uitverkochte editie van Los in het Paard waar de schoentjes niet meer los kwamen van de dansvloer zullen we nog eenmaal Scheveningen laten shaken. Met deze laatste editie van Los op het strand op zaterdag 30 september 2006 halen we het uiterste uit de zomer voordat die sobere bibbermaanden weer voor de deur staan. Sidney Samson, Fetish Verdi, Lucien Foort en Laidback Luke zullen samen met Soulfonic Source, aka Monotony en Sofie Alba, met hun sounds zorgen voor het ultieme zomergevoel en DE laatste Los knaller van het strand seizoen, zorg dat je erbij bent!

Deze avond belooft dus weer een spektakel te worden. Wat is er nu mooier om in eigen land aan de kust te worden verwend met een avondje Los, 6 top deejays, heerlijke cocktails, zee, strand en fashion! Dit is bij uitstek dé club avond waarbij het allemaal draait om het pure funky housegevoel. Volgens de kenners mag Los zich dan ook zonder enige schaamte bij het rijtje Rush, Sneakers & Hed Kandi scharen. Weer een reden om deze avond niet te missen! De volgende Los is pas weer 10 november 2006 in het Paard. Dan met 2 zalen en een geweldige line up!

Sidney Samson is een nieuw gezicht op Los, maar zeker niet onbekend! Hij is al ruim 10 jaar bezig en gegroeid van een R&B/hiphop dj in locale tentjes naar de resident dj van Excellent nights in The Matrixx met zijn eigen groovy, funky, latin house sounds. Met zijn hits ‘Nobody move’ en ‘Rock this’ heeft hij zijn naam gevestigd en draait hij nu door het hele land. Mis hem niet, 30 september, Los, indoor at the beach.

Om het weer niet de overhand te geven zal er een extra tent worden geplaatst. Op deze manier kan Los te allen tijde doorgang krijgen en zijn we niet afhankelijk van de weersomstandigheden. Als je er zeker van wilt zijn dat je bij dit spectaculaire feest aanwezig kunt zijn kun je het beste je kaartje in de voorverkoop halen. De voorverkoop is begonnen! Dus ren snel naar Funkie House, Schoolstraat 35 te Den Haag. Of surf naar www.beep.nl

1 opmerking

 
sidney id de beste house- producer sinds tijden!! sidney rules!