Partyflock
 
­ Nederland

Night of the Proms XXXII in De Waakzaamheid

gepubliceerd door , op
Sommige feesten zijn te leuk en te origineel om vaak te organiseren. Daarom hebben Chemistry en CluBBack een half jaartje gewacht met de volgende editie van het sinds 1991 succesvolle Night of the Proms.

Het was een geweldige 31e editie met Marcello en Dimitri afgelopen maart. Een uitverkocht huis, een superpubliek, een topsfeer, veel oude bekenden en De House Classics! Na een afwezigheid van 12 jaar was Night of the Proms in De De Waakzaamheid nog steeds een verschrikkelijk gezellig feest.

Chemistry en CluBBack hebben om deze reden een nieuwe datum geprikt voor de 32e aflevering en wel op zaterdag 30 september. Ook deze keer staan er weer 2 DJ’S die ook ‘back in the days’ op Night of the Proms gestaan hebben, Marcello en Remy.

Marcello hoort bij Night of the Proms want hij is in 1990 de medebedenker van dit feest geweest en ook jaren lang Resident Dj op de zaterdagavond in De Waak. Zeer gelukkig is de organisatie met het bevestigen van DJ Remy. “In principe doe ik geen houseclassics meer” was het antwoord van Remy op het verzoek om te komen draaien op de volgende editie van Night of the Proms. Maar na het horen van het voor hem vertrouwde concept en de positieve berichten van de vorige editie ging Remy snel overstag en bevestigde hij 30 september. Remy heeft namelijk op vele edities van NOTP gedraaid en dus voor de organisatie reden genoeg om deze internationale DJ te boeken. Ongeveer 15 jaar terug stond hij ook vaak met Marcello op de flyer voor dit feest en ook daarom wilde daarom graag langskomen om all night long met Marcello nog een keer een vette “way back” avond neer te zetten. All night long is ook de kracht van Night of the Proms, geen setje van anderhalf uur maar de hele avond de tijd om het publiek te vermaken zonder dat er een heel peloton aan dj’s staat te wachten om alle hits in deze tijd te proppen.

Naast deze twee dj’s komt er nog een man langs en deze Special Guest Dj kun je het beste omschrijven van het boegbeeld van de House in De Waakzaamheid. Zijn naam? Eng Bo Kho. Misschien niet bekend bij het grote publiek maar zeker wel bij de wat oudere bezoekers van de Waakzaamheid (en de Roxy). En Bo Kho was de Dj (samen met Eddy de Clercq) die eind jaren 80 de House in De Waakzaamheid heeft geïntroduceerd. Mede dankzij zijn inspanningen stond de Waakzaamheid in het zelfde rijtje als de Roxy en de IT. Hij draaide er van 1987 tot 1993 en het is dus 13 jaar geleden dat hij voor het laatst aanwezig was in De Waak. Een gedenkwaardig moment dus om na al die tijd weer eens te mogen draaien in “je eigen House”.

Wat Night of the Proms zo origineel maakt ten opzichte van andere House Classics feesten is de locatie, De De Waakzaamheid. Het wordt namelijk gehouden in dezelfde locatie als begin jaren 90 en niet in een hypermoderne club en dat maakt de sfeer! In de De Waakzaamheid worden tegenwoordig over het algemeen andere stijlen muziek gedraaid maar met de muziek, dj’s en aankleding uit de hoogtijdagen uit de Waak waan je jezelf weer even 15 jaar terug in de tijd en lijkt het of er niets veranderd is. Hierdoor wordt het ook echt een geslaagde mix van jong en oud. Een reünie van heel veel oud bezoekers en de iets jongeren die wel eens willen meemaken hoe het er begin jaren 90 aan toe ging in De De Waakzaamheid.

Kaarten zijn te verkrijgen in de voorverkoop voor €. 15,00 en een kaartje aan de deur, als die er dan nog zijn gaat €. 20,00 kosten. Wil je meer info of het filmpje en de foto’s bekijken van de laatste Night of the Proms, kijk dan op www.chemistry.nl of www.clubback.nl.

10 opmerkingen

Naam van het feest doet me denken aan een totaal ander soort muziek :P
Klinkt anders wel lekker! ;)

Lekker classics!! :jaja: :jaja: :jaja:
Aanwezig!!!!
vorige keer was het geweldig; ook zeker weer aanwezig
ik zou maar zorgen dat je kaartje snel in the pocket is want vorige keer stonden er drang hekken en was t helemaal uitverkocht!!!!

overigens errug gezellig!!!

have fun!!!
 
Artiest NTT
Kaartjes in de pocket! :D
 
Snap nog niet waarom je 20 euries moet neerleggen voor een feest met 2 dj's, of mis ik info?
Uitspraak van verwijderd op donderdag 21 september 2006 om 19:27:
Snap nog niet waarom je 20 euries moet neerleggen voor een feest met 2 dj's, of mis ik info?


Ten eerste moet je niets, ten tweede zijn het 3 dj's als je goed leest en ten derde had je in de voorverkoop al voor €. 15,00 klaar kunnen zijn.
En tot slot, in 1993 kostte dit feest meestal F. 25,00, en nu 13 jaar later met alle prijsstijgingen omgerekend F. 33,00.
Valt best mee allemaal toch?
Ik ben er klaar voor!!! En ik heb er zin in!!!