Partyflock
 
­ Nederland

Ignition - The 10th Edition: Tribute to 4 years of Igniton!

gepubliceerd door , op
Ignition - The 10th  Edition: Tribute to 4 years of Igniton!
8 september 2006
FeestIgnition · The 10th Edition
Datumzaterdag 30 september 2006
LocatieSchalm
Wat in 2002 startte als een klein gezellig feestje in een lokale discotheek, veranderde al snel in een van de toonaangevende feesten van de regio. Nu 4 jaar en 9 edities later is het tijd om dit succes te vieren! Voor deze gelegenheid zal een zeer exclusieve locatie getransformeerd worden en in het teken komen te staan van deze 10de editie: Theater de Schalm in Veldhoven.

Op deze locatie zal Double You Events de verjaardag van Ignition vieren voor een select gezelschap van 1500 personen, allen 18 jaar en ouder. 22 artiesten zullen verdeeld over 2 area’s hun sounds ten gehore brengen.

Double You Events zal flink uitpakken met internationale top DJ’s afgewisseld met regionale talenten.Dit gecombineerd met een gigantische licht/laser en specialeffects-show en heel veel entertainment zal voor een avond moeten gaan zorgen, die je nooit zal vergeten!

Area 1 The Theatre - Main Area
Wat normaal gesproken dienst doet als theaterzaal, zal dit keer de main area worden van Ignition. De stoelen zullen eruit gehaald worden, de zaal zal hierdoor in zijn geheel gelijkvloers worden en de nodige decoratie zal zorgen voor een fantastische belevenis. Maar het belangrijkste van de avond zijn natuurlijk de artiesten die het publiek zullen vermaken!

In de main area zullen de muziekstijlen Hardstyle, Jump en Oldschool centraal staan en deze stijlen zullen vertegenwoordigd worden door niemand anders dan onze Veldhovense held DJ Zany, het altijd gestoorde duo Deepack en de Brabantse mixkoning; DJ Vince. Maar natuurlijk kunnen de regionale helden hier niet ontbreken. Dr Static & JK, Tony & Nagoom, John Harrington & Tecknoiz, SP & Freeze zullen de overgebleven tijd invullen.

Als klap op de vuurpijl zal er een eerbetoon aan de afgelopen 4 jaar Ignition zijn, door het Ignition DJ Team. Dit team is speciaal voor deze gelegenheid bij elkaar gebracht en bestaat uit de oude resident DJ’s; Daan & Rob-B en de residents van de nieuwe orde: Leep, Dusk en Dr Static. Samen zullen zij het publiek meenemen op een reis door de muzikale geschiedenis van 10 edities van Ignition. Verwacht veel spektakel, show en de allervetste platen van de laatste jaren! Het geheel zal ondersteund worden door MC DV8.

Area 2 The Foyer – Daniel June & Friends
De verf van de geheel vernieuwde foyer van theater de Schalm is nog maar net droog en het mag al meteen decor staan voor het grootste evenement dat de locatie ooit heeft mogen waarborgen. De tweede zaal zal in het teken komen te staan van de stijlen Groove / Elektro tot Trance / Techtrance / Techno en Hardtrance.

De programmering van deze zaal is uit handen gegeven aan Daniel June. De selectie die Daniel June heeft gemaakt voor zijn area, bestaat onder andere uit Ron van den Beuken! Afgelopen 2 jaar scoorde hij maar liefst 6 Dance-Smash-Hits en mede daardoor vele optredens over heel de wereld.

Ook Jesselyn, Daniel June’s vriendin zal van de partij zijn. Door de tracks die ze geproduceerd heeft (Tonka, Omnia en natuurlijk Flora & Fauna in samenwerking met Marcel Woods) wist ook zij al vele optredens in het binnen- en buitenland te scoren, waaronder afgelopen zomer op Decibel Outdoor.

Ook de Ignition residents Leep & Dusk kunnen in deze zaal niet ontbreken. Waar ze een aantal jaar geleden nog de jumpzaal op Ignition plat draaiden, staan ze nu dus in de rustige zaal geprogrammeerd. Een teken dat de jongens zich nu meer focussen op de wat rustigere stijlen, dan op het stevige beukwerk.

DJ Francois, natuurlijk bekend van afterclub Zino, mag niet in dit rijtje ontbreken. Daniel June ontmoette hem in zijn periode als resident in de Atmoz. Sindsdien zijn ze contact blijven houden, reden genoeg om DJ Francois ook een plek te gunnen in zaal twee. DJ 'N'Atty, Pascal Feliz en Jowan maken het rijtje compleet in de foyer.

De voorverkoop van Ignition is reeds gestart, de eerste kaarten vliegen de deur uit en de organisatie adviseert de bezoekers snel hun kaartje in de voorverkoop te kopen. Waren er in het verleden nog 2500 kaarten beschikbaar, ditmaal zullen het er slechts 1500 zijn! En let op, minimum leeftijd is 18 jaar, legitimatie verplicht!

34 opmerkingen

Wordt vet! Zeker aanwezig op deze nieuwe locatie. Wel snel kaartjes halen als er maar 1500 beschikbaar zijn!
wie heeft dit geschreven? Supergoed man!

;)
Artiest {SHOWLIST artist 2127, 2438, 122657}
Uitspraak van Pieter Lepelaars op vrijdag 8 september 2006 om 10:34:
wie heeft dit geschreven? Supergoed man!


prima, alleen jears? ;)
:cheer: lekker hendig zo dichtbij een superfeest!
Moet er weer verplicht heen :bounce:
 
Artiest {SHOWLIST artist 63528, 39001, 17459}
Uitspraak van MC DV8 op vrijdag 8 september 2006 om 11:59:
prima, alleen jears?


op zun braengels
Altijd al n keer naar Ignition gewild, mare.. is de lokatie iets dan..?
Uitspraak van :woep:Swift:woep: op vrijdag 8 september 2006 om 16:24:
is de lokatie iets dan..?

dat vraagt iedereen zich af :D
 
Tja dat krijg je als je een dissecties persoon een nieuwsbericht laat typen en dat na laat kijken door een B-artiest.. ;)

Volgende keer toch maar weer een journalist/Mc vragen.. :D
Uitspraak van verwijderd op vrijdag 8 september 2006 om 19:40:
Tja dat krijg je als je een dissecties persoon een nieuwsbericht laat typen en dat na laat kijken door een B-artiest..


dissecties??? ;)
Peter,
kan deze ook even worden nagekeken op spelfouten


http://partyflock.nl/news/7358.html

alvast bedankt
 
Lesdicties bedoel ik... :D
 
Of is het toch dyslecties?

;)
Uitspraak van verwijderd op vrijdag 8 september 2006 om 19:40:
Volgende keer toch maar weer een journalist/Mc vragen..

MC Okniks schijnt wel een goeie te zijn ;)
Artiest {SHOWLIST artist 22023, 42309}
Uitspraak van Thom-ass [Neetjur Wan 2002 - 2010] op zaterdag 9 september 2006 om 09:53:
MC Okniks schijnt wel een goeie te zijn


Zeker weten ja dirk alvast suc6 en dit gaat zeker goed komen ben er zeker!
laatste aanpassing
Ignition = (y)

Zijn er weer gast-optredens te verwachten van leden van de raad van elf of iets dergelijks?
Double You:respect: Vet feestjuh
't begient al een bietje te kriebelen....
schalm in veldhoven...beter ken ik eindelijk is een x echt naar huis kruipen haha.zin in .
als we kaarten kunne krijgen zijn we r zekerzz weer bij...
 
Ignition altijd goeie feeskes dus deze jonge is weer van de partij he ;)
shit gek.. 1 ding snap ik niet donkeyrollers in da house maar niet samen !! zeker jammer !
 
Wat niet is kan nog komen R.uud... ;)
 
Artiest {SHOWLIST artist 170229, 32171}
Amai dit lijkt mijn een plezante n'avond te worden!
kaartjes zijn in the pocket!
laten we hope dat zany jowan dv8 zoiets hebbe van laten we wat met zen alle gaan doen donkey rollers ofzo dat zou de hele avond nog beter doen . ;)
oh oh ruben met zijn grapjes....
Uitspraak van -Senders op zaterdag 23 september 2006 om 20:13:
laten we hope dat zany jowan dv8 zoiets hebbe van laten we wat met zen alle gaan doen donkey rollers ofzo dat zou de hele avond nog beter doen .


Idd... zou wel vet zijn :P