Partyflock
 
­ Nederland

Mono’s zinderende nazomer

gepubliceerd door , op
Mono’s zinderende nazomer
5 september 2006
Toen Mono begin juni neerstreek in de 11, was de zomer pas net begonnen. De hittegolf die maandenlang over Nederland piekte die avond al vroeg met het zorgvuldige opwarmwerk van Mesjokke DJ’s, de innemende liveset van Audio Werner en de knallende afsluit-back-to-backer van Lauhaus en Boris Werner. Het geheel smaakte naar meer... Daarom brengt Mono op zaterdag 9 september de onvergetelijk zwoele zomer van 2006 tot een zinderend hoogtepunt, met muzikaal vuurwerk van niemand minder dan Lauhaus, Melchior Project en Mesjokke.

Thomas Melchior aka. Melchior Project aka. Ohm aka. Soul Capsule aka. Sunpeople... Als je hem niet kent van zijn hit ‘Solomon’s Prayer’ op Cadenza (samen met ons aller Luciano), dan toch zeker van zijn karakteristieke minimale housegrooves die op labels als Playhouse en Perlon verschenen. Melchior is in Berlijn al jaren een begrip, maar hij heeft nog maar zelden op Nederlandse bodem gestaan. En dat terwijl hij toch één van de meest enerverende en vernieuwende artiesten uit de legendarische Perlon-stal is. Minimale house heeft nog nooit zo sexy geklonken...

Mokum, houd je dochters binnen! Mesjokke is bezig aan een niets ontziende opmars door het Nederlandse clubcircuit en vanavond is Amsterdam aan de beurt. Wat dit voorjaar begon als een gelegenheidsduo bestaande uit Brent Roozendaal en Mono-resident Aron Friedman is inmiddels van de Spaanse kusten tot ver in de Achterhoek een begrip. Want betreft het nu de Moog in Barcelona of de Amsterdamse 11... het beruchtste dj-team sinds Bas en Ram krijgt met haar unieke crackhouse-anthems iedere zaal op de knieën. En om dat te bewijzen sluiten Mesjokke DJ’s dit keer de boel af.

Mono-godfather en resident van het eerste uur Lauhaus warmt op met de gedegen technoflow die we van hem gewend zijn. Na zevenduizend man peaktime in de Bravotent op Lowlands is de 11 natuurlijk een peuleschil, maar dat weerhoudt Lauhaus er niet van zijn vakmanschap ook vanavond hoogtij te laten vieren. En laten we wel wezen... Polders eerste Intacto-release was niet voor niets na een maand uitverkocht – Lauhaus heeft het nu eenmaal in zijn vingers.

Maar Mono zou Mono niet zijn zonder de gebruikelijke knipoog. Daarom wordt een prijsvraag uitgeschreven voor de beste kleurplaat, die gemaakt kan worden in de speciaal daarvoor aangewezen kleurplaat-area. “Kleur je leven met Mono” is immers het motto. Dus voor een ieder die een fleurige Indian Summer boven herfstige grijstinten verkiest is Mono op vrijdag 9 september the place to be!

Voor degenen die om 4 uur nog niet naar huis willen is er de mogelijkheid om voor een gereduceerd tarief van 10 euro een bezoek te brengen aan de berlin underground party in de ITW (NDSM). Daar zal nog tot diep in de ochtend worden doorgefeest.

3 opmerkingen

 
harde party ik zie het al! ben erbij denk'k
Die Mesjokke Dj's....ze zijn wel een beetje gek :D