Partyflock
 
­ Nederland

Intuition Invites at Club Poema

anoniem gepubliceerd op
Met een uiterst positief gevoel, neemt Intuition Recordings langzaam afscheid van de wisselvallige zomer van 2006. Met de succesvolle evenementen United in trance, de Intuition FFWD Afterparty en het magistrale Intuition bewees Intuition Recordings wederom dat trance én zomer een gouden combinatie is. Ondanks de fantastische zomer, wordt er inmiddels weer volop vooruit gekeken en met gepaste trots organiseert Intuition Recordings dan ook op Zaterdag 7 Oktober 2006 een compleet nieuw concept, genaamd Intuition invites.

Op Zaterdag 7 Oktober 2006 zal de eerste editie van Intuition invites plaatsvinden in de intieme Club Poema RAW te Utrecht, die door velen geroemd wordt als één van de meest attractieve lokaties van Nederland. In Club Poema RAW zal Intuition Recordings wederom het onderste uit de kan halen, om het aanwezige publiek te trakteren op een schitterend geheel dat aangevoerd wordt door de klanken van de krachtige line-up. Uiteraard zal Club Poema RAW aangekleed worden, geheel in Intuition-stijl en zal Intuition Recordings ook op visueel gebied weer het nodige in petto hebben. Wat precies? Dat moet men zelf ervaren tijdens Intuition invites!

Na de overweldigende reacties op het bezoek van Steve "The Thrillseekers” Helstrip tijdens de eerste United in trance in 2005, was het overduidelijk: The Thrillseekers moeten terug naar Nederland! Intuition Recordings is in dan ook ontzettend in zijn nopjes met de terugkeer van deze grootheid. Jon O'Bir is de tweede grote naam tijdens Intuition invites, en heeft ook ruim zijn sporen verdiend in de trancescene. Toch blijft het een opmerkelijk feit dat Jon niet vaak te zien is in Nederland. Na twee jaar absentie in Nederland, moest Intuition Recordings deze ondergewaardeerde topper wel uitnodigen voor Intuition invites. Mis deze unieke kans op zaterdag 7 Oktober in de Utrechtse club Poema RAW dus niet!

Wat heeft Intuition Recordings de bezoekers van Intuition invites nog meer te bieden qua muzikaal aanbod? Om te beginnen twee toppers in spé en om de boel nog iets interessanter te maken gaan deze twee heren een back2back-sessie met elkaar aan. Galen Behr vs. Thomas Bronzwaer wordt op voorhand een “once in a lifetime”-ervaring en Intuition Recordings is dan ook ontzettend verheugd om de primeur van deze battle in handen te hebben. Uiteraard is er ook op dit evenement van Intuition Recordings weer plek voor vers DJ-bloed. Deze keer is het de eer aan Tom S om, in zijn hometown Utrecht, zijn passie voor trance te delen met het publiek. Met optredens tijdens Playground en Incredible bewees Tom S reeds in het verleden dat het een DJ is waarmee iedereen in de toekomst rekening moet houden.

Is nu alles compleet voor Intuition invites? Nou...nee! Als slagroom op het toetje presenteert Intuition Recordings uiteraard nog de labelchef himself, namelijk Menno de Jong! Menno de Jong is het levende uithangbord van Intuition Recordings en uiteraard zal Menno de ware Intuition-sound weer voorschotelen aan het aanwezige publiek in Club Poema RAW.

Intuition invites YOU!
Uiteraard is iedereen die trance een warm hart toedraagt van harte uitgenodigd voor Intuition invites. Zoals men misschien al gewend is, biedt Intuition Recordings kwaliteit aan voor een zachte prijs. Tickets zijn te verkrijgen voor Euro 10,= per stuk in de voorverkoop, maar let op! Er zijn slechts 500 tickets verkrijgbaar via de exclusieve présale. Hoe kom je dan aan zo’n ticket? Héél simpel! Surf naar de site van Intuition Recordings en vervolgens klik je links op “Tickets”. Vervolgens wordt men in vijf stappen door de procedure heen geloodst.

24 opmerkingen

Wow.... weer een mooi feestje!
En dus zeker aanwezig..... :woep:
Zeker verplichte kost :9
kaartje net via de website i.s.m. iDeal besteld!! :D
zeker van iDeal ?
of je dealt gewoon?
Hej Stevie Helstrip is er eindelijk weer..

present dus :)
zin erin :)
 
Werkzaam bij {SHOWLIST organization 1762, 1736}
Artiest Just-D
ook aanwezig :D
 
Als Thomas Bronzwaer en Menno de Jong in een line up staan, ben ik de laatste die wegblijft. Aanwezig!
laatste aanpassing
Kaartjes al besteld :D:D:D:D Wordt een vet feestje :)
Aanwezig, kaart al binnen! :cheer:
helaas dezelfde dag als Awakenings anders was ik hier zeker bij geweest!!
Artiest {SHOWLIST artist 20568, 35871}
*meldt* :yes:

Heb er zin in!
Als Tom-S in de line-up staat, ben ik er ook bij. Ik heb m op de nature one camping party horen knallen, zeker de moeite waard!
Artiest Tom S
Uitspraak van Rieno op zaterdag 9 september 2006 om 21:40:
Als Tom-S in de line-up staat, ben ik er ook bij. Ik heb m op de nature one camping party horen knallen, zeker de moeite waard!


Woei!
 
wordt weer een vet feestje!!!!
Heb net kaartjes gekocht! Ben wel weer toe aan wat beweging :-) Bloesem, Dreet en Dr. Göbb, tot gauw!!!!!!
Kaartje ook net besteld! Heb er zin in! :D.
Zo hopla....de kaartjes zijn binnen....ik zeg het feestje kan begingen!!
Hoop dat het net zo space wordt als in Scheveningen!!!
##@@!!!!****Godver!!! dat rijmt...
Bas.