Partyflock
 
­ Nederland

Dominatrix

gepubliceerd door , op
Dominatrix
18 juli 2006
FeestDominatrix · Queen of the fetish scene Site
Datumzaterdag 2 december 2006
WinactieDominatrix actiegesloten
LocatieMaasgebouw
Opnieuw is Cosmic Events erin geslaagd een unieke locatie voor Dominatrix, Queen of the fetish scene, te vinden. Een locatie waar nog niet eerder een fetish feest werd gegeven. Eerder vond Dominatrix al plaats in de catacomben onder het stadhuis van Utrecht. Ook deze keer weer een bijzondere locatie, 2 december 2006 zal Dominatrix plaats vinden in het Galgenwaard. Het Galgenwaard is gelegen aan de oostrand van Utrecht en eenvoudig bereikbaar vanaf de snelweg. Ook is er ruime parkeergelegenheid, waardoor je nooit ver hoeft te lopen naar de ingang.

Deze editie heeft 3 dance area's, de main heeft een progressive/deep house sound, met oa D-Jason, Joy de la Rosa en Jeff Bennett die ook voor deze Dominatrix speciaal uit Noorwegen zal overkomen. De Darkroom Rituals area is herkenbaar aan de stevige sound van Miss Djackie, Da Dominator & Spider. Nieuw deze editie is area 3, the Underworld, welke letterlijk onder de andere zalen zit, hier zullen de sound van de EBM Cybergothic en Industrial ten gehore gebracht worden. Deze stijlen beginnen de laatste jaren steeds toegankelijker te worden voor het grotere publiek en de organisatie is er dan ook van overtuigd dat de fetishscene deze muziekstromingen met open armen zal ontvangen. Naast dj Krat & DistortedChaos zal Statik Sky hier een live optreden verzorgen. Statik Sky kenmerkt zich door een perfecte mix van beeld en geluid tijdens hun optredens. Het Amerikaanse label BLC noemt ze al een van de beste acts binnen de cybergothic scene, en heeft maar liefst twee nummers van Statik Sky op hun laatste verzamelalbum, interbreeding IX: Kuru ¬ ticket to terror, gereleased.

Naast drie dance area's is er natuurlijk ook een lounge en een zeer ruim opgezette play area. Bij de gaderobe is de mogelijkheid tot omkleden aanwezig, ook zullen kluisjes beschikbaar zijn. In de diverse zalen worden loungehoekjes gecreeerd, en is er de mogelijkheid tot een professionele massage. De wc's zijn zoals gebruikelijk gratis en altijd netjes schoon. Voor iedere bezoeker is er een welkomstdrankje.

Cosmic Events blijft voorop lopen in haar streven fetish feesten een nieuw gezicht te geven. Waar anderen stilstaan en kopieren, slaat Cosmic Events nieuwe wegen in. Niet verwonderlijk dan ook dat de vorige editie van Dominatrix uitverkocht was, en ook nu gaat de kaartverkoop heel snel, waar nog een schepje bovenop is gedaan door onder de snelle bestellers (voor 1 september) een aantal flessen champagne te verloten. Je hebt dus nog een week de tijd om hier ook kans op te maken. De tickets zijn te bestellen via de website www.dominatrix.nl. Het ziet er dan ook naar uit, dat ook deze editie van Dominatrix weer uitverkocht zal zijn, zorg daarom dat je je kaarten op tijd in huis hebt!

11 opmerkingen

Damn zeg.. O:) zou ik nog een gaatjuh in mijn agenda hebbuh :9

Vazzzt wel!!! :cheer: here we go again!! (y)
laatste aanpassing
 
van de partij
 
Ik heb alleen een house-fetish!
Uitspraak van actief op vrijdag 25 augustus 2006 om 12:36:
Ik heb alleen een house-fetish!


Ohhh gosshhh, dan zou ik graag met je ruilen.. :yes:
alleen maar een house-fetish.. O:)
 
Uitspraak van Partyspacer op vrijdag 25 augustus 2006 om 12:09:
Damn zeg.. zou ik nog een gaatjuh in mijn agenda hebbuh

Vazzzt wel!!! here we go again!!


Eggie wel dat je een gaatjuh in je agenda hebt voor dit feest.. hihihihi :P
==================================================
Dit is een feest wat je ABSOLUUT NIET MAG MISSEN!!
Wij hebben er iig weer heeeeel veeeeel zin in :yes:
 
BEN ER BIJ !!!
Uitspraak van actief op vrijdag 25 augustus 2006 om 14:53:
Wij hebben er iig weer heeeeel veeeeel zin in

WIJ OOOOOOOOOOOOOOOK!
 
Wij gaan ook los in de Galgenwaard.
...de verwachtingen zijn hoog
Heb ff zitten googlen, Joy de la Rosa is een (h)eerlijke dame, half spaanse half nederlandse en heeft een groovy tribal sound. Ga de anderen ook ff natrekken.
Wij zijn ook zeker weer van de partij.
Let wel op want de locatie is veranderd en het wordt nu gehouden in het Maasgebouw (feyenoord stadion) Dus een thuiswedstrijd voor ons.