Partyflock
 
­ Nederland

Latin Lovers is back!

gepubliceerd door , op
Je hebt er even op moeten wachten maar vanaf 8 september is het weer zover. Op die datum is de start van een nieuwe reeks spetterende Latin Lovers feesten in de Villa Thalia in Rotterdam. Het concept dat het afgelopen jaar gold als één van de succesvolste in de Maasstad, komt sterker terug dan ooit. De absolute top van de Nederlandse Latin DJ's is aanwezig. ROOG, Tom de Neef, D-Rashid, Chris Rox en 2 O'Clock Ron staan garant voor een topavond in zwoele sferen.

Latin Lovers is, een jaar nadat het concept voor het eerst het daglicht zag, niet meer weg te denken uit de Rotterdamse uitgaanswereld. Vanaf de allereerste editie bleek Rotterdam te smachten naar een echt Latin feest. Latin Lovers groeide uit tot een regelrecht succes en daarna leek het elke maand alleen nog maar populairder te worden. Grote namen als ROOG, Erick E, Gregor Salto, Benny Rodrigues, D-Rashid, Ricky Rivaro en Lucien Foort wisten hun weg naar de Villa Thalia te vinden om de volle tent flink op zijn kop te zetten.

Na een korte vakantie van twee maanden is Latin Lovers klaar voor een nieuwe reeks spetterende feesten. Maandelijks zal de Villa Thalia weer het toneel zijn van de zwoelste Latin tunes, pompende tribalhouse en de vetste dècors. De beste Latin House dj's van Nederland zullen stuk voor stuk weer een bezoek brengen aan de Kruiskade in Rotterdam om de Villa Thalia te overspoelen met hun warme en opzwepende Latin beats.

De eerste editie van het nieuwe seizoen belooft meteen een knallende te worden. Voor de perfecte kick-off mag ROOG, al jaren de ongekroonde koning van de Latin House, natuurlijk niet ontbreken. Hij was deze zomer weer één van de grote smaakmakers op alle grote festivals en zijn HouseQuake avonden samen met Erick E zijn ongeëvenaard. Het duo is druk bezig om ook internationaal door te breken. Wie allang internationaal doorgebroken is, is Tom de Neef. Als resident van de super populaire Hed Kandi feesten reist hij heel de wereld af en is ook in Nederland een graag geziene gast. Hij wordt geprezen voor zijn vette producties en geliefd om zijn zomers getinte feel-good house waarmee hij wekelijks de clubs in vuur en vlam zet. Met recht een echte Latin Lover!

Naast al het geweld van deze grote mannen, is natuurlijk ook vaste kracht D-Rashid in the house! De man die synoniem staat voor de Latin vibe in de lage landen is niet meer weg te denken bij Latin Lovers. Een nieuw seizoen kan niet goed starten zonder de aanwezigheid van de goedlachse Amsterdammer. Om het geheel in stijl af te maken mogen ook Chris Rox en 2 O'Clock Ron niet ontbreken. De drijvende krachten achter Latin Lovers zullen het hele seizoen de Thalia weer vullen met hun beste Latin platen!

2 opmerkingen

Roog draait eigenlijk altijd lekker (y), jammer dat Benny er niet is (n) maar toch eens ff checken of t iets is.... :)
laatste aanpassing
 
Laat me toch ook eens een keer kaartjes winnen (F)