Partyflock
 
­ Nederland

Suite 28 opent deuren met 3-daags arrangement

anoniem gepubliceerd op
Vanaf donderdag 29 augustus tot en met zaterdag 2 september vindt de grand opening plaats van Suite 28. Een nieuwe maandelijkse clubnight in The Tumult welke gelegen is in het idylische Abcoude onder de rook van Amsterdam. Suite 28 is een intieme latin eclectic ‘room’ en geinspireerd door een van ’s werelds meest legendarische clubs: Studio 54 in New York, USA. Met een bijbehorende Minibar meets Escobar en een weelderige Jardin Tropical is elk bezoek bij voorbaat een verrassing. Suite 28 biedt de bezoekers bij deze opening een volledig verzorgd 3-daags arrangement waarbij inbegrepen optredens van o.a. DJ Chuckie, Irwan, D-Rashid, Orlando, Ramon Rivé, Ryan Marciano en MC Roga. Iedereen is van harte uitgenodigd om een kijkje te komen nemen achter de deuren van Suite 28. It’s getting in hot there!

Zoals mag worden verwacht staat service in Suite 28 hoog in het vaandel. Ook dagjesbezoekers zijn van harte welkom en kunnen de keuze maken uit 3 dagen feest gevuld met de creme de la creme van de Nederlandse urban eclectic en latin house scene. Op donderdag zal het lint van Suite 28 worden doorgeknipt door BNN’s BED-resident én één van Neerlands beste urban eclectic dj’s: Irwan. Aan zijn zijde vergezeld door latin-belofte Ramon Rivé en bijgestaan door de lyrics van MC Roga zal hij al op de eerste dag de temperatuur naar tropische hoogte doen stuwen.

De vrijdag is het terrein van all time urban favorite DJ Orlando en latin heavy weight D-Rashid. Een ultieme krachtenbundeling van twee toonaangevende Nederlandse jocks die er ongetwijfeld nog even een extra schepje bovenop zullen doen om ook dag 2 van de opening van Suite 28 tot een killer party te maken. En daarna is alweer de laatste, afsluitende dag in zicht. Deze is voorbehouden aan de kleine, grote man achter toonaangevende events als Dirty Dutch, Treetz en Luxurush: DJ Chuckie. Chuckie is HOT (met hoofdletters dus) en met straatlengte voorsprong de populairste DJ van Nederland. En terecht. Want overal waar deze in Paramaribo geboren 28-jarige dj-held achter de CDJ-1000’s kruipt, wordt het dak van de club geblazen. Of het nu de Heineken Music Hall is of in dit geval Suite 28 in Abcoude, de vetste beats verpakt in een eclectische mix van hiphop, house, R&B en electro worden op het publiek afgevuurd en aan het einde van zijn sets laat hij de bezoekers steevast achter in een onvergetelijke euforische roes. Voeg daar nog aan toe de warme, sexy latin sounds van Escape Deluxe-resident Ryan Marciano en het zal duidelijk zijn dat deze afsluiting van de eerste drie dagen Suite 28 alleen maar zal doen verlangen naar meer. En dit is dus pas het begin..

Bij het oudere uitgaanspubliek staat The Tumult bekend om de hoogtijdagen die de club vierde in de 90’s waarin het één van de populairste underground clubs van Nederland was. Vele nationale en internationale dance-artiesten waren kind aan huis en roemden de club om haar intieme setting en party-crowd. Juist dat gemoedelijke gevoel maakte elke avond tot een onvergetelijk feest en deed de crew van Suite 28 beslissen om deze latin eclectic clubnight voor de verandering eens een keer niet in Amsterdam maar bij de kleine buur Abcoude te lanceren. Suite 28 is spannend, verrassend, übercool, en bovenal hot met een latin feel. Verander eens van spijs, kom langs en ontdek zelf de kleur van het gras van Suite 28..

17 opmerkingen

Abcoude??? Lekker met de nachtbus... Nee helaas..
Ik haat nachtbussen...
 
Chuckie is HOT (met hoofdletters dus) en met straatlengte voorsprong de populairste DJ van Nederland.


:/




8)
 
damn, vette flyer :D
Werkzaam bij Evotions
klinkt leuk allemaal! En Chuckie is sowieso HELD :-)
ziet er leuk uit! aanwezig :D
Vette line-up!!
Vorig jaar was Chuckie ook geweldig, dit jaar zeker erbij.
3 dagen knallen lijkt me!
 
Bij het oudere uitgaanspubliek staat The Tumult bekend om de hoogtijdagen die de club vierde in de 90’s waarin het één van de populairste underground clubs van Nederland was


Ja vroeguh was alles beter! Toen werd er ook andere muziek gedraaid :[
laatste aanpassing
LEIPE SHIZZLE !!!!
Wordt weer helemaal top! Heb er superrrrrrrrrrr veel zin in!! Mag je niet missen...
baambrugge is reeds aanwezig dinsdag dana en woensdag darkraver hoorde ik we gaan knallennnnnnnn
Uitspraak van mark_autocross op donderdag 17 augustus 2006 om 03:26:
en woensdag darkraver


je moet niet alles geloven wat je hoort ;-)
 
Super, ik ben erbij!
Helaas afgelast...

Reden zal nog wel volgen denk ik...
Uitspraak van Tjeerdo op vrijdag 1 september 2006 om 14:56:
Helaas afgelast...


Heb ik net ook vernomen!

Vergunning ingetrokken i.v.m. vechtpartij?!?!?!